Kontakt oss

Karriere

Lyst til å jobbe hos oss?

Hos Sefbo har vi en visjon om å være Norges ledende leverandør av tjenester innen drift, vedlikehold og forvaltning for borettslag og sameier. Vår portefølje inkluderer alt fra vaktmestertjenester, renhold, hage- og gartnertjenester, til vintervedlikehold, feiing, garasjevask, håndverkertjenester, diverse servicetjenester og boligforvaltning. Med en sterk og rask vekst siden oppstarten, utvider vi konstant vårt team og våre tjenester rundt om i landet.

Se ledige stillinger hos oss

Ved å begynne å jobbe hos oss vil du være en del av et dynamisk, innovativt og fremoverlent team. Vi er dedikerte til å skape et arbeidsmiljø som fremmer engasjement, kreativitet og personlig vekst. Selv om vi er et relativt nytt selskap, er vi allerede kjent for vår profesjonalitet, dedikasjon og kvalitet i alt vi gjør.

Hos oss er det alltid plass til flinke folk. Uansett om du har fagbrev, utdannelse eller bare en brennende interesse for bransjen, kan du finne din plass hos oss. Vi er overbevist om at vår suksess avhenger av menneskene i teamet vårt, og vi investerer derfor mye tid og ressurser i å hjelpe våre ansatte med å utvikle seg både personlig og profesjonelt.

En karriere hos Sefbo kan være en mulighet til å forme din egen vei. Med vår hurtige vekst er det rikelig med muligheter for fremskridt og utvikling, uavhengig av hvor du starter. Det som teller for oss, er din holdning, engasjement og vilje til å gjøre en forskjell.

Vil du være en del av vår vekst og bidra til å forme fremtiden for drift, vedlikehold og forvaltning for borettslag og sameier i Norge? Send oss en søknad i dag – vi gleder oss til å høre fra deg!

Ledige stillinger

Operativ Driftsleder med grønne fingre

Tar du utfordringen og blir med på #Vinnerlaget? Grønt & Hvitt Eiendomsservice AS søker operativ driftsleder som har ønske om å skape en bedre hverdag for våre kunder og ansatte.

Les mer

Vaktmester / Driftstekniker / Vedlikeholdsmedarbeider (Åpen søknad)

Vi søker stadig etter dedikerte og dyktige medarbeidere til å bli en del av vårt voksende team innenfor drift og vedlikehold i borettslag og sameier.

Les mer

Renholdsmedarbeider (Åpen søknad)

Vi søker stadig etter dedikerte og dyktige medarbeidere til å bli en del av vårt voksende team innenfor drift og vedlikehold i borettslag og sameier.

Les mer

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss