Kontakt oss

Ventilasjon & Sentralvarme

Ekspertise innen vedlikehold og installasjon av ventilasjon og sentralvarmeanlegg

For å ha et godt inneklima og lavere strømkostnader i borettslaget, så er det viktig å ha jevnlig kontroller og oppgraderinger på ventilasjon og sentralvarmeanlegg. Sefbo hjelper deg med å utføre alle typer oppdrag når det gjelder varmeanlegg og ventilasjon i leilighetene. Unngå at sopp og råte ødelegger luften i boligen ved å rense gamle ventilasjonssystemer. Tette ventiler og motorer på kjøkken kan også føre til stor brannfare for beboere.

Dårlige ventilasjonsanlegg kan både være brannfarlig og helseskadelig uten oppsyn. Derfor tilbyr Sefbo full overhaling og oppgradering av ventilasjonsanlegg i boliger. I tillegg sørger vi også for at sentrale varmeanlegg og radiatorer fungerer godt for beboerne, slik at de slipper unødvendige strømkostnader.

Oppgradering og vedlikehold av ventilasjon og sentralvarmeanlegg

Det er viktig å tenke på energibruken i leilighetene i borettslaget, i og med at dette har mye å si for verdien og hva slags energimerking boligen får.  Beboere skal ikke oppleve unødvendig høye strømutgifter på grunn av sentralvarmeanlegg som ikke fungerer som de skal. Ikke minst viser forskning at det er en direkte sammenheng mellom dårlig ventilasjon, hodepine, astma, allergier, hjerteproblemer og lungesykdom. Inneklimaet er derfor en helt avgjørende faktor for god helse.

Sefbo kjører fullstendig vedlikehold og oppgradering av ventilasjon og varmeanlegg i deres borettslag. Med vår ekspertise så sørger vi for at dere får mest mulig ut av investeringen.

Sefbo sørger for at sentralvarmeanlegget i bygget fungerer effektivt og varmer godt. Vi kan bistå med både innkjøp og installasjon av nye radiatorer, rør, og andre komponenter for at systemet fungerer optimalt.

Sefbo sørger for at sentralvarmeanlegget i bygget fungerer effektivt og varmer godt. Vi kan bistå med både innkjøp og installasjon av nye radiatorer, rør, og andre komponenter for at systemet fungerer optimalt.

Vi sørger for at varmeanlegget fungerer som det skal

Vi sørger for at sentralvarmeanlegget i bygget fungerer effektivt og varmer godt. Vi kan bistå med både innkjøp og installasjon av nye radiatorer, rør, og andre komponenter for at systemet fungerer optimalt. Det kan være mange årsaker til at sentralvarmeanlegget ikke fungerer optimalt for beboere. Det kan være at det kun er enkelte beboere som har problemer med anlegget i sine leiligheter. Enten det er lekkasje av kald luft fra vinduer og dører, eller eldre komponenter som skal byttes ut, så kommer vi til bunns i årsaken og utfører nødvendige reparasjoner.

Sertifisert kjelepasser

Vi er sertifisert kjelepasser. Dette betyr at vi har 2 års praksis som sertifisert operatør, og gjennomført og bestått kjelpasserkurs. En kjelepasser har ansvaret for å være tilstede og overvåke, drifte og kontrollere kjelanlegget slik at systemet fungerer optimalt til enhver tid.

Vi har god erfaring med alle typer sentralvarmeanlegg:

  • Biokjele
  • Gasskjele
  • Elektrokjele
  • Oljekjele
  • Varmeveksler for fjernvarme
  • Varmepumper

24-timers vakttelefon ved vannlekkasjer

Vannlekkasjer kan gjøre stor skade for borettslag, sameier og bedrifter. I verste fall må bygget eller deler av bygget stenges. Har man opplevd omfattende vannlekkasje én gang, forstår man viktigheten av å ha en vaktmestertjeneste som kommer straks man ringer. Vaktmesterne i Sefbo har både kunnskap og erfaring i å stanse, eller i det minste, begrense skadeomfanget i påvente av fagpersoner. Les mer om vår vakttelefonordningen som våre kunder får tilgang til.

Vedlikehold og montering av ventilasjon

Mange borettslag og sameier mottar ofte meldinger fra beboere om dårlige ventilasjonssystem i boenhetene. Å skifte ut hele anlegget er en sikker løsning, men for mange svært kostnadskrevende.

Mange anlegg blir faktisk skiftet ut på feil grunnlag, fordi man tror det er gammelt og slitt. I de fleste tilfeller kan en rens være det som skal til for å få et langt mer effektivt anlegg. Det er langt mindre kostbart og pengene som spares kan heller benyttes til annen nødvendig oppgradering eller reparasjon.

Et ventilasjonssystem krever jevnlig vedlikehold. Les mer om våre tjenester innen ventilasjonsrens.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss