Kontakt oss

Garasjevask

Renhold av garasjeanlegget er viktig for vedlikeholdet

Vi har lang erfaring med å utføre en god, profesjonell og effektiv rengjøring av garasjeanlegg. Denne rengjøringen omfatter både underlag, vegger og tak.

Periodisk renhold av garasjeanlegg i borettslaget er en viktig del av vedlikeholdet av deres eiendom. Vår kompetanse, erfaring og fleksible maskinpark gjør oss til det sikre valget når dere har behov for renhold av deres garasjeanlegg. Resultatet er alltid rene garasjer som er både mer innbydende for brukere og sunt for bygningsmassen.

Med lang erfaring og profesjonellt utstyr kan vi sørge for vask og feiing av små og store arealer med alle slags typer underlag, med eller uten sluk.

Med lang erfaring og profesjonellt utstyr kan vi sørge for vask og feiing av små og store arealer med alle slags typer underlag, med eller uten sluk.

Grundig, effektiv og skånsom garasjevask

Vi tilbyr profesjonell vask og rengjøring av alle typer garasjeanlegg og parkeringshus for borettslag, sameier og næring. Alt av arbeidet utføres skånsomt, grundig og effektivt. Vi har lang erfaring i å koordinere slike oppdrag, og utfører arbeidet til avtalt tid og med minimal hindring for beboere og besøkende. Med lang erfaring og profesjonellt utstyr kan vi sørge for vask og feiing av små og store arealer med alle slags typer underlag, med eller uten sluk. Vi benytter spesielle feie- og vaskemaskiner og kan tilpasse oss ethvert oppdrag. Vi sørger også for grundig spyling og rengjøring av vegger og tak i garasjeanlegget.

Hvordan utfører vi vask av garasjer og parkeringshus?

Først feier vi over med en maskin som kommer med særskilte støvfilter. Disse hindrer støving og sørger samtidig for et utmerket resultat. Deretter vaskes gulvet med en spesialmaskin som skurer gulvet og samler opp overflødig vann. Alt uten å skade parkeringsflater eller oppmerking i garasjeanlegget.

Dersom vi ikke har utført vask i garasjeanlegget tidligere kommer vi på en befaring i forkant for å se hva som er nødvendig av utstyr i deres anlegg. Når vi vet hva som skal utføres har vi alt av utstyr og rutiner klare til oppdraget. Har vi en skjøtselsavtale på plass med dere fra før, følger vi opp renholdet iht. frekvensplanen vi utarbeider sammen. Arbeidet utføres så raskt og smidig som mulig og til minimal sjenanse for brukerne av garasjeanlegget. Alt dere behøver å gjøre er å slappe av og føle dere trygge på å få et godt resultat levert.

Har dere behov for feiing av veier, fortau eller andre uteplasser i deres borettslag eller sameie kan vi også tilby dette.

Vi tilbyr profesjonell vask og rengjøring av alle typer garasjeanlegg og parkeringshus for borettslag, sameier og næring.

Vi tilbyr profesjonell vask og rengjøring av alle typer garasjeanlegg og parkeringshus for borettslag, sameier og næring.

Høy kompetanse og rutine i arbeidet 

Som alltid er det kompetanse, sammen med kvalitet og vennlighet som står i fokus for vårt arbeid. Våre gode rutiner og effektive medarbeidere sørger for det riktige resultatet, hver gang.

Vi jobber smidig med gjennomtenkte retningslinjer. Vi sørger for å ha lagt ned det riktige forarbeidet slik at selve vaskingen skal gå raskt og smertefritt for seg. Det er her i planleggingsfasen det største arbeidet gjøres, ved å finne den mest smidige løsningen som lar oss få gjennomført renholdet så raskt som mulig, slik at dere og deres beboere ikke trenger stå uten tilgang til parkeringsanlegg unødig lenge.

Ved å ha en gjennomtenkt plan for arbeidet sørger vi også for å få gitt ut den nødvendige informasjonen til beboere i god tid. Slik får vi gjennomført oppdraget uten hindring og ulemper for hverken oss eller brukerne av parkeringsanlegget. Naturligvis sender vi ikke bare et enslig varsel. Vi både informerer og sender ut påminnelser i god tid gjennom både digitale løsninger og oppslag.

Løsninger, tilpasset deres behov

De fleste av våre kunder har oss som regel inne til denne type arbeid én til to ganger i året. Dette er en god balanse mellom behovet for rengjøring og eventuelt vedlikehold, samt på den andre siden bruksbehov for parkeringsplasser og garasjeanlegg. Vi stiller også gjerne opp på enkeltbasis, og diskuterer gjerne ulike ordninger med jevnlig arbeid for dere.

Send oss en uforpliktende melding i dag, så hører dere tilbake fra oss så snart som mulig. Vi er her for å hjelpe dere.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss