Kontakt oss

Montering av porttelefoner

Vi installerer og vedlikeholder callinganleggene i deres borettslag

Har dere gått til innkjøp av nye porttelefoner til deres borettslag eller sameie? Eller vurderer dere å investere i et nytt system? Vi har lang erfaring og kompetanse i å installere callinganlegg. Vi kan hjelpe dere i hele prosessen fra anskaffelse til installasjon. Våre leverandører av porttelefoner, callinganlegg og ringetablå leverer topp moderne utstyr som gjør hverdagen enklere og sikrere for beboerne i deres borettslag.

I Sefbo ønsker vi å gjøre hverdagen enklere og tryggere for våre kunder. Som totalleverandør av tjenester til borettslag og sameier er vi det sikre valget når dere skal installere, drifte og vedlikeholde callinganleggene. Vi sørger for å holde eksisterende callinganlegg oppdatert og i god stand til enhver tid. Dersom dere ønsker å investere i nytt og moderne utstyr til deres borettslag kan vi være behjelpelige med alt fra anskaffelse til installasjon og drift.

Nytt og moderne callinganlegg til deres borettslag

I dag så har du muligheten til å både se og høre personer som står utenfor hovedinngangen. Videooverføring kan være en stor fordel i borettslag med mye trafikk inn og ut i gangene. På denne måten kan du være sikker på at personen som ringer deg opp er den de sier de er. Moderne callanlegg kan også kombineres med elektroniske låssystemer for en tryggere og enklere løsning enn systemnøkler.

Eldre callinganlegg krevde mye arbeid å sette i stand med å trekke kabler opp gjennom hele bygget. I dag er moderne løsninger langt enklere å montere, men er trådløst bedre enn kablet system? Det er både fordeler og ulemper med begge løsninger. Sammen finner vi ut av hvilken løsning som passer best for ditt borettslag.

Du velger selv oppsettet av porttelefonen

Det er mange vurderinger som kan gjøres når man er ute etter et nytt porttelefonsystem. Har dere kun behov for å høre personen i andre enden? Det er kanskje ofte personer som ringer på som du ikke kjenner til? Er forskjellen i pris verdt den ekstra tryggheten? Ethvert borettslag må spørre seg selv om det er vesentlig å ha mulighet til å se personen som står ved døren. Vi har ihvertfall et bredt utvalg av løsninger som er tilpasset etter kunders ønsker. Vi har gode avtaler med våre leverandører som igjen gjør at dere kan få det systemet dere har behov for til en gunstig pris. 

Med videooverføring så er det et kamera nede med god oppløsning og vidvinkel for å fange opp hvem som står ved døren. Beboeren har en skjerm på sin sentral oppe i leiligheten hvor de kan se alle som står i nærheten av kameraet. De har mulighet til å kommunisere med hverandre gjennom mikrofonen og høyttaleren i callinganlegget.

Både porttelefoner med og uten videooverføring kan fås trådløst i dag. Dette forenkler installasjonsprosessen betraktelig. Man slipper å måtte trekke kabler opp til hver enkelt leilighet.

Spar tid og penger med trådløse porttelefoner

Eldre borettslag som har trådbasert porttelefon løsning fra før trenger nødvendigvis ikke å oppgradere kablene for å at det nye anlegget skal fungere. Dette betyr i så fall langt mindre kostnad og arbeid ved å sette opp en ny porttelefon med kamera om kablene fortsatt er brukbare.

Ellers er trådløse systemer langt rimeligere å installere i forhold til trådbaserte. Om dere også har et trådløst nettverk i bygget fra før, så er det ingen sak å få dette systemet opp å gå i løpet av dagen. For et borettslag som aldri har hatt porttelefon tidligere, så er det absolutt den enkleste og rimeligste løsningen. Allikevel kan det være verdt å merke seg at dersom nettverket er nede må døren åpnes manuelt. Har dere en stor blokk med flere etasjer, så kan dette bli litt problematisk for enkelte med funksjonshemming eller eldre som er dårlig til beins.

Dersom dere benytter dere av nettverksløsninger i deres borettslag kan vi også være behjelpelig med drift og support av dette. Vi drifter også kameraovervåkingssystemene til flere av våre kunder. Disse er også nettverksbaserte, derfor har vi IT-eksperter som kan komme ut på kort varsel for å bistå ved behov. Vår vakttelefon kan kontaktes 24-timer i døgnet for bistand ved alle kritiske situasjoner. 

Vi skreddersyr både porttelefon og låssystemer

Med våre løsninger så kan du få både portåpner og elektronisk lås på hovedinngangen. Da skifter vi ut nøkkelen til hovedinngangen med en brikke som avleses på en terminal ute. Slike løsninger er også en stor fordel om dere har separat nøkkel til hovedinngangen i dag. Mister du brikken, så trenger du bare å få tak i en ny brikke, så blir koden til den gamle brikken fjernet fra systemet. 

I motsetning til gammeldagse systemlåser, så trenger du ikke å skifte ut hele låsen om noen skulle være uheldig med å miste brikken.

Snakk med oss om mulige løsninger for å forbedre sikkerheten i ditt borettslag, for å få bedre kontroll over hvem som får adgang til bygget. Vi har lang erfaring og kompetanse med porttelefon og låssystemer i Norge, og er godt kjent med de høye kravene til sikkerhet og pålitelighet som beboerne i ditt borettslag fortjener.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss