Kontakt oss

Spyling & rengjøring

Vi spyler og rengjør alle områder feiiemaskinene ikke kommer til

Vi har alt av utstyr som behøves for å spyle ned ulike overflater, både innendørs og utendørs. Med vår moderne maskinpark evner vi å få spylt og vasket ned det meste av overflater, og det er ingen forskjell i om det er vegger, tak eller gulv: Så lenge det tåler trykk og vann er vi klare til å hjelpe til med en god nedspyling!

Fra mosegrodd stein i oppkjørsel, til fasadevasken, eller å spyle ut av tette rør. Dette kan vi ordne for dere. En god høytrykkspyling kan fungere utmerket for å komplimentere feiing av veier og fortau. Spesielt der feiemaskinene ikke kommer like godt til. Våre motiverte medarbeidere står klare til innsats med god og lang erfaring, og vi gleder oss til å hjelpe dere.

Spyling og rengjøring i borettslag og sameier

Det er mange grunner til at borettslag og sameier kan ha behov for forskjellige tjenester innen spyling og rengjøring. Som oftest utfører vi spyling og rengjøring av mindre gangstier, trapper og inngangspartier der feiebilene våre ikke kommer like godt til. Det kan også være behov for høytrykkspyling av vegger og tak, og rengjøring av større plasser med forskjellige typer underlag. Vi kan også bistå med spyling av tette rør og overvannsledninger.

Vi setter vår stolthet i å levere gode rengjøringskonsepter, tilpasset kundens behov. Vår glede kommer av det gode resultatet og at vi ønsker å ha en positiv innvirkning i trivsel, bo- og arbeidsmiljø. Derfor er vi svært motiverte til å strekke oss langt for å få til det beste resultat for våre kunder. Vi tilbyr godt renhold av høyeste kvalitet, effektivt og prisgunstig utført. Som alltid tar vi både opp arbeid etter behov, eller etter avtale for regelmessig tjenestelevering.

Vi har utstyret og kompetansen til å utføre ethvert oppdrag innen feiing, spyling og rengjøring av veier, fortau, trapper, parkeringsplasser og andre uteområder tilhørende eiendommen

Vi har utstyret og kompetansen til å utføre ethvert oppdrag innen feiing, spyling og rengjøring av veier, fortau, trapper, parkeringsplasser og andre uteområder tilhørende eiendommen

Hva slags oppdrag kan vi utføre? 

Dersom det skal bedrives vedlikehold, eller utbedring av fellesgjenstander og – områder anbefales det alltid å få spylt vekk alt av smuss og skitt først. Det samme gjelder også for det meste av arealer som er i kontakt med vær og vind, eller som er utsatt for jevnlig slitasje med dertil mulighet for oppsamling av skitt. Dette kan typisk være vegger og tak i garasjeanlegg, som er utsatt for mye støv og eksos i løpet av året. Vi har moderne biler og det nyeste tekniske utstyret for både høytrykkspyling, suging og oppsamling av vann. Vi kan derfor bistå med alle typer oppdrag innen spyling og rengjøring.

Har dere behov for profesjonell hjelp til spyling og rengjøring av uteområder, garasjeanlegg eller rør og avløp? Ta kontakt med oss for en gratis, uforpliktende befaring med pristilbud.

Høyttrykkspyling

Våre moderne og allsidige feiemaskiner kommer til nesten overalt. Allikevel kan det være nødvendig å utføre en høytrykkspyling av områdene som allerede er feid, dette for å fjerne finstøvet som har havnet i sprekker og små hull. Noen områder er også for små og trange for at feiemaskinene kommer til. I sammenheng med feiing av gangveier og fortau utfører vi alltid en god spyling av tilhørende trapper. Skjøtselsplanen vi setter opp sammen med dere legger grunnlaget for hvilke områder som skal rengjøres. Vi har utstyret og kompetansen til å utføre ethvert oppdrag innen feiing, spyling og rengjøring av veier, fortau, trapper, parkeringsplasser og andre uteområder tilhørende eiendommen.

Rør og avløp

Vi har løsninger for spyling og rengjøring av alt dere måtte ha behov for. Dette inkluderer å spyle ut av tette rør, hvor vi ved bruk av profesjonelt rør og avløpsutstyr kan utbedre og åpne opp igjen ved akutt stopp i avløps – og overvannsrør. Vi kan også utføre preventiv spyling før uhellet er ute. Dette er noe som bør gjøres jevnlig for å fjerne fett og smuss fra hverdagsbruken til beboere, og kan settes opp som en del av frekvensplanen i deres borettslag.

Fasadevask

Etter en grundig høytrykkspyling av fasaden kan borettslaget se nesten som ny ut. Ikke bare ser det så mye bedre ut, det har en positiv effekt for helhetsinntrykk av området. En god fasadevask er også gunstig for materialer og konstruksjon. Å spyle ned, og å grundig vaske ned fasaden forlenger levetid på beis og maling. Det kan også bidra til å fjerne grobunnen for sopp og råte som skitne vegger fortere kan bli utsatt for.

Vi utfører høytrykkspyling og rengjøring av fasaden på bygg og anlegg. Dette ser ikke bare bra ut, men er gunstig for materialer og konstruksjon, og bidrar til god vedlikeholdsøkonomi

Vi utfører høytrykkspyling og rengjøring av fasaden på bygg og anlegg. Dette ser ikke bare bra ut, men er gunstig for materialer og konstruksjon, og bidrar til god vedlikeholdsøkonomi

Mer enn bare spyling, vi tilbyr alt av rengjøring og vedlikeholdstjenester.

Renhold innebærer naturligvis også å vaske ned og å holde ved like en satt standard av orden og renslighet. Vi utfører alt av renholdstjenester for borettslag, sameier og næringsbygg. Vi finner frem til en gunstig avtale, og legger en plan for å holde kontorer og fellesarealer m.m. rene og innbydende. Vi anbefaler å legge inn spyling og rengjøringstjenester i skjøtsels- og frekvensplanen for deres borettslag, slik at vi følger opp vedlikeholdet på fast avtalte tider. Ved å benytte Sefbo som deres samarbeidspartner for drift og vedlikeholdstjenester får dere en helhetlig skjøtsel av eiendom fra samme leverandør, noe som garanterer for gjennomgående kvalitet i alt av arbeid.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss