Kontakt oss

Snømåking

Effektiv snømåkingstjeneste som sikrer god fremkommelighet til enhver tid

Vinteren kan by på mange utfordringer for beboere og besøkende i borettslag og sameier. Det er vanskelig å forutse og planlegge for snøfall. Plutselig er den der og skaper kaos for gående, syklende og kjørende. Lite skaper større irritasjon hos beboerne enn umåkede gangveier og inngangspartier. Mange borettslag og sameier har beboere med redusert bevegelighet, og for disse er god snømåking ekstra viktig.

Sefbo har utstyret, mannskapet og kompetansen til å hjelpe dere med å holde veier og uteområder fri for snø og is hele vinteren. Vi er på vakt gjennom hele vinteren og sørger for effektiv snørydding i deres borettslag eller sameie. Med oss kan dere føle dere trygge på god fremkommelighet og sikker ferdsel på deres utearealer.

Vi er på vakt og står klare med måkebilene hele vinteren

Vi i Norge vil jo egentlig ha en god og hvit vinter, med snø og godt skiføre. Men en hvit vinter kan også by på mange utfordringer. Snøfall kan komme helt utforutsett, det kan komme mer enn man hadde trodd eller det kan komme mindre. Eller det kan også ende opp som is og bli både glatt og farlig for de som går og kjører. Det er derfor utrolig viktig at man har noen gode rutiner for snømåking og fjerning av snø og is på sine utearealer.

Har dere ikke en sånn rutine på plass? Ved å inngå en skjøtselsavtale med oss i Sefbo, vil vi alltid sørge for at deres uteområder er ryddet for snø. Vi vil bruke vårt beste utstyr for å effektivt rydde bort snøen på veier, gangveier og parkeringsplasser. Vi sørger også for strøing og salting slik at dere kan føle dere helt trygge på at det er sikkert å ferdes på deres eiendom.

Har dere behov for snøryddingstjenester? Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud i dag!

Sefbo hjelper til med snømåking og snøbrøyting av innkjørsler, parkeringsplasser, foran garasjer eller rydding av større eiendommer.

Sefbo hjelper til med snømåking og snøbrøyting av innkjørsler, parkeringsplasser, foran garasjer eller rydding av større eiendommer.

Hvem kan vi hjelpe med snømåking?

Her i Sefbo ønsker vi alle velkomne som kunder. Privatkunder, borettslag, bedriftseiere, gårdeiere eller sameier. Uansett hvem du er og hva slags eiendom du ønsker hjelp med, er vi er for deg.

I dag har vi et stort antall kunder som stoler på oss for å sørge for at deres eiendommer har god fremkommelighet. Våre kunder er alt fra borettslag til bedrifter og offentlige anlegg. Vi hjelper til med snømåking og snøbrøyting av innkjørsler, parkeringsplasser, foran garasjer eller rydding av større eiendommer.

Med andre ord – alle er velkomne hos oss. Ta kontakt, så kommer vi gjerne på befaring for å høre om deres behov og ønsker. Vi ser grundig på deres behov for å kunne gi dere et skreddersydd og uforpliktende tilbud.

Hvordan kan vi hjelpe dere med snømåking?

Mye snø i løpet av vinteren kan by på mange problemer. Det er vanskelig å ikke vite når og hvor mye snø som kommer, noe som dessverre er realiteten her i Norge. Heldigvis har vi lang erfaring med snømåking på alle slags områder og eiendommer. Vårt team av snøryddingspersonell er på kontinuerlig vakt hele vinteren og er alltid klare til å hjelpe med både de forutsette og uforutsette snøfallene som kommer.

Ved å inngå en avtale med oss, vil du derfor alltid føle deg trygg på eiendommen. Vi kan hjelpe med måking, brøyting og bortkjøring av snø, is og hålke på parkeringsplassene, gangstiene, veiene og alle områder dere beveger dere. Vår oppgave er kort fortalt å sørge for en god fremkommelighet på eiendommen – og vi tar i bruk alle nødvendige midler for å få til nettopp det.

Sammen med dere setter vi opp en egen plan for snømåkingen. Slik sikrer vi at både dere som kunde og vi som leverandør vet hva som skal leveres.

Med et godt humør, god utstyrspark og lang erfaring kan vi ta fatt i selv de vanskeligste og mest krevende måke- og brøyteopphavene. Vi sørger alltid for å holde oss oppdatert på værmeldingen og er godt forberedt på å reagere raskt på alle scenarioer som kan oppstå i løpet av en norsk vintersesong.

Vi i Sefbo er dessuten opptatt av å utføre jobber med hensyn. Vi vil derfor alltid ta vare på beboere og alle som ferdes på områdene dine. Vi tar alltid hensyn til biler og andre ting som står parkert. Våre maskiner er så stillegående og bærekraftige som mulig for å unngå store forstyrrelser i omgivelsene.

Sefbo sørger for effektiv snørydding og god fremkommelighet til enhver tid

Sefbo sørger for effektiv snørydding og god fremkommelighet til enhver tid

Vi har en omfattende utstyrs- og maskinpark til alle snøforhold

Når det kommer til rydding av snø i borettslag, sameier eller andre store eiendommer, kreves det riktig utstyr for å få jobben gjort så effektivt og godt som mulig. Vi har derfor en stor og fleksibel utstyr- og maskinpark som dekker alle behov.

Grundig og effektiv rydding av snø krever både stort og smått utstyr. Vi har derfor alt fra store maskiner og kjøretøy til brøyting og bortkjøring av snø, til mindre utstyr som håndskuffer, spader og snøfresere. På den måten er vi fleksible og kan fjerne snø fra inngangspartier, trapper, smale gangveier, større veier og parkeringsplasser.

Tilgangen til utstyr er en stor fordel for deg som kunde hos oss. Vårt snøryddingspersonell har fått grundig opplæring i korrekt bruk av maskinparken. Med vår kunnskap, effektivitet og utstyr vil vi derfor alltid sørge for at deres eiendom kan brukes slik den skal hele året. Det på en trygg og sikker måte hvor alle hensyn er tatt. Sefbo er det sikre valget når dere har behov for en grundig og effektiv snømåkingstjeneste.

Relaterte tjenester

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss