Kontakt oss

Gartnertjenester

Deres egen yrkesutdannede gartner

Med en skjøtselsavtale fra Sefbo får du tilgang på deres egne yrkesutdannede gartner med fagbrev. Med vår ekspertise innen stell og trimming av grøntarealer vil deres grøntarealer holdes pene og velstelte til enhver tid.

Fine omgivelser hjelper på humør og sinn og bidrar til økt trivsel blant beboere og besøkende. Våre yrkesutdannede gartnere har lang erfaring og ekspertise innen stell og vedlikehold av grøntarealer. Når dere inngår en avtale med Sefbo får dere deres egne gartner som koordinerer alt arbeidet som utføres på deres grøntarealer og sikrer at uteområdene tar seg godt ut til enhver tid.

Profesjonelle gartnertjenester for borettslag, sameier og næringseiendom

Borettslag, sameier og næringstomter har ofte store grøntarealer som krever regelmessig stell og vedlikehold. Benytter dere oss til vaktmestertjenester vil som regel deres vaktmester utføre det løpende vedlikeholdet. De vil sørge for at gress, hekker og busker er pent vedlikeholdt og velstelt gjennom hele sesongen. Med en avtale om skjøtsel av deres grøntområder vil dere også kunne få bistand fra en av våre yrkesutdannede gartnere.

Skreddersydd skjøtselsavtale

Ved inngåelse av en skjøtselsavtale for deres uteområder kan våre gartnere bistå med en skreddersydd plan for grøntområdene ut ifra behovene i deres borettslag eller sameie. Med en skjøtselsavtale hos oss får dere et system som sikrer at fellesområdet er klargjort for vær- og sesongendringer. Våre profesjonelle gartnere gjør en kontinuerlig vurdering ift. forholdene i deres borettslag. Ved nye planer og prosjekter kan vi også gi nyttige og faglige råd om hvordan uteområdet kan se ut, og hvordan det burde utføres slik at det kan vedlikeholdes på best mulig måte fremover. Enten dere har behov for regelmessig eller periodisk bistand står vi klare til å hjelpe dere. Våre engasjerte medarbeidere har svært høyt fokus på kvalitet og kan utføre alle slags gartnertjenester.

Sefbo sine yrkesutdannede gartnere planter blomster, busker, trær og hekker, alt etter ditt ønske

Med gartnertjenester fra Sefbo får dere yrkesutdannede gartnere som planter blomster, busker, trær og hekker, alt etter ditt ønske

Planting og gjødsling

Sefbo vet hva som skal til for å få et vakkert uteområde. Vi planter blomster, busker, trær og hekker, alt etter ditt ønske. Våre gartnere bistår deg gjennom hele prosessen, og vi hjelper selvsagt også til med gjødsling av blomster og plen. Skulle blomstene eller potteplantene visne bytter vi dem ut, slik at grøntarealet virkelig skinner.

Planlegging og stell av hage og grøntarealer

Har du planer om å bygge et nytt uteområde, og trenger hjelp til å finne riktig løsning? Vi hjelper dere med hele planleggingsprosessen enten dere ser på muligheter til alt fra beplantning og steinlegging til utforming av lekeplasser og andre installasjoner på borettslagets fellesområder. Mulighetene er mange, og våre gartnere og landskapsarkitekter hjelper dere med gode faglige råd som kommer beboerne til gode i lang tid fremover. Sammen med dere setter vi opp en langsiktig plan for utforming og vedlikehold av deres fellesområder slik at dere får en løsning som gir et godt inntrykk og øker trivselen blant beboere og besøkende.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss