Kontakt oss

Beboertjenester

Vi er ikke bare her for borettslaget, også for beboerne

Sefbo tilbyr å levere tjenester til hver enkelt beboer også , ikke bare oppdrag som fellesutgifter dekker. Vi kan ta på oss større oppussingsoppdrag som bad og kjøkken, samt rehabiliteringsprosjekt utvendig som balkong, vindu og dører. Med oss, så vil borettslaget få en fast kunderådgiver som står til tjeneste for alle beboere for å hjelpe til med anbud og organisere ditt oppussingsprosjekt.

Å bruke samme leverandør av tjenester for fellestjenester og beboere er fullt mulig med Sefbo. Vi ønsker et sterkt tillitsforhold mellom både borettslaget/sameiet og hver enkelt beboer. Vi er et vaktmesterselskap du kan ta kontakt med for hvilket som helst oppdrag, enten det gjelder små eller store oppgraderinger som kommer i årene løp. Dette sparer beboere for tid og penger. Som beboer i et borettslag som er kunde av oss kan vi tilby svært gunstige priser på håndverksoppdrag. Vi kan også være behjelpelig med underleverandører som vi vet leverer kvalitet og gode priser. Vi har laget en transparent og enkel tjeneste å benytte seg av for å komme fort i gang når du har behov for oppussing og vedlikehold i hjemmet. 

Oppussing av bad

Badet er et av de mest tidkrevende prosjektene å organisere på egenhånd. Her kreves det mange fagpersoner for å få jobben utført riktig som rørlegger, murer/flislegger, elektriker, og spesialister på membraner og ventilasjon. Vi sørger for at alt av arbeidet blir godt organisert, og vi vil sørge for at arbeidet blir utført innen rimelig tid. 

Du skal selvfølgelig få lov til å komme med dine innspill om hvordan du vil at badet skal se ut, eller å ansette en interiørarkitekt som kan komme med forslag til byggematerialer og design for at du skal få drømmebadet du er ute etter. 

Oppussing/montering av kjøkken

Har du funnet drømmekjøkkenet hos IKEA, eller ønsker din egen stil og design? Uansett hva planen er, så kan vi bistå med montering og snekkerarbeid. Det er ikke bestandig at ferdigløsninger er den beste løsningen for ditt kjøkken. Vi kan bistå arkitekter og snekkere som designer kjøkkenet ut i fra dine behov for å utnytte plassen mest mulig, og i tillegg designe et kjøkken som passer godt til resten av interiøret og stil. 

Malertjenester

Det er mange forskjellige behov våre kunder har innenfor maleoppdrag. Vi kan bistå med alle dine maleprosjekter i hjemmet som for eksempel: 

Vegger og tak

Enten du ønsker matte farger eller dekorasjoner og mønster på veggene, så har vi fagfolk som kan hjelpe deg med å få gi nytt liv til vegger og tak. Om dere ikke kan bli enige om hvordan skal se ut i hjemmet, så kan vi også stille med en interiørarkitekt som kan bli med i meklingsprosessen for å bevare husfreden.

Vindu og dører

For at vindu og dører skal ha så lang levetid som mulig, så er det viktig å beskytte kledningene rundt. Om disse sprekker så kan det bety at fukt fukt slipper inn og skaper sopp og råte. I tillegg vil det også påvirke temperatur og inneklima i hjemmet. Derfor er det viktig å beise eller male kledninger rundt slik at fukt ikke slipper inn så lett i treverket, og for å unngå for høye energikostnader på grunn av dårlig vedlikehold av vinduer og dører.

Snekkerarbeid

Over tid så er det alltids behov for små snekkeroppdrag i hjemmet som kledninger rundt dører og vindu, nye lister, eller et nytt gulv.  Uansett hva du trenger av snekkerarbeid i hjemmet, så har vi håndverkere som pålitelige og utfører jobben ut i fra dine ønskemål. Typiske oppdrag er:

Gulv

Vi bistår med både riving og legging av ny parkett, flis, laminat eller vegg til vegg tepper . Du velger materialene selv, så utfører vi jobben ut i fra dine ønsker. 

Lister

Gamle og slitte lister ser ikke bra ut. Funksjonen er tross alt å skjule glipper og overganger, eller til og med skjule ledninger om de ligger oppetter veggen. 

Hyller og benker 

Har du behov for flere hyller og benker på vaskerommet, eller kanskje et spesialtilpasset tørkestativ? Det er bare fantasien som setter grenser hos oss, så hjelper vi deg med å utnytte den plassen du har i boder og vaskerom inne i leiligheten. 

Balkongrehabilitering

Med kalde vintre og surt nedbør som bryter ned treverket på gulv og gelender på balkonger, så er dette et vanlig snekkeroppdrag vi får fra våre kunder. Det er lite trivelig å tilbringe de få dagene vi har med sol og finvær her til lands på en nedslitt balkong med sopp og råte. Vi kan bidra med: 

  • Riving og utskifting av råtne bord på gulv og gelender, eller totalrenovering ut i fra behov
  • Utskifting av kledninger rundt vindu og dører
  • Beising og maling

Ingen oppdrag er for små eller stor når det kommer til rehabilitering av din bolig. Kontakt Sefo i dag så får du snakket din faste kundebehandler som kjenner til borettslaget du bor i. Så sørger vi for at vi finner den beste løsningen for dine oppussingsbehov.

Vaskehjelp for beboere

Sefbo etterstreber å levere vaskehjelptjenester som er tilpasset ditt behov. Du kan bruke oss for små daglige rutiner, i tillegg til storoppdrag som flyttevask og dødsbo. Vi sørger for nøye renhold av bad, soverom, tepper, oppholdsrom og lagringsrom, for å sikre et godt inneklima med ren luft uten bakterier og støv. Les mer om våre renholdstjenester for beboere.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss