Kontakt oss

Gress- og kantklipping

Vi passer på at grøntarealene rundt bygg og anlegg alltid er pene og velstelte

Sefbo AS er din profesjonelle partner for vedlikehold av grøntarealene i ditt borettslag eller sameie. Med en skjøtselsavtale hos oss sørger vi for jevnlig klipp og vedlikehold av gressplen og uteområder.

Fine omgivelser hjelper på både humør og sinn og plenen er en svært viktig del av uteområdene i borettslag og sameier. Med Sefbo som deres partner kan du være trygg på at deres plen er velstelt og pen til enhver tid. Vi bistår med gressklipping, kantklipping og fjerning av ugress, slik at deres grøntområder gir et godt inntrykk for besøkende og bedrer trivselen blant beboerne.

Profesjonell gressklipping for borettslag, sameier og næringsbygg

Vi vet hvor viktig godt vedlikehold og stell av grøntarealene er for trivselen i borettslag og sameier. I Norge er vi glad i sommeren og bruker mye tid på å kose oss på grøntarealene i nærområdet vårt. Derfor er det også viktig at grøntområdene er velstelt og fine fra vår til høst. Gress- og kantklipping er en viktig del av jobben vi gjør for våre kunder. Sammen med våre kunder setter vi opp en skjøtsels- og frekvensplan som definerer hvor, og hvor hyppig, stell og trimming av gress og beplantning skal utføres på deres eiendom.

Vi vet hvor viktig godt vedlikehold og stell av grøntarealene er for trivselen i borettslag og sameier. Gress- og kantklipping er en viktig del av jobben vi gjør for våre kunder.

Vi vet hvor viktig godt vedlikehold og stell av grøntarealene er for trivselen i borettslag og sameier. Gress- og kantklipping er en viktig del av jobben vi gjør for våre kunder.

Gressklipping

Gressklipping utføres jevnlig gjennom vår, sommer og høst-sesongen. Kantklipping og fjerning av ugress utføres ved behov. Med en skjøtselsavtale hos oss får dere et system som sikrer at fellesområdet er klargjort for vær- og sesongendringer. Våre profesjonelle gartnere gjør en kontinuerlig vurdering ift. forholdene i deres borettslag. Vi kan i enkelte tilfeller velge å la det avklipte gresset ligge igjen som gjødsel. I tørre perioder kan vi la gresset vokse litt før det klippes. Dette gjør vi slik at det skal klare seg bedre gjennom sommeren. Før vinteren kommer sørger vi for at gresset klippes og rakes slik at det får en frisk start når snøen igjen smelter.

Kantklipping

Noen steder kommer man ikke helt til med gressklipper. Enten det er under benker, i ulendt terreng eller andre krunglete områder må dette også klippes jevnlig. Våre profesjonelle medarbeidere benytter motoriserte kantklippere og utfører sitt arbeid effektivt og med høy kvalitet, slik at dere kun trenger å tenke på å nyte deres uteareal.

Vi sørger for at deres grøntarealer ser flotte ut og gir akkurat det inntrykket dere ønsker for deres borettslag eller sameie. Kontakt oss for en gratis og uforpliktende befaring og pristilbud.

Vaktmester fra Sefbo med kantklipper

Våre vaktmestere sørger for jevnlig vedlikehold av deres grøntarealer og benytter motoriserte kantklippere for å komme til selv på de mest utfordrende stedene

Ugressfrie grøntarealer

Med kantklipperen fjerner vi også ugress som dukker opp på uønskede steder. Ugresset kommer seg også opp på gressplenen og det er viktig å jevnlig behandle disse områdene. Dette for å unngå oppblomstring og spredning av uønsket vekst. Vi har plantevernbevis som gjør at vi har tilgang til effektive ugressfjernere, plenrens, mosefjerner og lignende, og utfører behandling når det er behov for dette.

Fleksibel utstyrs- og maskinpark

Vi har utstyr for både små og store områder, selv der hvor det kan være utfordrende å komme til. Gressklipperne våre tilfredsstiller EUs støykrav, noe som gjør at duren fra disse er minst mulig sjenerende.

Benytt vår ekspertise innen stell og trimming av grøntarealer. Vi bestreber oss på å holde omgivelsene pene, og vil passe på at grøntarealene rundt bygg og anlegg alltid er velstelte.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss