Kontakt oss

Opprettelse av boligselskaper

Vi bistår med etablering og seksjonering av boligselskap

Er du en megler, utbygger eller eiendomsforvalter som skal i gang med å etablere et nytt boligselskap i form av et borettslag eller et sameie? Da har du kommet til rett sted. Vi i Sefbo har en lang erfaring og god kompetanse i etablering av sameier og borettslag. Vi kan hjelpe deg hele veien fra A til Å, og sørger for å følge korrekte prosedyrer og retningslinjer som gir ryddige forhold i det nyopprettede boligselskapet.

Det å skulle opprette og etablere et sameie eller et borettslag er en omfattende og krevende prosess som krever at man setter seg inn i en rekke regler, lover og prosedyrer. Vi bistår entreprenører, utbyggere og meglere gjennom prosessen med opprettelse, etablering og organisering av borettslag og sameier. Dersom dere er i gang med et boligprosjekt, og ønsker å opprette et boligselskap, så er vi det rette valget for å veilede dere gjennom prosessen.

Opprettelse av boligselskaper – hva kan vi hjelpe med?

Vi har har lang erfaring og kompetanse med opprettelse av boligselskaper. Vi kan bistå med rådgivning og løsninger gjennom hele prosessen fra boligselskapet blir opprettet til videre drift. Vi bistår med vedtekter, utregning av felleskostnader, forhandling og inngåelse av avtaler, revisor, driftsavtaler og driftsbudsjett. Som totalleverandør av drift, forvaltning og vedlikeholdstjenester til borettslag og sameier kan vi tilby all bistand og tjenester som boligselskapet måtte ha behov for fremover i tid.

Sefbo er det sikre valget til å hjelpe dere med å opprette og etablere et boligselskap. Vi sørger for å legge grunnlaget for god og sikker drift, langt frem i tid. Vi er også den naturlige samarbeidspartner for å bistå boligselskapene med videre drift og sørger for ryddige forhold og den økonomiske tryggheten som følger med et veldrevet borettslag eller sameie.

Sefbo har erfaring og kompetanse til å hjelpe dere med å legge grunnlaget for et godt driftet borettslag eller sameie

Sefbo har erfaring og kompetanse til å hjelpe dere med å legge grunnlaget for et godt driftet borettslag eller sameie

Vi i Sefbo kan blant annet hjelpe dere med:

  • Valg av selskapsform og opprettelse av dette
  • Rådgivning og planlegging av seksjonering og utarbeidelse av parkering, fellesarealer o.l.
  • Budsjettering og fastsettelse av felleskostnader
  • Utarbeidelse av forslag til vedtekter i boligselskapet
  • Juridisk bistand
  • Etablering av avtaler med bank, finansieringsløsninger, forsikringer og andre relevante driftsavtaler

Ta kontakt med oss for å finne ut mer om hvordan vi kan bistå med etablering av boligselskaper.

Sefbo er med fra oppstart til daglig drift

Hos Sefbo har vi en lang erfaring i opprettelse og etablering av boligselskaper, og kan derfor bistå med akkurat det dere har behov for – enten det er hjelp til hele prosessen, eller rådgivning i enkeltstående saker. I tillegg til dette tilbyr vi en rekke drifts- og vedlikeholdstjenester, og kan tilby boligselskapet gunstige avtaler ved å bruke oss som deres samarbeidspartner.

Det lønner seg å bruke Sefbo som samarbeidspartner innen drift, forvaltning og vedlikehold av borettslag og sameier. Les mer om våre tjenester og se hvordan vi kan bistå med en enklere og ryddigere hverdag for styret og beboerne.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss