Kontakt oss

Tjenester via underleverandør

Som kunde av Sefbo får dere tilgang på gunstige stordriftsfordeler

Velger du Sefbo, så får du langt mer enn generelle vaktmestertjenester. Enten det gjelder sprukne rør, kortslutninger, eller at heisen har stoppet. Vi sørger for rask bistand og hjelp. Med vårt store kontaktnettverk innenfor mange forskjellige tjenester for borettslag og sameie, ønsker vi at våre kunder skal kunne kontakte oss for ethvert behov. Enten det gjelder uforutsette hendelser, eller at dere har planlagte oppgraderinger dere trenger hjelp med. Vi er bare en telefon unna. 

Sefbo etterstreber å være et kontaktpunkt for alle tjenester ditt borettslag har behov for. Enkelte typer vedlikehold krever riktignok at det er spesielt faglærte personer som utfører arbeidet, som kanskje ikke er direkte tilknyttet konsernet i dag. Noen ganger har vi behov for bistand fra underleverandører for å utføre oppgaver mer effektivt, eller etter gjeldende lovverk.

Vi har derfor jobbet hardt for å skape gode samarbeidsavtaler med flere underleverandører med fageksperter innenfor forskjellig bransjer. Samtidig har dere som vår kunde fortsatt kun én part å forholde dere til. I Sefbo ønsker vi å gjøre styrearbeidet i deres borettslag og sameie så enkelt som mulig. Vi er din partner for å ivareta dine interesser, og for at arbeidet skal utføres forsvarlig innenfor dine rammer og budsjetter.

Stort nettverk av godkjente fagarbeidere

Sefbo konsernet innehar kompetanse innenfor en rekke ulike fagfelt. Allikevel kan det være nødvendig med bistand fra underleverandører i spesielt krevende situasjoner. Vi vil fokusere på å levere vaktmestertjenester som alle borettslag har bruk for jevnlig, og i tillegg ha gode samarbeidsavtaler med fagpersoner innenfor en rekke forskjellige felt. Som kunde av Sefbo kan dere dra nytte av våre svært gunstige stordriftsfordeler på tjenester fra våre underleverandører.

Dette kan gjelde, men er ikke begrenset til:

Snekker

I Sefbo har vi flere dyktige snekkere direkte tilknyttet konsernet. Allikevel kan det i enkelte tilfeller være nødvendig med bistand fra underleverandører. Er det snakk om større prosjekter som utbygging eller påbygg, så kan det også være krav om bistand fra fagpersoner for å få prosjektet godkjent. Uansett hva dere har planer om, så kan vi sørge for at ditt prosjekt utføres riktig, effektivt og i henhold til gjeldende lovverk. 

Rørlegger

Jevnlig vedlikehold og oppgradering av rørsystem er viktig å følge med for å minske risiko for korrosjon og lekkasjer. Om uhellet allerede er ute- ta kontakt med oss slik at vi kan få fagpersoner på stedet raskest mulig.  

Elektrikere

Om dere trenger å oppgradere el. anlegg, endre på belysning i oppganger og fellesarealer, eller rett og slett trenger sjekk og vedlikehold, så har vi underleverandører som står klar til å bistå i alle typer elektriske oppdrag du måtte ha. 

Heismontører

Heisen trenger jevnlig ettersyn for å sørge for at det er et trygt fremkomstmiddel i bygget for beboerne. Vi sørger for at heisen får kontroll og godkjennelse av godkjente heismontører etter behov.

Anleggsarbeid for oppgradering og endring av utearealer

Behovene på fellesarealer ute endres gjennom årene. Kanskje du vil lage et nytt parkanlegg, sykkelsti for barn, eller en ny parkeringsplass? Med et stadig voksende antall av elektriske biler på veiene, så er det flere borettslag som ser seg nødt til å lage flere parkeringsplasser med ladestasjoner for å tilrettelegge for denne trenden. 

Da er det viktig at både planleggingsfasen og arbeid koordineres godt ettersom det trengs flere forskjellige fagfolk som entreprenører, elektrikere, og kanskje til og med snekkere om det er snakk om nye garasjeanlegg med ladestasjoner. 

Planlegger dere å bygge lekeplass for barna i borettslaget, så er det mange krav om sikkerhet og kvalitet som må følges. Her sørger vi for at alt er nøye tilrettelagt for at barna skal få en trygg og artig lekeplass hvor alle kan delta.

Vi følger opp kundene våre

Vi ønsker å gjøre hverdagen så enkel som mulig for våre kunder. Våre rådgivere vil i samråd med dere finne de beste løsningene til deres behov. Vi ønsker å være deres totalleverandør av tjenester innen drift av borettslag og sameie, og vil gjøre alt vi kan for å kunne gi dere den mest fordelaktige avtalen til deres behov. Bruker dere Sefbo som deres totalleverandør sparer vi dere tid og penger. Dere slipper selv å organisere og koordinere arbeidet med vedlikehold, inspeksjoner og oppgraderinger. Hos Sefbo får dere alt på ett sted.  

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss