Kontakt oss

Maletjenester

Vi maler alle typer overflater innvendig og utvendig

Vi utfører alt av oppdrag fra maling av lister, karmer, vegger og tak til full rehabilitering av garasjeanlegg, trappeoppganger, blokk og næringsbygg. Vi er stolte av tjenestene vi leverer og har alltid høyt fokus på kvalitet og pålitelighet.

Vi vet hvor viktig det er å holde bygninger i god stand. Et godt vedlikeholdt borettslag skaper trivsel for beboere og skal være en god investering som skal vare i mange år frem i tid. Vi tar gladelig jobben med å holde eiendommen din i skikkelig stand. Dette vil tidvis medføre behov for mer omfattende vedlikeholdsarbeid. Dette kan være i form av maling av fasade eller fellesarealer, eller rehabilitering av mur- og bygningsmasse.

Vi sørger for regelmessig inspeksjon over tilstanden på eiendommen slik at man ligger i forkant av eventuelle kostbare problemer som måtte oppstå. Vi rapporterer til styret i borettslaget slik at dere kan ta faglig baserte avgjørelser på nødvendige utbedringer. Våre profesjonelle malere og vedlikeholdspersonell har lang erfaring med utvendig og innvendig vedlikehold, rehabilitering og malingsarbeid. Vi kan bistå med alle slags oppdrag dere måtte ha behov for.

For at ikke bygningsmassen skal forfalle, er det viktig med forebyggende vedlikehold

Vi leverer kvalitet og forutsigbarhet

Våre dyktige og engasjerte ansatte tar jobben på alvor og utfører grundig arbeid etter svært gode rutiner og retningslinjer. Vi sørger for at alt av utstyr og materiell i borettslaget er godt vedlikeholdt gjennom regelmessige inspeksjoner og testing. Når vi utfører malingstjenester sørger vi for at utstyret, malingen og arbeidet er av utmerket kvalitet. Slik sørger vi for at dere får et resultat som beskytter eiendommen og gir god vedlikeholdsøkonomi i lang tid fremover.

Når vi tar på oss et malingsoppdrag kan dere stole på at vi kommer når vi skal og at jobben utføres raskt, effektivt og profesjonelt. Våre malere har grundig opplæring og forstår hva som kreves av overflateteknikk og malingstype på forskjellige beleggvarianter. Vi sørger for å beskytte alle overflater som ikke skal males og rydder alltid opp grundig etter endt oppdrag. Vi er opptatt av miljøet og sørger alltid for at alt avfall sorteres og leveres riktig på en miljøstasjon.

Våre malere har grundig opplæring og forstår hva som kreves av overflateteknikk og malingstype på forskjellige beleggvarianter.

Malingen på fasaden er et ekstremt viktig vedlikeholdstiltak og beskytter bygningen mot vær og vind

Maling av fasade

Maling av fasaden er et ekstremt viktig vedlikeholdstiltak og beskytter bygningen mot vær og vind. Våre profesjonelle malere sørger for grundig forarbeid og planlegging før ethvert maleoppdrag. Vi garanterer høyeste kvalitet på vårt arbeid og benytter kun de malingsproduktene som er best egnet til deres bygg og bygningsmaterialer. Vi kommer på befaring, utfører analyser og gir gode råd og veiledning til hvordan oppdraget bør utføres.

Dersom fasaden er slitt sørger vi for nødvendig murpuss, betong- og overflatebehandling av bygningsmassen. Malingen er siste finpuss på enhver fasaderehabilitering. For at malingen skal få godt feste utføres også profesjonell fasadevask før vi setter i gang med malearbeidet. Vi sørger også for varsling til beboerne og koordinerer arbeidet på en måte som minimerer forstyrrelsene og sikrer at prosjektet blir ferdig til avtalt tid og budsjett.

Innvendige maletjenester

Sefbo sine profesjonelle malere står klare til å utføre ethvert maleoppdrag. Enten malingen skal utføres i private hjem eller innvendige fellesområder, kontorbygg, lager eller lignende, har våre malere det nødvendige utstyret og ferdighetene som skal til. De har lang erfaring i malerfaget og har god kompetanse på både moderne og gamle overflateteknikker. På denne måten kan vi levere et utmerket resultat uansett hva slags overflate, belegg eller struktur som skal males. Vi er opptatt av kvalitet og pålitelighet i arbeidet og utfører oppdragene raskt og effektivt. Benytter dere Sefbo til deres maleoppdrag kan dere som kunde være sikker på et tilfredsstillende resultat.

For å få et perfekt resultat utfører våre medarbeidere sparkling og tapetsering om nødvendig. Sparkling og tapetsering kan være vanskelig å få til helt perfekt dersom man ikke har god erfaring og kompetanse i dette fra før. Våre malere har lang erfaring og kan utføre profesjonell sparkling og tapetsering på alle underlag som f.eks gips, betong og tre. Vi sørger for at vi bruker riktige materialer på de riktige stedene, slik at dere kan være trygge på et godt utført arbeid som varer i lang tid fremover.

Våre malere har grundig opplæring og forstår hva som kreves av overflateteknikk og malingstype på forskjellige beleggvarianter.

Våre malere har grundig opplæring og forstår hva som kreves av overflateteknikk og malingstype på forskjellige beleggvarianter.

RELEVANTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss