Kontakt oss

Vaktmestertjenester

Totalleverandør av drifts- og vaktmestertjenester for borettslag og næringsbygg

Som totalleverandør av tjenester innen drift og forvaltning av boligselskaper, er vaktmestertjenester en naturlig del av vårt tjenestetilbud. Vi leverer vaktmestertjenester til borettslag, sameier, offentlige bygg, bedrifter og næringseiendom. Vi utfører alle slags tjenester innen drift- og vedlikehold av bygninger og utearealer på deres eiendom.

Vi er stolte av det vi driver med. Våre erfarne vaktmestere utfører et skikkelig håndverk etter god norsk standard. Vi fører yrkestradisjonen videre tilpasset tiden vi lever i. Hjelpsomhet og personlig service er kjerneverdier for oss, samtidig som vi har høyt fokus på digitale løsninger som kommer våre kunder til gode.

Skreddersydde vaktmestertjenester

Når dere inngår en avtale om vaktmestertjenester fra Sefbo, lager vi en skreddersydd skjøtsels- og frekvensplan etter deres behov. På denne måten kan vi levere en gunstig pris som innebærer at dere ikke betaler mer enn nødvendig. Skjøtsels- og frekvensplanen spesifiserer hvilke oppgaver vi skal utføre, og hvor ofte. Herunder finner vi arbeid som hører til normal drift av eiendommer.  Rydding av uteområder, søppelplukking og avfallshåndtering, kontroll av lyspunkter og justering av tekniske installasjoner mm.

Skjøtselsplanen beskriver faste oppgaver og hvilke oppgaver som er sesongavhengige eller utføres etter behov. Dette kan eksempelvis være vedlikehold av grøntarealene om sommeren, løvfall om høsten eller strøing og snørydding om vinteren. Hos oss kan dere alltid være trygg på at dere har full oversikt over hva våre vaktmestere skal gjøre og hva dere betaler for – langt frem i tid.

Våre vaktmestere har bred erfaring og ekspertise på alt av drift og vedlikehold av eiendom. Kvalitet og pålitelighet er kjerneverdier for oss.

Våre vaktmestere har bred erfaring og ekspertise på alt av drift og vedlikehold av eiendom. Kvalitet og pålitelighet er kjerneverdier for oss.

Vaktmestere som kjenner deres behov

Vi er et selskap som har sterkt fokus på nærhet til kunden. Avhengig av deres ønske og behov er våre vaktmestere ofte til stede, og lett tilgjengelig for både styret og beboerne. Vi kjenner de fleste av våre kunder personlig og kan raskt sette oss inn i spørsmål og utfordringer som oppstår. Velger dere å benytte våre vaktmestertjenester, får dere en samarbeidspartner som kjenner deres eiendom og behov. Vi arbeider ut fra en tilsynsplan som vi utformer sammen slik at dere kan være trygge på at dere til enhver tid har velholdte bygg, fellesområder, utearealer og tekniske anlegg.

Deres personlige vaktmester

Vi mener det er helt avgjørende for vår posisjon og fremgang at vi har medarbeidere som er dedikerte til oppgavene. Våre vaktmestere tar ansvar og er flinke til å snakke med styreleder, styremedlemmer og ikke minst beboerne i borettslaget. Hos oss får dere en fast person som utfører tjenestene hos dere. Vi stiller med fagkunnskap og bred ekspertise og ønsker å videreføre tradisjonen med vaktmesteren som en fagkyndig person som alltid er tilstede.

Sefbo sørger for at utearealene er pene og velholdte til enhver tid

Sefbo sine engasjerte vaktmestere sørger for at utearealene er pene og velholdte til enhver tid

Kvalitet og pålitelighet i arbeidet

Vi er bestemt på å gi våre kunder en enestående kundeopplevelse. Våre vaktmestere har bred erfaring og ekspertise på alt av drift og vedlikehold av eiendom. Kvalitet og pålitelighet er kjerneverdier for oss. Filosofien vår er at ingen kunder skal behøve å vente og at at dere skal være trygge på vår tilgjengelighet. Vi har 24-timers vakttelefon slik at dere alltid kan få kontakt med oss når det er nødvendig. Vi har hurtig responstid dersom uhellet er ute.

Hva kan vi gjøre som deres leverandør av vaktmestertjenester?

Svaret på det er enkelt. Som totalleverandør av tjenester innen forvaltning, drift og vedlikehold av boligselskaper og næringseiendom, er vi i stand til å bistå med alt dere måtte ha behov for. Når dere inngår en avtale med oss får dere en egen rådgiver som kan koordinere alt arbeid som må utføres på eiendommen. Våre vaktmestere og driftsteknikere har bred kompetanse og lang erfaring innen en rekke fagfelt, og kan bistå med det aller meste. Dersom dere har behov for spesifikke tjenester eller mer omfattende arbeid kan deres kunderådgiver hente inn nødvendig personell og kompetanse for oppgaven. I samråd med oppdragsgiver kan vi planlegge, koordinere og iverksette alle slags prosjekter på deres eiendom.

Vi sørger for effektiv drift og vedlikehold av tekniske anlegg, og sørger for at bygninger og installasjoner er i forskriftsmessig stand til enhver tid

Vi sørger for effektiv drift og vedlikehold av tekniske anlegg, og sørger for at bygninger og installasjoner er i forskriftsmessig stand til enhver tid

Vaktmesterne vil i hovedsak ta seg av alt av løpende og periodisk vedlikehold på deres eiendom, og sørger for at bygninger og installasjoner er i forskriftsmessig stand til enhver tid. Ved behov tar våre driftsteknikere og servicepersonell hånd om det som trengs for effektiv drift og vedlikehold av tekniske installasjoner og anlegg på deres eiendom.

Noen av våre vanligste oppgaver for borettslag og sameier er:

For å holde oversikt over tilstanden i borettslaget trenger styret gjerne litt hjelp av kyndige fagfolk. Vi kan bistå med inspeksjon av borettslaget og rådgivning til styret slik at dere kan ta faglig baserte avgjørelser og ligge i forkant av eventuelle problemer som måtte oppstå. Vi bistår også ved utarbeidelse av langsiktige vedlikeholdsplaner slik at dere kan sikre en god vedlikeholdsøkonomi for boligselskapet i lang tid fremover. Vi har også bred erfaring med utarbeidelse av rutiner og retningslinjer innen HMS og brannvern. På denne måten er dere godt skikket til å håndtere ulykker og uforutsette hendelser.

Deres personlige vaktmester utfører alle slags typer drift og vedlikeholdsoppgaver i deres borettslag

Deres personlige vaktmester utfører alle slags typer drift og vedlikeholdsoppgaver i deres borettslag

Fleksibel maskinpark

Vi har en omfattende og fleksibel maskinpark slik at vi kan tilfredsstille alle våre kunders ønsker og behov uavhengig av sesong. Vi har maskiner og utstyr i alle former og størrelser slik at vi kan bistå med gressklipping, stell og trimming av grøntarealer, feiing og spyling av gater, fortau og garasjer, og ikke minst strøing, isfjerning og snømåking hvor enn det måtte være behov. Vi er svært fleksible og disponerer store, små og leddstyrte maskiner slik at vi kommer raskt og enkelt til selv på de vanskeligste stedene.

Sefbo leverer profesjonelle vaktmestertjenester. Det sikre valget for ditt borettslag eller sameie. Les mer om hvilke tjenester Sefbo kan tilby og ta kontakt med oss via kontaktskjemaet for å motta et uforpliktene tilbud på våre tjenester.

RELEVANTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss