Holmlia Vaktmesterservice AS

Kvalitet og pålitelighet i arbeidet

Holmlia Vaktmesterservice tar jobben på alvor og utfører grundig arbeid etter svært gode rutiner og retningslinjer. Alle våre ansatte følger HMS-regler, og du vet samtidig at du bruker et seriøst selskap hvor de ansatte har ordentlige ansettelsesavtaler og lønnsforhold.

Holmlia Vaktmesterservice er et lite men veldrevet vaktmesterfirma som holder til på Holmlia bydel i Oslo. Vi tilbyr alt innen renhold og vaktmestertjenester for sameier og borettslag og har lang erfaring og kompetanse innen vaktmesteryrket. Vi kan tilby kostnadseffektive løsninger av svært høy kvalitet. Vi er også fleksible og kan tilpasse alle våre løsninger etter deres behov og ønsker. Vi er fast bestemt på å gi våre kunder en enestående kundeopplevelse. Våre vaktmestere har bred erfaring og ekspertise og er svært opptatt av kvalitet og pålitelighet.

Profesjonelle vaktmestertjenester

Vi er stolte av våre tjenester og ved å velge et profesjonelt og seriøst firma som Holmlia Vaktmesterservice sikrer du at alle oppdrag utføres som avtalt. Du har en profesjonell part å forholde deg til både avtalemessig og for selve leveransen.

Totalleverandør innen drift og vedlikehold av borettslag og sameier

Som en del av Sefbo konsernet har vi tilgang på en rekke stordriftsfordeler innen drift, vedlikehold og vaktmestertjenester. Vi kan utføre alle slags oppdrag, små og store. Når dere inngår et samarbeid med oss vil dere ha tilgang på svært fordelaktige avtaler på tjenester innenfor konsernet. I tillegg har vi samarbeidsavtaler med en rekke andre tjenestetilbydere som kommer våre kunder til gode. Som kunde av Holmlia Vaktmesterservice har dere kun én part å forholde dere til. Vi sørger for at jobben blir gjort.

Holmlia Vaktmesterservice AS er opptatt av kvalitet og pålitelighet i arbeidet. Det sikre valget for for ditt borettslag eller sameie. Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet til høyre for gratis, uforpliktende befaring og pristilbud

Nedenfor kan dere lese mer om hvilke tjenester vi kan tilby våre kunder

Tjenester

Vi tilbyr

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss