Kontakt oss

Om oss

Det sikre valget for alt av tjenester til deres boligselskap

Sefbo AS er et konsern i sterk vekst som hele tiden arbeider med å utvikle seg innen bransjen. Konsernet består av en rekke selskaper med forskjellig spisskompetanse og fremstår i dag som totalleverandør av tjenester innen drift og forvaltning i borettslag og sameier.

Med vår sterke vekst og utvikling har vi også økt vår kompetanse og tjenestetilbud. Dette slik at vi kan være det sikre valget som leverandør av alle tjenester et borettslag eller sameie måtte ha behov for. Som styrets ressurs innen drift, forretningsførsel og boligforvaltning, vil vi hjelpe dere med å ivareta alle de viktige oppgavene i driften av deres boligselskap. Vi har bred kompetanse med dyktige fagfolk innad i selskapet. I tillegg har vi et stort nettverk av samarbeidspartnere til å dekke alle våre kunders behov.

Sefbo er totalleverandør av tjenester innen drift, forretningsførsel og forvaltning av borettslag og sameier – det sikre valget for alt av tjenester et boligselskap har behov for.

Vi er et selskap med sterkt fokus på nærhet til kunden. Avhengig av deres ønske og behov er våre medarbeidere ofte fysisk tilstede og lett tilgjengelig for både styret og beboerne. Vi kjenner de fleste av våre kunder personlig og kan raskt sette oss inn i spørsmål og utfordringer som oppstår. Uansett hva slags utfordringer og behov dere har i deres borettslag eller sameie, så har vi kunnskap og kompetanse til å hjelpe dere. Hos oss får dere – Alt på ett sted.

Våre rådgivere besitter sterk faglig kompetanse innen forretningsførsel, styreledelse og drif av borettslag og sameier
Våre rådgivere besitter sterk faglig kompetanse innen forretningsførsel, styreledelse og drift av borettslag og sameier. Vi kan bistå tett med alle oppgaver dere ønsker hjelp til.

En enklere styrehverdag med boligforvaltning fra Sefbo

Vi sier i vår strategi at vi skal være “styrets beste venn”. Dette oppnår vi gjennom våre verdier, tillit, kvalitet, kompetanse og vennlighet.

Når dere inngår et samarbeid med oss vil dere få deres egen kunderådgiver som bistår tett med alt dere har behov for hjelp til. Som totalleverandør av tjenester til borettslag og sameier har vi bred erfaring i hva det vil si å drifte et boligselskap. Våre rådgivere besitter sterk faglig kompetanse, nettopp innen forretningsførsel, styreledelse og drift av borettslag og sameier. Vi ønsker at vår kompetanse skal være styrets viktigste ressurs.

Vår kompetanse som styrets viktigste ressurs – en enklere hverdag for ditt borettslag eller sameie

Les mer om hvordan vi kan gjøre styrehverdagen enklere med våre tjenester innen boligforvaltning.

Sefbo AS er totalleverandør av utvendig og innvendig drifts- og vaktmestertjenester for næringseiendommer, offentlige bygg, borettslag og sameier.
Vi er stolte av det vi driver med og føler vi er en del av en solid yrkestradisjon som utfører et skikkelig håndverk etter god norsk standard

Totalleverandør av drifts- og vaktmestertjenester

Sefbo AS er totalleverandør av utvendig og innvendig drifts- og vaktmestertjenester for borettslag og sameier. Vi er stolte av det vi driver med. Vi føler vi er en del av en solid yrkestradisjon som utfører et skikkelig håndverk etter god norsk standard.

Denne tradisjonen ønsker vi å føre videre, på en måte som er tilpasset vår tid. Hjelpsomhet og personlig service er kjerneverdier for oss, selv om vi er en svært moderne bedrift med alt av mekaniske, tekniske og elektroniske hjelpemidler.

Velger dere å jobbe med oss, får dere en samarbeidspartner som kjenner deres behov og arbeider ut fra en tilsynsplan som vi utformer sammen.

Hva slags drift- og vaktmestertjenester kan vi utføre for dere?

Det er mange arbeidsoppgaver som må utføres til enhver tid i et boligselskap. I samråd med styret utarbeider vi en skjøtsels- og frekvensplan som er skreddersydd etter behovet i deres borettslag eller sameie.

Skjøtsels- og frekvensplanen er vårt løfte til deg som kunde. Den inneholder en detaljert beskrivelse og oversikt over hvilke tjenester som skal utføres, og hyppigheten på disse. Den definerer alt fra faste gjøremål til sesong- og behovsbaserte drifts- og vedlikeholdsoppgaver.

Noen av arbeidsoppgavene vi utfører for våre kunder er:

Se hele tjenestetilbudet på våre tjenestesider

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss