Kontakt oss

Servicetjenester

Vi bistår med servicetjenester for borettslag, sameier og næringsvirksomheter

Sefbo er et selskap i sterk vekst og utvider stadig med flere virksomheter i flere deler av landet. Samtidig har vi økt vår kompetanse og tjenestetilbud slik at vi kan være leverandør av en rekke forskjellige tjenestetilbud for borettslag, sameier, bedrifter og det offentlige.

Sefbo består av en rekke forskjellige selskaper med forskjellig spisskompetanse innenfor en rekke områder. Med vår sterke vekst og utvikling har vi økt vår kompetanse til å strekke seg over flere fagområder. Dette gjør at vi kan stille med erfarne fagfolk til å levere forskjellige typer servicetjenester til boligselskaper og bedrifter rundt omkring i landet.

Vi rykker ut ved behov for vedlikehold og reparasjon

Har dere behov for umiddelbar hjelp innenfor drift, vedlikehold og reparasjon står vi klare til å bistå. Vi har et bredt utvalg av maskiner, verktøy, redskaper og ikke minst fagkompetanse til å utføre en rekke forskjellige servicetjenester. I tillegg har vi gunstige avtaler med en rekke samarbeidspartnere slik at vi kan levere alle typer servicetjenester et borettslag, sameie eller bedrift har behov for.

Et bredt utvalg av servicetjenester

I et borettslag eller sameie er det ofte behov for å utføre en eller annen form for reparasjon, vedlikehold eller håndverkeroppdrag. Vi har tilgjengelig mannskap innen en rekke serviceyrker som kan rykke ut på kort varsel for å utføre nødvendige utbedringer. Bruker dere oss til vaktmestertjenester kan våre vaktmestere som regel bistå med det meste av håndverksoppdrag. Har dere behov for spesialkompetanse fra fagfolk er det bare å snakke med deres kunderådgiver så sender vi ut mannskap for å bistå.

Vi kan tilby både serviceavtaler og bistand i enkeltoppdrag av alle størrelser. Har dere behov for bistand er det bare å ta kontakt for å høre hvordan vi kan hjelpe dere.

Vi innehar fagekspertise innenfor følgende fagfelt og utvider stadig:

 • Ventilasjon & Sentralvarme
 • Skadedyrbekjempelse
 • Containervask
 • Ventilasjonsrens

I tillegg har vi samarbeidspartnere innenfor en rekke andre fagfelt, slik som:

 • Rørleggere
 • Elektrikere
 • Heismontører
 • Snekkere
 • Malere
 • Blikkenslagere
 • Murere
 • Glassmestere
 • Låsesmeder mm.

Har dere et prosjekt dere ønsker å få utført? Les mer om våre håndverkertjenester her.

Mangelfull vedlikehold av ventilasjonssystemer kan medføre både helse og brannfare

Manglende vedlikehold av ventilasjonssystemer kan medføre både helse og brannfare. Periodisk rens av ventilasjonsystemer er en vanlig servicetjeneste vi utfører for borettslag og sameier.

På tide med en rens av ventilasjonsanlegget?

Alle typer ventilasjonssystem krever regelmessig vedlikehold. Det kan være både brann- og helsefare forbundet med skitne ventilasjonskanaler. All luften som man puster inn i et bygg i løpet av dagen passerer gjennom ventilasjonssystemet. Rene ventilasjonsanlegg reduserer sjansen for allergier, hodepine og tretthet. På en arbeidsplass kan det ha mye å si for sykefraværet.

En skikkelig ventilasjonsrens gir rene kanaler og vifter, og luftgjennomstrømningen vil igjen bli som da systemet var nytt – for en brøkdel av hva et nytt anlegg vil koste. Generelt kan vi si at en rens kan forlenge anleggets levetid med flere år.

Les mer om hvordan vi utfører effektiv og miljøvennlig rens av ventilasjonssystemer

Miljøvennlig vask og vedlikehold av avfallsbeholdere

Å ha faste rutiner på vask og vedlikehold av containere, avfallsbeholdere og søppelbrønner er viktig for både miljø og helse for beboere i borettslaget. Jevnlig vask og vedlikehold kan også hindre materielle skader som følge av skadedyr.

Vi utfører jevnlig og effektiv rengjøring av søppelcontainerne i deres borettslag, sameie eller næringsbygg. Vi kan utføre renholdet i jevne mellomrom for å sørge for at vond lukt og bakterier ikke sprer seg. Enten det gjelder avfallsdunker i søppelrom, frittstående søppelhus, containere eller nedgravde avfallsbrønner, så har vi utstyret som skal til for å gjøre jobben skikkelig.

Vår mobile rengjøringsmaskin gir søppelbøttene deres en grundig og effektiv vask. Vi rengjør både innsiden og utsiden av avfallsbeholderen, deretter tørker vi avfallsbeholderne. Kun miljøvennlige produkter blir brukt under prosessen. Vi har alt utstyr som trengs til jobben, inkludert egen vannforsyning. Alt avfallsvann blir tømt ut på en forsvarlig måte og alle forskrifter blir fulgt.

Les mer om hvordan vi utfører effektivt renhold av avfallsbeholdere.

Å ha faste rutiner på vask og vedlikehold av containere, avfallsbeholdere og søppelbrønner er viktig for både miljø og helse for beboere i borettslaget.

Å ha faste rutiner på vask og vedlikehold av containere, avfallsbeholdere og søppelbrønner er viktig for både miljø og helse for beboere i borettslaget.

RELEVANTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss