Kontakt oss

Oppussing av fellesarealer

Snakk med oss om deres oppussingsplaner

Sefbo kan hjelpe deg i alle trinn av oppussing av fellesarealer, enten det gjelder vanlige oppussingsprosjekter eller forsikringssaker forårsaket av enten brann eller vannskader. Ved slike arbeider kan det ofte være behov for å koordinere arbeid med flere fagfolk. Vi tar hånd om hele jobben for dere slik at dere kun har en part å forholde dere til under hele prosjektet.

Å bli enig om oppussing og hvordan det skal se ut i trappeoppganger og fellesrom kan være krevende nok uten å måtte forholde seg til en masse forskjellige fagarbeidere i tillegg. Sefbo kan veilede dere gjennom hele prosessen fra planlegging til oppdraget er utført. Våre profesjonelle håndverkere gir gode råd til hvordan oppdraget kan utføres best mulig, og i tråd med budsjett og forventninger. Vi sørger for å skaffe tilveie alt nødvendig materiell og koordinerer arbeidet slik at alt blir fullført til avtalt tid. Med et stort nettverk av fageksperter innenfor snekring, maling, flislegging mm. sørger vi for at dere tar en godt informert avgjørelse på hva som skal utføres i bygget.

Sefbo gjør deres styrehverdag enklere. Hos oss trenger dere kun å forholde dere til én part når arbeid skal utføres i deres borettslag eller sameie.

Vi bistår med alt innen oppussing og renovering

Det kan være mange detaljer å tenke over før dere setter i gang med å pusse opp fellesarealer. Det er viktig at beboerne er fornøyd med resultatet og at man sørger for god vedlikeholdsøkonomi i lang tid fremover. Tilgjengelighet er også viktig, slik at eldre og funksjonshemmede får nødvendig tilgang til kjellerboder eller en mer brukervennlig løsning for å åpne dører i bygget. Uansett hva det dreier seg om, så kan vi tilrettelegge fellesområder for alle beboere, og i tillegg sørge for et friskt og fint uttrykk på eiendommen.

Trappeoppganger

Enten dere ønsker laminat eller belegningsstein, så vil vi både veilede deg og gi prisoverslag på hva jobben vil koste. Å velge riktig underlag er viktig slik at dere slipper å pusse opp så ofte i fellesarealer. I tillegg bør også steinbelegg og laminat være sklisikre slik at ikke beboere ikke kommer til skade når de beveger seg i trappeoppganger.

Entre

Her kan vi hjelpe dere med både sikkerhet og oppussing. Dette kan gjelde utskifting av vinduer og dører og legge nye gulv i tillegg til å oppgradere porttelefon og postkassesystemer for en mer moderne og sikker løsning enn det dere har i dag. Få en mer ryddig og åpen entre som besøkende vil misunne deg for.

Kjellerrom

Mange borettslag har uryddige og ineffektive kjellerboder som flyter over med all verdens av duppeditter oppsamlet gjennom årene. Vi kan hjelpe deg med å organisere og omstrukturer boder med mer hylleplass og skap, samt se på tilgjengelighet og sikkerheten i kjelleren for å unngå brann og vannskader.

Uansett hva slags oppussingsprosjekt dere planlegger i deres borettslag eller sameie – ta kontakt med oss. Vi ordner en gratis befaring for å se hva som kreves for å få dine fellesarealer i topp stand.

Et stort nettverk av underleverandører for alle typer oppdrag

Sefbo kan hjelpe deg med alle slags oppdrag i forbindelse med oppussing av fellesarealer. Vi har ansatte med fagekspertise innen en rekke forskjellig håndverk. Vi har også et stort nettverk av underleverandører som vi bruker ved behov. Om det er snakk om utbygging og endring i fasade, så er det ofte nødvendig med arkitekter som kan hjelpe deg med å realisere dine planer. Andre ting som kanskje må endres på er røropplegg og elektriske anlegg hvor vi bruker underleverandører for å utføre jobben. Vi koordinerer alt arbeidet slik at du kun har én part å forholde deg til. Alt arbeid blir planlagt og koordinert av oss i forveien.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss