Kontakt oss

Bygging av sykkelskur

Vi bygger deres nye sykkelskur

Mange beboere fortviler seg over at fellesarealer fylles opp av sykler og andre eiendeler som strengt talt kunne vært plassert andre steder. I tillegg kan det være flere problemstillinger i forhold til at viktige passasjer blir blokkert i tilfelle brann eller lekkasje i bygget. Sefbo kan hjelpe dere med å få i stand plassbesparende og sikre løsninger som sykkelentusiastene i borettslaget blir fornøyd med.

Ikke la fremkommeligheten i trappeoppganger eller kjellerboder bli dårlig på grunn av sykler, skateboard eller sparkesykler som hindrer tilgang til viktige fasiliteter i bygget. Det er også mange som har erstattet bil og andre fremkomstmidler med dyre el-sykler i dag, og disse kan være attraktive tyveriobjekter. Det finnes gode og sikre løsninger som ikke er altfor kostbare å få satt opp i deres borettslag eller sameie. Visste du at enkelte kommuner også gir tilskudd til å bygge sykkelparkering for borettslag?

Slik søker du om tilskudd til sykkelskur

Det første du må gjøre er å kontakte din kundebehandler hos Sefbo slik at vi kan komme frem til en plantegning sammen med dere om hvordan sykkelskuret skal se ut. Det er veldig viktig at dette planlegges nøye, og helst innenfor kommunens størrelsesgrense slik at dere ikke behøver å søke om en byggetillatelse i tillegg. Som regel er dette på 50kvm. Dere får plass til mange sykler innenfor disse rammene.

Når vi er ferdig med skissen og prisoverslag som nå dette sendes inn til kommunen, så er det opp til de å avslå eller innvilge søknaden ut i fra byggetegninger og prisoverslaget.

Her kan dere søke om tilskudd til sykkelskur i Oslo kommune

Det finnes mange løsninger for sykkelskur for å spare plass

Det behøver ikke å være veldig kostbart og plasskrevende å få  satt opp et sykkelskur i deres borettslag eller sameie. Dette kommer helt an på hvilken løsning dere velger. Faktisk kan du bygge sykkelskur i dag med to plan slik at dere sparer plass og i tillegg får dobbel kapasitet.

Med modulvegger så kan et flott sykkelskur med både stålgitter og sikre låser settes opp i løpet av kort tid. Vi kan også være behjelpelig med å sette opp elektroniske låser eller at dette samkjøres med systemnøklene til borettslaget.

Vi kan også lage skur med lagringsplass for annet utstyr. Mange synes at det er tungvint å måtte ha med seg barnevogner oppover trappeoppganger. Vi kan lage skur hvor disse kan parkeres trygt ute under tak. Mulighetene er mange, og det er løsningene også.

Snakk med din kundebehandler hos Sefbo i dag, så planlegger vi prosjektet sammen!

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss