Kontakt oss

Feiing & Garasjevask

Vi holder veiene rene og veholdt til enhver tid

Når snøen forsvinner er det på tide med vårrengjøring av utearealene. Sefbo AS tilbyr alt av tjenester innen feiing, spyling og rengjøring av gater, veier, trapper, fortau og garasjer.

Rene og velholdte veier, utearealer og anlegg gir økt trivsel for beboere i borettslag og sameier. Når vinteren er over er det mye strøgrus og annet rusk som ligger igjen på veier og uteplasser. Sefbo tilbyr feiing og klargjøring av eiendommen til ny sesong.

Med våre moderne feiebiler sørger vi for grundig og effektiv feiing av vei, fortau, uteplasser og fellesanlegg. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring og pristilbud.

Effektiv feiing, spyling og rengjøring av uteplasser og fellesanlegg

Med en skjøtselsavtale hos oss sørger vi for effektiv vedlikeholdsfeiing og spyling av veier, gangveier og garasjeanlegg. Vi utfører alt dette etter avtale hvor dere selv avgjør hyppigheten på tjenestene. Noen ønsker vask og feiing kun én gang i året, mens andre har behov for dette så ofte som hver måned. Det er også mulig å bestille våre tjenester etter behov. Vi står klare til å bistå når dere måtte trenge det.

Feiing av veier, fortau og uteplasser

Vi har utstyret som skal til for å utføre profesjonell feiing og spyling av alle slags dekke, innendørs og utendørs, maskinelt og manuelt. Våre moderne feiiemaskiner med feieaggregat og oppsamling fjerner all strøgrus fra eiendommens utearealer og sørger for støvdemping av veier og uteplasser. For best resultat etter feiing sørger vi for å høyttrykkspyle de samme områdene slik at vi også fjerner finstøvet som feiemaskinen ikke får med seg.

Les mer om hvordan vi kan utføre grundig og effektiv feiing av uteområdene i deres borettslag eller sameie.

En god høytrykkspyling fungerer utmerket til å komplimentere feiing av veier og fortau.

En god høytrykkspyling fungerer utmerket til å komplimentere feiing av veier og fortau.

Spyling og rengjøring

En god høytrykkspyling fungerer utmerket til å komplimentere feiing av veier og fortau. Det er heller ikke alle områder på eiendommen hvor feiemaskinene kommer til. Der det er vanskelig å utføre maskinell feiing utfører vi grundig manuell spyling og rengjøring slik at alle deres uteområder tar seg godt ut til sommersesongen. Dette utføres typisk på små arealer som trapper, inngangspartier, bakgårder og mindre gangstier.

Vi kan utføre spyling og rengjøring av alle slags områder og overflater. Enten det er mosegrodd stein i oppkjørsel eller ansamlinger av strøgrus i veikanten. Vi sørger for grundig og effektiv fasadevask, og innvendig vask av vegger og tak i garasjeanlegg. Vi har også gode løsninger for spyling og rengjøring av tette rør og avløp.

Les mer om hvordan vi kan bistå med tjenester innen spyling og rengjøring

Bortkjøring av strøgrus

Etter vintersesongen er det ofte brøytet bort en del strøgrus som ligger igjen i store ansamlinger når snøen har smeltet. Vi sørger for å samle opp alle ansamlinger av strøgrus slik at deres uteområder tar seg godt ut til ny sesong.

Fleksibel maskinpark

Maskinparken vår har kjøretøy som dekker absolutt alle behov. I tillegg til store kjøretøy for større veier og eiendommer disponerer vi mindre maskiner som gjør at vi er svært fleksible og kan feie og spyle selv de smaleste gangveiene mellom blokker, foran inngangspartier og trapper. Feiing utføres med selvopptagende feiebil, som også kommer godt til langs kanter og hjørner. Kostene har støvdemping med vann som forhindrer oppvirvling av støv i størst mulig grad.

Sefbo AS leverer profesjonell feiing og renhold av gater, veier, trapper, fortau og garasjer. Det sikre valget for ditt borettslag eller sameie. Ta kontakt med oss for å avtale en gratis, uforpliktende befaring og pristilbud

Sefbo sørger for maskinell feiing og garasjevask med topp moderne feiemaskiner

Sefbo sørger for maskinell feiing og garasjevask med topp moderne feiemaskiner

Garasjevask

Vi utfører profesjonell og effektiv rengjøring av felles garasjeanlegg og parkeringshus. Vi har i årevis utført garasjevask for våre kunder, som regel én til to ganger i året. Med lang erfaring og profesjonellt utstyr kan vi sørge for vask og feiing av små og store arealer med alle slags typer underlag, med eller uten sluk. Vi benytter spesielle feie- og vaskemaskiner og kan tilpasse oss ethvert oppdrag. Feiing utføres med maskin med spesielle støvfiltere for å forhindre støving under arbeid og sørger for et utmerket resultat. Deretter vaskes/skures gulvet med en spesialmaskin som skurer gulvene og samler opp overflødig vann. Vi kan også bistå med spyling og rengjøring av vegger og tak i garasjeanlegget.

Vår kompetanse, erfaring og fleksible maskinpark gjør oss til det sikre valget når dere har behov for renholdet av deres garasjeanlegg, uansett type underlag.

Vi har lang erfaring innen organisering av garasjevask og har gode rutiner og retningslinjer for å planlegge og utføre vask raskt og effektivt. Vi sørger for å planlegge garasjevask slik at alle beboere får nødvendig informasjon og påminnelser i god tid, slik at vi kan utføre renholdet uten hindring og ulemper for verken oss eller beboerne.

Les mer om hvordan vi utfører vask av garasjer og parkeringshus.

Sefbo sørger for profesjonell og effektiv vask av garasjeanlegg

Sefbo sørger for profesjonell og effektiv vask av garasjeanlegg og parkeringshus i borettslag og næringsbygg

Relevante tjenester

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss