Kontakt oss

Hage & Gartnertjenester

Grøntarealene skal være en fryd for øyet

Våre vaktmestere utfører regelmessig vedlikehold av grøntarealene rundt borettslag og næringsbygg. Vi har også yrkesutdannede gartnere med ekspertise innen stell og vedlikehold av fellesområdene på deres eiendom. Sammen setter vi opp en skjøtsels- og frekvensplan etter deres behov, som sørger for at deres grøntarealer er pene og velholdt fra vår til høst.

De fleste borettslag og sameier har grøntarealer som trenger jevnlig vedlikehold. Fine omgivelser hjelper på humør og sinn. Uteplassen ser du hver eneste dag og da er det ekstra hyggelig at det ser ryddig og pent ut. Det er begrenset hvor mye man rekker å gjøre på dugnad, og grøntområdene må holdes vedlike fra vår til høst. Nettopp derfor kan det være greit å ha en skjøtselsavtale med Sefbo på plass. Vi leverer profesjonelle gartnertjenester til borettslag, sameier, næringsbygg og private eiendommer. Vi utfører regelmessig vedlikehold av deres grøntarealer slik at disse ser velstelt og pene ut til enhver tid. Det kan være snakk om oppgaver som gress- og kantklipping, beskjæring og stell av busker og trær, eller generelt vedlikehold av grøntområdene.

Vi tar på oss alle slags oppdrag innen stell og trimming av grøntarealer. Ta kontakt med oss dersom dere trenger gressklipping eller annet vedlikehold rundt borettslag, sameier, bedrifter, næringsbygg eller private eiendommer.

Våre yrkesutdannede gartnere hjelper dere med å skape en langsiktig plan for grøntarealene i deres borettslag eller sameie. Vi planter blomster, busker, trær og hekker, alt etter ditt ønske

Våre yrkesutdannede gartnere hjelper dere med å skape en langsiktig plan for grøntarealene i deres borettslag eller sameie. Vi planter blomster, busker, trær og hekker, alt etter ditt ønske

Velholdte grøntarealer til enhver tid

Hekker og trær skal se velstelte og pene ut. Vi har utstyret som trengs for å jobbe effektivt, og hjelper deg med både plenklipping og stell. Våre yrkesutdannede gartnere sørger for at deres uteområder tar seg godt ut til enhver tid. Plenen er en viktig del av uteområdene, og velholdt gress er viktig for helhetsinntrykket. Gress- og kantklipping utføres regelmessig av våre vaktmestere, og for å hindre at ugress sprer seg rundt på deres uteområder vil vi ved behov utføre nødvendig behandling. Vi har plantevernbevis som gjør at vi har tilgang til effektive ugressfjernere, plenrens, mosefjerner og lignende.

Uansett hva dere har behov for vil det lønne seg å benytte våre profesjonelle gartnertjenester til stell og trimming av deres grøntarealer. Vi bestreber oss på å holde omgivelsene pene, og vil passe på at grøntarealer rundt bygg og anlegg alltid tar seg bra ut.

Sefbo AS sine yrkesutdannede gartnere er det sikre valget for stell og trimming av grøntarealene i ditt borettslag eller sameie. Ta kontakt for å avtale en gratis, uforpliktende befaring og pristilbud

Skjøtsels- og frekvensavtale

Ved inngåelse av en skjøtselsavtale setter vi opp en skreddersydd plan ut ifra behovene i deres borettslag eller sameie. Våre erfarne vaktemestere og gartnere sørger for en grundig og fornuftig plan som gir dere all den hjelpen dere trenger for å vedlikeholde deres utearealer. Vi gir dere faglig bistand til hvordan uteområdene kan se ut og hvilken hyppighet som er mest nødvendig og hensiktsmessig for deres grøntarealer. Med en skjøtsels- og frekvensplan hos Sefbo får dere et system som sikrer at fellesområdet til enhver tid er klargjort for vær- og sesongendringer.

Profesjonelle gartnertjenester

Våre gartnere vet hva som skal til for å få et vakkert uteområde. Vi hjelper dere med å skape en langsiktig plan for deres borettslag eller sameie. Vi planter blomster, busker, trær og hekker, alt etter ditt ønske. Våre gartnere bistår deg gjennom hele prosessen, og vi hjelper selvsagt også til med jevnlig vedlikehold slik at deres grøntarealer virkelig skinner. Les mer om våre gartnertjenester.

Vi planter blomster, busker, trær og hekker for borettslag, sameier og næringsbygg

Vi planter blomster, busker, trær og hekker for borettslag, sameier og næringsbygg

Gressklipping og vedlikehold av plen

Fine omgivelser hjelper på både humør og sinn. Plenen er en svært viktig del av uteområdene for borettslag og sameier. Med Sefbo som deres partner kan dere være trygg på at deres plen er velstelt og pen til enhver tid. Vi bistår med gressklipping, kantklipping og fjerning av ugress, slik at deres grøntområder gir et godt inntrykk for besøkende og bedrer trivselen blant beboerne. Les mer om våre tjenester innen gress- og kantklipping for borettslag, sameier, næringsbygg og private.

Vi tilbyr profesjonell gressklipping og annet vedlikehold rundt borettslag, sameier, bedrifter, næringsbygg og private eiendommer.

Vi tilbyr profesjonell gressklipping og annet vedlikehold rundt borettslag, sameier, bedrifter, næringsbygg og private eiendommer.

Trimming av hekker, busker og trær

Våre profesjonelle medarbeidere sørger for at deres uteområder er ryddige og velstelte til enhver tid. Beskjæring og trimming av hekker, busker og trær er en viktig del av det langsiktige vedlikeholdet og bør gjøres med jevne mellomrom. Det er viktig at arbeidet utføres riktig slik at de også vokser riktig og holder seg fine år etter år. Derfor er det viktig å ha en partner med erfarne vaktmestere og yrkesutdannede gartnere som kan ta seg av arbeidet for dere. Les mer om våre tjenester innen beskjæring av hekker, busker og trær.

Sefbo bistår med trimming av hekker og trær

Sefbo bistår med trimming av hekker og trær

RELEVANTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss