Kontakt oss

Fasadevask

Jevnlig vask forebygger forringelse av fasaden

Fasadevask er viktig å tenke på for å forlenge levetiden av kledninger og mur på utsiden av bygget. For mange av våre kunder innen næringsbygg, så er selvfølgelig førsteinntrykket av bygget også viktig for at leietakere skal ha en arbeidsplass de er stolte av å holde forretningsmøter i. Vår jobb er å sørge for at bygget både ser lekker ut, og i tillegg vedlikeholder fasaden.

Unngå at svertesopp, alger, og forurensninger fra vær og vind ødelegger fasaden på bygget. Mange tror at fasadevask er kun av estetiske årsaker, men faktum er at jevnlig fasadevask kan forlenge levetiden av alle typer fasader. Så for å unngå tidlig slitasje av bygningsmassen, bør utvendig vask ligge like høyt på prioriteringslisten som innvendig vask. I tillegg ser det selvfølgelig mer innbydende ut at fasaden ser godt vedlikeholdt ut. Både for beboere i borettslaget, besøkende, eller leietakerne i et forretningsbygg.

Vi bruker miljøvennlige løsninger

Å få det skikkelig rent kan være en utfordring av og til. Selv om vi bruker kraftige høytrykksspylere som fjerner det meste av skitt og smuss fra din fasade, så er det enkelte ganger det må benyttes kjemikalier for å få overflaten skikkelig ren. Du kan følge deg trygg på at vi kun benytter oss av miljøvennlige produkter som er fullt biologisk nedbrytbare. Enten det gjelder treverk eller mur, så kan du være sikker på at våre fagarbeidere vet nøyaktig hvilke produkter som skal benyttes for å sørge for at jobben blir utført forsvarlig for miljøet.

Husk fasadevask før maling

Har du planer om å male fasaden på bygget, så er grundig vask av fasaden en viktig del av maleprosessen. Å fjerne fett og urenheter fra overflaten før den males sørger for at malingen får bedre heft og best resultat. Vi kan hjelpe dere med alle oppgaver som skal til for å vedlikeholde eller utbedre deres bygningsfasade. Vask, overflatebehandling, og til slutt maling gir et optimalt resultat.

Vi tar oppdragene i høyden

Verken tak eller renner er noe problem for oss. Vi bistår enten det gjelder blokker i borettslag eller næringsbygg med flere etasjer. Vi har tilgang på alt nødvendig utstyr for ethvert oppdrag. Lifter, stiger og teleskopstenger hjelper oss å nå til der det trengs. Er det snakk om forretningsbygg med egne fasadeheiser stiller vi med mannskap som kan både vaske vinduer og fasaden samtidig. Våre renholdsmedarbeidere har de nødvendige sertifiseringene som skal til. Vi utfører ethvert oppdrag med høyt fokus på HMS, slik at det er forsvarlig og trygt for både oss selv og omgivelsene.

Hvor ofte skal fasaden vaskes?

Den våte høsten og lange vintrene gir grobunn for sopp og alger på fasaden. Derfor er det bestandig en fordel å ta en sjekk hvert eneste år om våren/sommeren for å gjennomgå hvilke vedlikeholdsbehov deres fasade har. Velger dere å benytte Sefbo som deres partner slipper dere å tenkte på dette selv. Da det er lett at slike vedlikeholdsoppgaver havner i glemmeboken. Våre vaktmestere bistår med rutinemessig inspeksjon av bygningsmassen og rapporterer tilbake om behovet for utbedringer. Hos oss får dere en dedikert rådgiver som bistår dere med alle slags styreoppgaver dere måtte ha behov for.

Vi er totalleverandør av tjenester for borettslag og sameier

Å forholde seg til mange forskjellige selskap for å få utført vask og vedlikehold er både kostbart og tidskrevende. Med oss så spiller det ingen rolle om du trenger renhold av fasade, vinduer eller gårdsplassen. Vårt mål er å sørge for at vi dekker alle våre klienters behov for vedlikehold både innvendig og utvendig til avtalt tid. Eiendomsforvaltere har mer enn nok å tenke på uten å måtte koordinere flere enkle vedlikeholdsoppgaver som det er behov for i løpet av året.

Som deres totalleverandør kan dere være trygge på at alle nødvendige oppgaver i deres borettslag blir utført til rett tid. Ta kontakt med oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring og pristilbud.

 

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss