Kontakt oss

Innvendige maletjenester

Ønsker dere hjelp med innendørs maling?

Her i Sefbo tilbyr vi innvendige maletjenester av høy kvalitet og til ethvert behov. Uansett overflate, materiale og tilstand, vil vårt profesjonelle team bruke sin erfaring og kunnskap til å sikre dere et godt resultat som varer i mange år. Innendørs maling, sparkling og tapetsering – vi stiller med alt fra kunnskap til materialer for et godt inneklima.

Ser dere etter noen som kan ta seg av deres innvendige maleoppdrag? Da har dere kommet på rett sted! Vi i Sefbo står klare med våre profesjonelle malere og kan ta på oss hva dere måtte trenge av innvendige maletjenester. Enten dere trenger hjelp til maling av kontor, lager, fellesområder i et borettslag eller hva dere måtte være. Vi  stiller med alt nødvendig materiale og kunnskap for at dere skal få akkurat det resultatet dere ønsker!

Hvor ofte skal man male innendørs?

Det er vanskelig å si hvor ofte man burde male innvendig i bygninger. Det varierer i stor grad hvor mye slitasje vegger og tak blir utsatt for. Er det snakk om et soverom i egen bolig, trenger ikke den å bli malt like ofte som en trappeoppgang i borettslaget. I områder der folk beveger seg inn og ut hele tiden, slik som i fellesområder i borettslag og sameier, er det naturlig at det blir mer slitasje. Hva slags overflate det er på veggen, og hvordan den nåværende malejobben har blitt utført kan også ha mye å si. En god malerjobb er viktig, da malingen beskytter byggematerialet og gjør at større vedlikehold og renovering ikke trengs å utføres like ofte.

Innvendige maletjenester – hva kan vi hjelpe med?

Vi i Sefbo står klare til å hjelpe dere uansett hvor dere skulle trenge hjelp med maleoppgaven. I borettslaget, hjemme i stua, kontorbygget eller skolegangene – vi stiller opp uansett. Vi har et profesjonelt malerteam med lang erfaring og høy kompetanse. Vi vet hva som skal til for å utføre alle slags malerjobber med høy kvalitet. Vi sørger for å utføre et godt stykke håndverk slik at malingen holder lengst mulig.

Det å male en vegg, er ikke bare å male en vegg. Man må ta hensyn til materialet veggen er laget av, strukturen, og om det trengs noe ytterligere vedlikehold før man starter å male. Alt dette tar våre profesjonelle malere seg av. Vi kan sparkle, tapetsere og klargjøre alle slags underlag, uansett om det er treverk, gips, betong eller mur. Vi stiller naturligvis med alt av nødvendig materiale og verktøy, slik at dere ikke trenger å gjøre noe for å tilrettelegge for arbeidet.

Vi tar vare på de rundt oss

Det kan være sjenerende å være i et innemiljø hvor det utføres vedlikehold, reparasjoner og malingsarbeid. Støv, partikler, bråk, lukt og gasser er alle ting de fleste forbinder med denne typen arbeid. Det kan derfor være en ubehagelig opplevelse dersom det ikke blir tatt hensyn til de som oppholder seg i bygget.

Tidligere har også maling og andre vedlikeholdsmaterialer vært kjent for å være skadelig for et godt innemiljø. Ved å bruke oss til deres innvendige maletjenester, kan dere føle dere trygge på at vi gjør det vi kan for å tilrettelegge best mulig. Vi er opptatt av miljøet og av de rundt oss. Vi bruker derfor nyere maleprodukter og -materialer for å sikre et grønt og skånsomt inneklima, både underveis i prosessen og i sluttresultatet.

Ta kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud. Vi gir de beste rådene, og kan gi dere anbefalinger for best mulig resultat. Med vår kunnskap og erfaring får dere en innvendig malerjobb av høy kvalitet som varer i mange, mange år.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss