Kontakt oss

Montering av postkassesystemer

Vi monterer alle typer postkassesystemer

Har dere et uryddig og plasskrevende postkassesystem i borettslaget? Enten dere ønsker et nytt stativ ute hvor postkassene ikke henger hulter til bulter, eller et postkassesystem som er innebygget i veggen for å spare plass i oppgangen, så kan vi hjelpe dere med å realisere deres prosjekt. Med modulbaserte systemkasser kan vi skreddersy løsninger for hver enkelt kunde.

Få det ryddig og organisert med postkassesystemer i oppganger eller ute på gårdsplassen i borettslaget. Enten du vil ha postkassen med separat nøkkel eller tilknyttet en systemnøkkel, så er dette fullt mulig med våre postkassesystemer. Vi har også postkassesystemer med elektroniske låser slik at du kan åpne postkassen med elektronisk brikke eller app. Alle postkassesystemene vi leverer er godkjent fra Posten Norge. Hos oss kan du ha full tillit til at de systemene vi leverer følger alle krav til sikkerhet for oppbevaring av post til hver enkelt beboer.

Både innendørs og utendørs postkassesystemer

Vår samarbeidspartner Stansefabrikken har over 30 års erfaring med å levere skreddersydde postkassesystemer til borettslag i Norge. Postkassesystemene er modulbaserte, som gjør at vi utnytter plass omtimalt, og lager en enkel og brukervennlig løsning som også tar vare på sikkerheten. 

Om dere har behov for et utendørs postkassesystem kan vi bygge stativ og skur for å beskytte mot vær og vind. Kassene vi leverer er belagt med slitesterk pulverlakk, så det skal mye til før disse korroderer og trenger utskiftning. 

Selve postkassestativet er laget av kraftig stål med 1.5mm tykkelse, hvor dørene har rustfrie slitesterke hengsler for lang levetid. Uansett om dere ønsker postkassene i oppgangen eller utenfor, så er våre systemkasser tilpasset ut i fra behov og budsjett.

Direkte på vegg eller innebygget løsning

Om dere ønsker postkassesstyemet inne i oppganger, så kan vi montere disse for dere. Det kan være veldig plassbesparende og tryggere å ha postkassene innebygget i veggen. Dette kan riktignok være komplisert å få til om det er snakk om murvegger, da deler av veggen må fjernes og rives. I tillegg så kan det også være andre forhold som gjør det vanskelig som for eksempel rør i veggene. Er det snakk om trevegger så er det som regel langt mindre arbeid å få dette så lenge det er ingen hindringer inne i veggen som gjør jobben komplisert. Uansett hva slags løsning dere ønsker så kan vi være behjelpelig med montering. Ta kontakt med din kundebehandler hos Sefbo, så tar vi en vurdering på jobben og om det er mulig å få til en innebygget løsning. 

Velg låsesystem som passer best for dere

Borettslag har ofte tungvinte løsninger hvor de har flere forskjellige nøkler de må forholde seg til på inngangsdør, boder og postkasser. Derfor kan vi hjelpe deg med å få på plass et postkassesystem som eliminerer problemet med tapte nøkler.

Fremtidens postkasser er smarte

Har dere planer om å oppgradere postkassesystemet i deres borettslag eller sameie så bør dere vurdere en smartløsning med elektroniske låser.  Stansefabrikkens nyeste produkt heter HomeSolution, og er en smartløsning på alle mulige måter. Med smarte postkassesystemer får du aldri mer problemer med tapte nøkler eller overlevering til nyinnflyttede i borettslaget. Du kan styre både navneskilt og nøkkelkort elektronisk, og fjerne og legge til tilgang i samme system. Med skyløsningen fra HomeSolution kan postkassesystemet administreres via pc, nettbrett eller smarttelefon for å legge til endringer, uansett hvor du måtte befinne deg.

Dersom borettslaget eller sameiet benytter løsninger for adgangskontroll har sannsynligvis beboerne allerede en brikke eller adgangskort. Det samme kortet kan benyttes til å åpne postkassesystemet. Beboerne kan også åpne postkassen med mobiltelefonen via en HomeSolution app som er tilknyttet postkassesystemet. Dette gjør det mye enklere om beboere mister adgangskort eller brikke. Via appen kan beboerne selv dele varig eller tidsbegrenset tilgang med familie eller andre bekjente ved ferie eller av andre praktiske årsaker.

Les mer om fordelene med et smart postkassesystem her

Ønsker dere å beholde nøkkellåsen?

Ønsker dere å beholde vanlig nøkkellås er ikke det noe problem. Vi kan levere postkasser med systemnøkkel som erstatter alle andre nøkler på nøkkelknippet. Derimot, så er det faktisk mange sameier som fortsatt foretrekker å ha en separat nøkkel til post. Hovedårsaken er at om du mister kun nøkkelen til posten, så slipper du å skifte ut sylinder på både inngangsdør og eventuelle andre rom systemnøkkelen har tilgang til. Dette blir fryktelig kostbart for beboeren om han mister den ene nøkkelen som går til flere forskjellige fasiliteter i borettslaget.

Postkassesystemene våre leveres som standard med 3 nøkler til hver beboer om dere helst ønsker en separat nøkkel til post. Men som sagt så har dere også muligheten til å velge en systemlås løsning for alle beboere.  

Sefbo er en totalleverandør av postkasser, låser, og callinganlegg som vi kan tilrettelegge for hver enkelt kunde. Ikke alle bygg er like,  derfor kan det være nyttig med en gratis befaring først for å se hvilke løsninger som passer best for ditt borettslag. Har dere spørsmål om våre postkassesystemer eller montering er dere velkommen til å ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss