Kontakt oss

Smittevask & Desinfeksjon

Grundig renhold forebygger smitte

Har dere behov for smittevask? Vi utfører alt av renholdstjenester og har god erfaring med desinfeksjon og smittevask.

Når bakterier og virus sprer seg, kan det ha store konsekvenser både for mennesker og virksomheter. Å få desinfisert et kontorbygg eller borettslag etter at det er påvist korona er særdeles viktig. Sefbo har god erfaring med både desinfeksjon og smittevask. Vi tilbyr både akutte og gjentatte desinfeksjonstiltak som kompletterer rengjøring og minimerer tilstedeværelsen av bakterier, smittestoffer og virus. Vi kan hjelpe dere med å skape et sunt miljø der alle kan føle seg trygg på at deres helsemessige sikkerhet er ivaretatt.

Vask av fellesarealer med hensyn til helse og smittevern

I 2020 har det blitt lagt mye større fokus på renhold av fellesarealer enn tidligere. Både beboere i borettslag og ansatte i store kontor- og servicebygg må tilpasse hverdagen etter nye krav til renhold og smittevern. Med oss som din renholdspartner trenger du ikke tenke på å holde følge med nye krav og retningslinjer. Våre rådgivere følger opp sine kunder for å sikre at alt av desinfisering og vaskearbeid utføres riktig.

Nye retningslinjer for jevnlig renhold og smittevern på servicebygg og kontorer krever at vi må tilpasse oss. Vi holder oss oppdatert på nye krav og retningslinjer fra helsemyndighetene i Norge og innfører nye tiltak etter behov. Fellesareal som kjøkken, dusj, og toaletter er det lagt veldig stort fokus på for å hindre spredning av virus og bakterier. I blokker og borettslag er det også like viktig å sørge for at trappeoppganger og fellesrom blir jevnlig vasket og desinfisert. Dette for å sørge for at beboere ikke smittes av berøring av gelender, døråpnere og kodebokser.

Vi rengjør og desinfiserer alle berøringspunkter

Er det mange som beveger seg inn og ut av fellesarealer i løpet av dagen, så er det mange berøringsflater folk er borti i løpet av en 8-timers arbeidsdag. Dette kan innbefatte:

  • døråpnere/kodebokser
  • Informasjonsskranker og andre kontaktpunktet med kunder
  • gelender i heiser og betjeningspanel
  • telefoner, mus og tastatur som har flere brukere
  • mikroovner, vannkoker og kaffemaskiner på felleskjøkken
  • skifting av toalettpapir, tørkepapir og dispensere for desinfeksjonsmidler

Med oss slipper du å tenke på alle berøringspunkter folk kan være i kontakt med i løpet av dagen. Vi har en klar mal på alt som skal utføres i det daglige og periodiske renholdet av ditt kontorbygg eller borettslag.

Veileder deg i sikkerhetstiltak for smittevern og renhold

For å sørge for at beboere eller ansatte i bygget skal ha en smittefri hverdag, er det viktig at det er gode interne retningslinjer på plass. Vi sørger for at beboere og ansatte får nødvendig informasjon om smittevernsrutiner og iverksatte tiltak. Vi fyller opp med desinfeksjonsmidler og sørger for at dere har alt nødvendig utstyr tilgjengelig. Vi kan hjelpe dere med å utforme retningslinjer etter behovene i deres lokaler.

Vårt mål er at alle som oppholder seg i bygget er bevisst på hvordan de kan hindre spredning av virus og bakterier. Sammen lager vi den beste planen for deg og andre som ferdes i bygget for å sikre dere for alle typer smittekilder.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss