Kontakt oss

Beskjæring av hekker, busker og trær

Vi holder deres hekker, trær og busker velstelte og pene

Hekker og trær skal se velstelte og pene ut. Sefbo har utstyret som trengs for å jobbe effektivt, og hjelper deg med både klipping og stell. Vi tar vare på busker, trær, hekker, kjerr og prydbusker, fra vår til høst.

Ekspertise innen stell og trimming av grøntarealer

Våre profesjonelle gartnere sørger for at deres uteområder er ryddige og velstelte til enhver tid. Beskjæring og trimming av hekker, busker og trær er en viktig del av det langsiktige vedlikeholdet og bør gjøres med jevne mellomrom. Det er viktig at arbeidet utføres riktig slik at de også vokser riktig og holder seg fine år etter år. Derfor er det viktig å ha en partner med yrkesutdannede gartnere som kan ta seg av arbeidet for dere.

Sefbo utfører profesjonell trimming av hekker, busker og trær

Sefbo utfører profesjonell trimming av hekker, busker og trær

Trimming og stell av hekker og busker

Beskjæring av planter er en viktig tjeneste vi utfører for våre kunder og er som oftest inkludert i skjøtselsplan for borettslag og sameier. Enten det er snakk om små hekker og busker til større trær så har vi utstyret og kompetansen til å utføre jobben for dere. Våre yrkesutdannede gartnere sørger for planmessig og regelmessig beskjæring ift. plantetyper, vær og sesong. Vi vedlikeholder heller ofte og moderat slik at du som kunde kan være trygg på at plantene holder seg pene og friske i lang tid fremover.

Vi utfører både oppbyggingsbeskjæring og vedlikeholdsbeskjæring. Oppbyggingsbeskjæring sørger for at planten har en fin og sunn form og gjør at de sterkeste grenene får utvikle seg best mulig. Ved vedlikeholdsbeskjæring fjerner vi gamle og råtne grener for å gi plass til de sterke og sunne. Dette gir planten et bedre vekstgrunnlag, stimulerer til økt blomstring og sørger for at planten får lyset det trenger.

Beskjæring og felling av større trær

Beskjæring sørger først og fremst for å bevare plantenes naturlige form. Enkelte trær kan riktignok bli så store at de ikke lenger passer like godt inn i landskapet. Istedenfor å beskjære kan det noen ganger være bedre å felle treet for å heller plante på nytt. Vi står klare til å bistå dersom det skulle være behov for både beskjæring og felling av større trær i deres borettslag eller sameie.

Vi kan utføre både tradisjonell felling fra bakken og seksjonsfelling. Dette kan være nødvendig dersom tradisjonell felling medfører risiko for materiell skade, som for eksempel at treet har overheng over hus og viktige ledninger. Ved seksjonsfelling benytter vi oss av klatreutstyr og feller treet stykkevis fra toppen.

Sefbo AS sine yrkesutdannede gartnere er det sikre valget for stell og trimming av grøntarealene i ditt borettslag eller sameie. Ta kontakt for å avtale en gratis, uforpliktende befaring og pristilbud

Vi kan utføre både tradisjonell felling fra bakken og seksjonsfelling.

Vi kan utføre både tradisjonell felling fra bakken og seksjonsfelling.

Få eksperthjelp til riktig trimming og beskjæring av trær og busker

Våre yrkesutdannede gartnere kan bistå med profesjonell beskjæring og trimming av alle typer trær, busker og planter. Forskjellige planter og trær har behov for forskjellige teknikker for beskjæring slik at man kan sikre gode levekår i lang tid fremover. Når man for eksempel skal beskjære et epletre, plommetre, roser eller syriner er det viktig å være klar over hvordan dette skal utføres på best mulig måte. Våre gartnere sørger for profesjonell beskjæring av alle typer busker, planter og trær på deres eiendom.

Fleksibel utstyrs- og maskinpark

Sefbo har en fleksibel utstyrs- og maskinpark. Vi kan derfor stille med alt nødvendig utstyr som kreves til enhver form for beskjæring eller trefelling. Vi har motoriserte og elektriske sakser, sager og trimmere i alle størrelser og former. Ved beskjæring og seksjonsfelling av store trær benytter vi klatreutstyr slik at vi enkelt kan bevege oss rundt i treet. Vi har også tilgang på lift om nødvendig. Vi benytter alltid det utstyret som er mest hensiktsmessig for å utføre vårt oppdrag på best mulig måte, og så rimelig og effektivt som mulig for deg som kunde.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss