Kontakt oss

Smarte postkasser til borettslag og sameier

Oppgrader til et smart postkassesystem i deres borettslag

Har dere planer om å oppgradere postkassesystemet i deres borettslag eller sameie? Som forhandler av Stansefabrikken leverer vi smarte postkasseanlegg ferdig installert i deres inngangsparti.

Gjennom vårt samarbeid med Stansefabrikken er vi forhandler av Norges mest anvendte postkassesystemer for norske borettslag. HomeSolution er det nyeste produktet i rekken og er en smartløsning på alle mulige måter. Postkassesystemet forenkler hverdagen for både styret, beboere og postbud, og er en god langsiktig økonomisk investering for deres boligselskap. Med denne løsningen tar Stansefabrikken postkassen inn i en ny generasjon.

Endre og fjerne tilgang enkelt med smarte postkassesystemer

Med smarte postkassesystemer får du aldri mer problemer med tapte nøkler eller overlevering til nyinnflyttede i borettslaget. Du kan styre både navneskilt og nøkkelkort elektronisk, og fjerne og legge til tilgang i samme system. Med skyløsningen fra HomeSolution kan postkassesystemet administreres via pc, nettbrett eller smarttelefon for å legge til endringer, uansett hvor du måtte befinne deg.

Enkelt navnebytte med digitale postkasseskilt

Når nye beboere flytter inn, kan låseansvarlige i bygget logge seg inn på skyplattformen og endre navn på postkassen. Postkassene har en digital skjerm som endres på sekunder når du skriver inn det nye navnet i systemet. Med digitale postkasseskilt eliminerer man gjentakende bestillinger, og produksjonstid på navneskilt. Postkasseanlegget beholder også et friskt og ryddig utseende i oppgangen uten merking med klistrelapper og andre midlertidige løsninger.

Opprette nøkkelkort til beboere

I administrasjonspanelet får du oversikt over alle postkasser i systemet, og hvem som skal ha tilgang til hver enkelt. For å tilegne et nøkkelkort, skriver du inn serienummeret på kortet, og tilknytter det til ønsket postkasse. Du kan tilegne flere kort avhengig av hvor mange beboere som trenger tilgang til samme postkasse. Dersom inngangsdørene låses opp med adgangskort, kan det samme kortet benyttes til å åpne postkassesystemet. Postkassen låses opp fra en felles kortleser som kobler seg til din postkassedør når kortet ditt scannes. Døren låser seg igjen automatisk når den stenges.

Å administrere postkassesystemet med HomeSolution er befriende enkelt. Nå kan du utføre nødvendige endringer fra kontorstolen, hjemmekontor eller på reise.

Med HomeSolution kan du enkelt åpne og administrere postkassesystemet via din mobiltelefon.
Med HomeSolution kan du enkelt åpne og administrere postkassesystemet via din mobiltelefon. Foto: Thomas Andersen

Åpne og administrere postkassen med mobiltelefonen

Beboerne kan åpne postkassen med mobiltelefonen via en HomeSolution app som er tilknyttet postkassesystemet. Dette gjør det mye enklere om beboere mister kortet. Via appen kan beboerne selv dele tilgang med familie eller andre bekjente ved ferie eller av andre praktiske årsaker. Man kan tildele tidsbegrenset eller varig tilgang. Beboere får full kontroll over hvem som har tilgang til postkassen uten å måtte gi i fra seg nøkler.

Problemfri fordeling av post

Stansefabrikkens systempostkasser er landets mest brukte i blokker og bygårder og er anbefalt av Posten Norge. Alle postkassesystemene leveres med postsonelås, et landsomfattende system som gjør at postbudet kan låse opp hele systemets hoveddør for enkel fordeling av post og pakker. Med HomeSolution kan du også få et system med elektronisk postkasseskilt på begge sider, slik at postbudet ser navnemerkingen selv om døren er åpen.

Kompakt 270 er en kompakt og plassbesparende løsning som allikevel er stor nok til levering av de fleste småpakker og brev
Kompakt 270 er en kompakt og plassbesparende løsning som allikevel er stor nok til levering av de fleste småpakker og brev. Foto: Thomas Andersen

Et digitalt økosystem for henting og levering

Stansefabrikkens smarte postkassesystemer vil i fremtiden gjøre levering og mottak av varer mye enklere. For tiden jobber de med å utvikle et komplett digitalt økosystem for både levering og henting av pakker. Postkassesystemet håndterer alt av kommunikasjon mellom avsender, budtjenester og mottaker, som kan gi en tidsbegrenset tilgang til postkassen når de ikke er hjemme selv for å motta leveransen. 

Beboere kan for eksempel bestille varer på nettbutikker og få de levert direkte i postkassen uten at de er tilstede. Løsningen vil også gjøre retur av produkter mye enklere, da beboere også kan benytte postkassen for å sende pakken tilbake. Skal man bytte eller levere tilbake en feilvare, kan du altså bare gå ned trappa og legge den rett i postkassa for å hentes neste morgen. 

Vi leverer ferdig installert postkassesystem til ditt borettslag

Som forhandler av hele Stansefabrikkens sortiment er det uendelig med muligheter for å tilrettelegge postkasseanlegget slik dere ønsker i deres borettslag eller sameie. Vi har tilpassede løsninger som tar høyde for både sikkerhet og plassbesparelse. Postkassesystemene er modulbaserte og kan skreddersys etter boligselskapets behov. Kundene våre får muligheten til å velge antall kasser, farge og stil. Vi tar hånd om alt fra planlegging til ferdigstillelse, og kan montere postkassesystemer på stativ, direkte på veggen, eller innfelt i vegg, alt etter deres preferanse.

Les mer om hvordan vi kan hjelpe dere med montering av postkassesystemer i deres borettslag eller sameie.

Vi leverer en komplett postkasseløsning ferdig installert. Vi monterer postkassesystemer på stativ, direkte på veggen, eller innfelt i vegg.
Vi leverer en komplett postkasseløsning ferdig installert. Vi monterer postkassesystemer på stativ, direkte på veggen, eller innfelt i vegg.

Stålkonstruksjonen på postkassene er solide og slitesterke, og er bygget for å vare. Enten dere ønsker å beholde systemlåsen dere har i dag, eller vil bytte til elektroniske låser, har vi et stort produktsortiment å velge fra. En av mange fordeler med å velge HomeSolution er at dere får et moderne og skalerbart produkt som er både brukervennlig og kostnadseffektivt. HomeSolution er tilrettelagt for å dekke behovet for både næringsbygg og borettslag i mange år fremover.

Last ned brosjyren for å lære mer om HomeSolution fra Stansefabrikken.

Noen av fordelene med HomeSolution

  • Enkle digitale løsninger for å ivareta sikkerheten
  • Skalerbar løsning tilpasset borettslagets størrelse og behov
  • Sikker løsning for budtjenester og postmottak
  • Solid konstruksjon med 10 års garanti
  • Fleksibel appstyrt tilgang for beboere

Ikke sikker på hvilket postkassesystem som passer for deg og ditt borettslag? Ta kontakt med oss for gratis rådgivning innen postkassesystemer og hvilke løsninger som passer best for dere.

Anbefalte postkassesystem for borettslag og sameier

Kompakt 270 HomeSolution postkasse med elektronisk skilt

Kompakt 270 HomeSolution

Kompakt 270 HomeSolution er det nyeste produktet i Stansefabrikkens sortiment. En fremtidsrettet og brukervennlig løsning, der styret har full kontroll over postkassesystemet gjennom administrasjonspanelet. Med Kompakt 270 HomeSolution får dere muligheten til å styre alt av endringer på postkassesystemet rett fra PC, nettbrett eller smarttelefon, uansett hvor dere måtte befinne dere. Beboerne kan selv styre hvem som får tilgang til hver enkelt postkasse gjennom en egen HomeSolution app.

Hvert postkasserom leveres med eget nøkkelkort og låses opp fra en felles kortleser ved anlegget. Dersom inngangsdøren låses opp med adgangskort kan det samme kortet benyttes til postkassene. Man kan også benytte mobiltelefonen, slik at man alltid har med seg en ekstranøkkel.

Kompakt 270 serien er et plassbesparende postkassesystem med en dybde på kun 270mm. I og med at postkassene er liggende istedenfor stående, sparer dere også mye plass i høyden. Dette gjør at den passer svært godt der man ønsker flest mulig postkasser på et begrenset veggareal. Det er en solid og slitesterk postkasse i stål med lang levetid. Den gir et ryddig og delikat helhetsinntrykk i oppgangen og er et førstevalg blant mange boligblokker og bygårder rundt om i landet.

Les mer om Kompakt 270 HomeSolution på postkasse.no

Robust serien leveres også med HomeSolution. Bildet er av Robust Advance.

Robust HomeSolution

De fleste av oss har sett systempostkassen Robust i inngangspartier rundt omkring i landet. Dette er den desidert mest brukte systempostkassen i blokker og bygårder. Med store og romslige postkasser er dette den perfekte løsningen innendørs for beboere som ofte får levering av småpakker.

Robust er en svært god investering for borettslag og sameier som ønsker en solid postkasse med lang levetid og god funksjonalitet. Postkassesystemet er svært plasseringsvennlig da det kan monteres i inntil 3 høyder. Det er beregnet på innendørs montering direkte på veggen eller innfelt i vegg. Med postsonelås kan postbudet låse opp hele postkassen i overkant, og tippe ut innerkassen for enkel leveringstilgang til hver enkelt beboers postkasse. I tillegg er det romslige brevsprekker øverst på postkassen på 60 mm for å mate inn brev. 

Med Robust HomeSolution får dere digitale låser og postkasseskilt som enkelt kan administreres i nettportalen via pc, nettbrett eller smarttelefon. HomeSolution fjerner arbeidet som oppstår når beboere flytter, mister nøkler eller har behov for ekstranøkler. Ansvarshavende kan enkelt fjerne og legge til brukere som trenger tilgang til postkassene, uansett hvor man måtte befinne seg. Beboerne kan låse opp postkassene med mobiltelefonen, og selv dele tilgang med bekjente via HomeSolution appen på sin mobiltelefon.

Trygg Advance er konstruert for utendørs bruk og leveres med elektronisk lås.

Trygg Advance

Digitale postkassesystemer trenger ikke å være innendørs. Trygg Advance leveres med elektronisk lås og er beregnet for utendørs montering, direkte på vegg, på stativ eller innfelt i vegg. Postkassesystemet gir et pent og ryddig helhetsinntrykk og er en god løsning om man ønsker å unngå fellesstativ med postkasser i forskjellige størrelse, form og farge.

Med Trygg Advance får dere et elektronisk system som gjør at hver eier enkelt kan dele permanent eller tidsbegrenset tilgang ved behov. Systemet er klargjort slik at transportør kan få tidsbegrenset tilgang til å levere pakker dersom man ikke er hjemme. Systemet har integrerte kortlesere og åpnes ved å holde nøkkelbrikken inntil låsen. Brukerne kan også åpne postkassen via en app på sin smarttelefon. Dersom man benytter adgangssystem i bygget fra før kan man benytte de samme brikkene eller adgangskort til å låse opp postkassene.

Trygg serien er produsert i varmgalvaniserte materialer og bygget for norske forhold. Det kan leveres med et eget stativ hvor stendere støpes i bakken og avstives av et solid tak i en eller to høyder, og av selve kassene som festes direkte i stenderne. Dette gir et oppsett som holder seg pent og stødig i flere tiår.

Les mer om Trygg Advance på postkasse.no

Ønsker dere å beholde systemnøkkelen?

Kompakt 270, Trygg og Robust postkassesystemer kommer også i versjoner uten digital lås i Classic- serien. Ønsker dere å benytte vanlig nøkkellås eller beholde systemnøklene dere bruker i dag, er dette fullt mulig. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres planer. Vi kommer gjerne på en befaring og tilbyr råd og veiledning til valg av rett postkassesystem til deres behov.

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss