Kontakt oss

Vaskehjelp for beboere

Vaskehjelp i hjemmet tilpasset ditt behov

Sefbo etterstreber å levere vaskehjelptjenester som er tilpasset ditt behov. Du kan bruke oss for små daglige rutiner, i tillegg til storoppdrag som flyttevask og dødsbo. Vi sørger for nøye renhold av bad, soverom, tepper, oppholdsrom og lagringsrom, for å sikre et godt inneklima med ren luft uten bakterier og støv.

I hjemmet så er det ofte mange store renholdsoppgaver som skal gjøres hver eneste uke. Noen har ikke like mye tid eller kapasitet i hverdagen til dette som andre. Kanskje dere er nybakte småbarnsforeldre med lite tid til overs? Eller eldre og uføre som kanskje ikke har like stor kapasitet til det jevnlige renholdet lenger? Uansett så er det viktig for trivsel og helse at renholdet utføres regelmessig. Våre profesjonelle renholdere kan bistå med vaskehjelp som en beboertjeneste. Vi tar på oss alle slags renholdsoppdrag og sørger for et rent og pent hjem for alle som måtte trenge hjelp til dette. Dersom borettslaget har en renholdsavtale med oss kan vi tilby svært gunstige priser.

Utfører både små og store renholdsoppgaver

Kunder er forskjellige, og det er behovene også. Derfor kan vi tilpasse tjenesten nøyaktig etter ditt behov. Vi følger ikke nødvendigvis en fast mal, spesielt om det er enkelte oppgaver du håndterer fint selv. Enten det er daglige-, ukentlige-, eller månedlige renholdsbehov i hjemmet, så kommer vår vaskehjelp til avtalt tid og sted. Våre tjenester innbefatter, men er ikke begrenset til:

Gulv

Fjerning av støv og skitt fra gulv som skaper et dårlig innemiljø. Som regel er det miljøvennlig grønnsåpe og vann som er den beste løsningen, men vi tilpasselig i forhold til hva slags gulvtype du har for å få en flott glans og matt overflate.

Soverom

Det er mange som plages med å føle seg utmattet eller får allergiske reaksjoner på grunn av dårlig inneklima på soverommene. Vi skifter på senger, desinfiserer, og lufter madrasser for fjerning av midd og støv som er typiske allergener mange reagerer på.

Kjøkken

Det lagres mye fett og matrester på overflatene på et kjøkken som er vanskelig å se med det blotte øyet. Derfor er det viktig å få vasket overflater på kjøkkenbenker, hvitevarer, og brunevarer for fjerne bakterier og skitt som havner både i mat og luften du puster inn. Kjøkkenvifter er også veldig viktig å få rengjort regelmessig ettersom de samler opp masse olje og fett som kan forårsake brann.

Bad

Badet er en flott grobunn for bakterier om det ikke vaskes jevnlig. Vi utfører vask og desinfisering av dusj, toaletter og overflater for å forebygge mot helseskadelige bakterier, samt vedlikeholder fliser, dusjkabinetter og karr slik at badet ditt ser flott og innbydende ut.

Kjeller/Loft

Her samler det seg mye støv som ellers trekker inn i huset, og skaper dårlig luftkvalitet i resten av hjemmet. Vi kan tørke støv og fjerne ting du ikke trenger lengre fra kjeller og loft etter behov.

Boning

For å beskytte tre og steingulv i hjemmet så er det lurt å få bonet gulvene. Da vil gulvene få et ekstra beskyttende lag for å beholde sin flotte fasade ved at skitt, støv, sopp og alger ikke trenger inn så lett for å ødelegge overflatene.

Støvsuging/rens

Matter og tepper samler opp masse støv og bakterier som igjen spres rundt i luften. Har du mange tepper i hjemmet eller vegg til vegg, så er viktig for helsen til alle i husstanden å støvsuge, vaske eller rense jevnlig i løpet av året.

Vi tar også flyttevask og rydding

Det er mange forskjellige oppdrag du kan bruke Sefbo til, ikke bare vasking og renhold. Har du større behov som flyttevask og rydding, så er vi behjelpelig med dette også. Da fjerner vi søppel og kaster gjenstander du ikke trenger lengre, i tillegg til å gjøre det skinnende rent til den nye eieren flytter inn. Både innvendig og utvendig renhold og vedlikehold utføres for å få alt på stell, til og med klippe plena om det er behov for det. Vasking av dødsbo er også innbefattet i vår vaskehjelp tjeneste.

Som totalleverandør av renhold og vedlikeholdstjenester, så er det du som setter begrensningene- ikke vi. Ta kontakt med en av våre kundebehandlere i dag, så finner vi en god løsning for både langvarige og kortvarige oppdrag.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss