Kontakt oss

Vindusvask

Vi sørger for periodisk vask av vinduer etter deres behov

Kunders behov er forskjellige. Derfor sørger vi for å gi deg gode råd og oppfølging når det gjelder vask av vindu, slik at de beholder en flott glans lengst mulig. Det er ikke kun en enkel oppskrift for å vaske vinduer, da glass som benyttes er forskjellig fra bygg til bygg. Sørg for å velge en vindusvasker som forstår ditt behov, og tilrettelegger for alt arbeid både utvendig og innvendig.

Nye og moderne bygninger bygges stadig med større vindusoverflater. Dette kan være pent å se på, men kan også kreve en annen type renhold for å se bra ut til enhver tid.  Enten det er behov for vindusvask i borettslag og sameier, næringsbygg eller privat enebolig, så er vi her for deg. Med et stort team av renholdseksperter med lang erfaring med vindusvask, sørger vi for at jobben blir utført perfekt hver eneste gang.

Vi har utstyr og rengjøringsmidler til alle behov

Hva slags glass har du på vinduene? Dette er viktig å få klarhet i for å sikre at vinduene får det optimale resultatet etter vask. Dersom dere har store vindusoverflater med funksjonsglass, er det for eksempel viktig å ikke bruke nal eller andre skarpe gjenstander. Dette kan skade glassoverflaten og forårsake riper som gjør at vinduene må byttes tidligere enn nødvendig. Vi vet hva som skal til for å utføre jobben riktig. Vi benytter oss av det rette utstyret og de rette rengjøringmidlene tilpasset ethvert oppdrag.

Med Sefbo som deres renholdspartner kan dere være trygge på at vi tar vare på deres investering ved å utføre vårt arbeid riktig og med utmerket resultat. Uansett glass og størrelse. Vi har oppskriften på hvordan deres vinduer skal beholde glansen lengst mulig.

Vindusvask i høyden

Ingen oppdrag er for høyt oppe for oss. Vi har tilgang til alt av utstyr for å vaske vinduer i høyden. Vi benytter oss av teleskopstenger, lifter, klatreutstyr og stiger. På høye næringsbygg er det en selvfølge at slike oppdrag må utføres av profesjonelle som vet hva de driver med. Men privatpersoner i eneboliger eller borettslag bør også tenke over hvilken risiko de utsetter seg selv for når de vasker i høyden med bruk av stige. Det er ikke bare farlig, men også svært belastende for rygg og armer å utføre slikt arbeid om ikke fundamentet du står på og verktøyene er godt tilpasset oppgaven. Våre renholdere jobber etter svært gode rutiner og retningslinjer. Vi følger alltid HMS-regler og sørger for at arbeidet utføres riktig og forsvarlig.

Hvor ofte skal vinduene vaskes?

Dette kommer helt an på hvilke type vinduer, og hvor utsatt de er for vær og vind. Som oftest trenger næringsbygg og borettslag vask av utvendige vinduer ett par ganger i året, mens andre trenger opptil 4 ganger. Kanskje det er større behov på enkelte sider av bygget? Hver kunde har forskjellige behov, så vi vil sørge for å gi deg et tilbud basert på ditt budsjett og krav til vask og vedlikehold. Ta kontakt med oss så tar vi en gjennomgang av dine behov fremover, så sørger vi for at jobben blir gjort til avtalt tid og pris fremover.

Vi vasker deres vinduer etter frekvensplanen vi utarbeider sammen

Med oss så kan du være trygg på at du har en renholdspartner som kan utføre alle oppdrag for både daglige- og periodiske vaskerutiner for dine næringsbygg eller borettslag. Du trenger altså ikke å benytte deg av eget byrå for innvendig vask av trappeoppganger, fellesarealer, eller utvendige overflater. Vindusvask er bare ett av mange forskjellige tjenester vi kan tilby, for å gi deg en total renholdspakke med egen dedikert kundebehandler. Sammen lager vi en plan for alt av vedlikeholdsarbeid dere måtte ha behov for.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss