Kontakt oss

Tjenester

Alt på ett sted

Vi er det sikre valget for borettslag og sameier som kun ønsker å forholde seg til ett selskap for alt de trenger hjelp til i den daglige driften. Hos oss får dere all bistand dere har behov for innen drift, forvaltning og vedlikehold - Alt på ett sted.

Som totalleverandør har vi høy kompetanse innenfor en rekke fagfelt. Her kan dere finne ut mer om de forskjellige tjenester vi utfører for både borettslag, sameier, næringseiendommer og offentlige bygg.

Se tjenester
Boligforvaltning

Boligforvaltning

Med boligforvaltning fra Sefbo vil styrehverdagen i deres borettslag eller sameie bli enklere, ryddigere og mer effektiv. Vi bistår styret med de viktige oppgavene i den daglige driften og sørger for full kontroll på regnskap og økonomi
Les mer
Vaktmestertjenester

Vaktmestertjenester

Vi er totalleverandør av innvendige og utvendige drifts- og vaktmestertjenester for borettslag og sameier. Vi sørger for effektiv drift og vedlikehold av tekniske anlegg og sørger for at bygninger, fellesarealer og installasjoner er i forskriftsmessig stand til enhver tid.
Les mer
Renholdstjenester

Renholdstjenester

God og jevnlig rengjøring er viktig for vedlikehold, miljø og helse. Våre dyktige og engasjerte medarbeidere tar renhold på alvor og utfører grundig arbeid etter svært gode rutiner og retningslinjer. Vi utfører alle typer renholdstjenester for borettslag, sameier og næringsbygg.
Les mer
Hage & Gartnertjenester

Hage & Gartnertjenester

Våre vaktmestere utfører regelmessig vedlikehold av grøntarealene rundt borettslag og næringsbygg slik at disse ser velstelt og pene ut fra vår til høst. Vi har også yrkesutdannede gartnere med ekspertise innen stell og vedlikehold av utearealene på deres eiendom.
Les mer
Vintervedlikehold

Vintervedlikehold

Vi utfører tjenester innen snømåking, strøing, salting og andre oppgaver innen vintervedlikehold for borettslag, sameier, offentlige bygg og næringseiendom. Vi holder veier og utearealer fri for snø og is og sørger for god adkomst og trygg ferdsel på veier, gangveier og p-plasser.
Les mer
Feiing & Garasjevask

Feiing & Garasjevask

Vi har utstyret som skal til for å utføre profesjonell feiing og spyling av alle slags dekke. Vi sørger for effektiv vedlikeholdsfeiing, rengjøring og spyling av veier, gangveier, trapper og garasjeanlegg i deres borettslag eller sameie
Les mer
Servicetjenester

Servicetjenester

Vi har mannskap med fagkompetanse innen en rekke serviceyrker. Vi rykker ut på kort varsel ved behov for reparasjoner, vedlikehold og andre oppdrag som krever spesialkompetanse. Vi har alt av moderne maskiner, verktøy og redskaper til ethvert oppdrag.
Les mer
Håndverkertjenester

Håndverkertjenester

I et borettslag eller sameie er det alltid noe som må bygges, utbedres eller vedlikeholdes. Vi tar på oss både små og store håndverksoppdrag innen en rekke fagområder. Vi stiller på kort tid for å hjelpe dere med å få utført arbeidet raskt og effektivt.
Les mer
Bygg & Anleggsarbeid

Bygg & Anleggsarbeid

Som totalleverandør av tjenester til borettslag og sameier kan vi tilby alt av tjenester innen bygg og anleggsarbeid for deres boligselskap. Vi tar på oss både små og store prosjekter innen bygging av garasjer og parkeringsanlegg, asfaltering, anleggsarbeid og entreprenørtjenester.
Les mer
Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss