Kontakt oss

Renholdstjenester

Grundig renhold for borettslag og næringsbygg

Rene overflater gir et godt inntrykk, øker trivselen og gir fornøyde beboere, besøkende, ansatte og kunder. La oss ta oss av renholdet i borettslaget eller bedriften din. Vit at jobben blir utført til avtalt tid og slik du forventer, slik at du kan bruke tiden på andre ting.

God og jevnlig rengjøring er viktig for vedlikehold, miljø og helse. Våre dyktige og engasjerte medarbeidere tar renhold på alvor og utfører grundig arbeid etter svært gode rutiner og retningslinjer. Vi kan garantere at vi ikke bare møter, men overgår deres forventninger til profesjonalitet, effektivitet og resultat.

Skreddersydde renholdstjenester etter deres behov

En ren oppgang skaper trivsel for beboere og gir et godt førsteinntrykk for alle besøkende.  I tillegg reduserer godt renhold behovet for dyrt vedlikehold og virker helsefremmende. Støvsuging av dørmatter er viktig for de med allergier, og vasking av gelender, ringetablå og heisknapper er gode smitteforebyggende tiltak.

Regelmessig renhold bidrar til økt trivsel og et godt miljø

Når dere inngår en renholdsavtale med oss forplikter vi oss til å holde trapper, oppganger og fellesarealer rene og pene til avtalte tider. Vi er en fleksibel organisasjon som har stor evne til å tilpasse oss deres behov. Borettslaget eller bedriften bestemmer hva som skal vaskes, hvordan og hvor ofte. Sammen setter vi opp en skreddersydd renholdsplan og har løpende dialog om leveranse og eventuelle endringer. De aller mest brukte flatene skal kanskje vaskes så ofte som to ganger i uken, mens andre overflater, som vinduer og dørkarmer kan få månedlig eller kvartalsmessig rengjøring.

Sefbo AS leverer profesjonelle renholdstjenester. Det sikre valget for ditt borettslag eller sameie. Ta kontakt med oss for å avtale en gratis, uforpliktende befaring og pristilbud.

Hvorfor bruke oss til renhold i deres borettslag eller sameie?

De fleste som har sittet i styret i et borettslag eller sameie vet at renholdet er noe mange beboere er opptatt av. Med profesjonelle renholdstjenester fra Sefbo reduserer deres muligheten for klager fra beboerne og dere kan bruke styrets tid på andre ting.

Det er flere gode grunner til å velge oss til å utføre renhold og vask av trapper og fellesområder. Hos oss får dere faste renholdere med lang erfaring, og som kjenner deres ønsker og behov. Sammen setter vi opp en renholdsplan med fast program. Med dette sikrer vi at arbeidet utføres som avtalt. Dere har en profesjonell part å forholde deg til, både avtalemessig og for selve leveransen. Ved regelmessige inspeksjoner gjennomgår vi alle rutiner, der vi rapporterer direkte til styret eller ansvarlig person i deres borettslag eller sameie.

Fokus på helse, miljø og sikkerhet i arbeidet

Vi tilbyr profesjonelle renholdstjenester med offentlig godkjenning fra Arbeidstilsynet. Når dere benytter oss som deres renholdspartner vet dere samtidig at du bruker et seriøst selskap hvor de ansatte har ordentlige ansettelsesavtaler og lønnsforhold. Alle våre ansatte får grundig opplæring i bruk av forskjellige maskiner, arbeidsmetoder og utstyr. De holdes oppdatert om HMS-regler innenfor sitt område og benytter rengjøringsmidler som er miljøsertifiserte.

Les mer om våre renholdstjenester for borettslag og sameier

Ønsker dere profesjonelle renholdstjenester for deres borettslag eller sameie? Ta kontakt med oss for å avtale en gratis, uforpliktende befaring og pristilbud.

Renholdsavtale for bedrift og næring

Faste og gode renholdsrutiner er viktig for å øke trivselen og redusere sykefraværet på arbeidsplassen. Det forbedrer arbeidsmiljøet og gir et forbedret inntrykk for de som besøker bedriften.

Et rent kontor eller næringslokale forbedrer arbeidsmiljøet og skaper trivsel både hos ansatte og kunder

Behovene for renhold varierer fra bedrift til bedrift. Sammen med oppdragsgiver legger vi en fast plan for renholdet skreddersydd behovet i din bedrift. I oppfølgingsmøter går vi gjennom renholdsplanen og gjør justeringer underveis.

Ordinært renhold inkluderer oftest støvsuging og/eller gulvvask av trapper og korridorer, kontorer, inngangspartier, kjøkken og toaletter. Vi tørker støv av flater, rengjør filter og lufteventiler og tømmer og bytter søppelposer. Utover ordinært renhold er det sannsynligvis også ønskelig med boning, tepperensing og andre renholdstjenester som utføres for eksempel hvert halve eller hele år.

Les mer om våre renholdstjenester for bedrifter.

Faste og gode renholdsrutiner er viktig for å øke trivselen og redusere sykefraværet på arbeidsplassen.

Faste og gode renholdsrutiner er viktig for å øke trivselen og redusere sykefraværet på arbeidsplassen.

Vi kan også levere renholdstjenester til private hjem

Det er ikke bare boligselskaper og bedrifter som kan benytte seg av våre tjenester innen renhold. Det er mange grunner til at privatpersoner kan ha behov for rengjøringstjenester i sin bolig. Noen har ikke like mye tid og kapasitet i hverdagen som andre. Enkelte beboere i borettslag og sameier er også eldre og uføre som kanskje ikke har like stor kapasitet til det jevlige renholdet lenger. Uansett er det viktig med regelmessig renhold, både for trivsel og helse.

Dersom deres borettslag eller sameie bruker Sefbo til renhold av deres fellesarealer kan dere få gunstige avtaler på renholdet i deres private hjem. Vi utfører alle slags renholdsoppdrag og sørger for et rent og pent hjem for alle som måtte trenge hjelp til dette.

Les mer om hva vi kan gjøre som vaskehjelp for beboere.

Smittevask og desinfeksjon for bedrifter og boligselskaper

I 2020 ble det lagt mye større fokus på renhold av fellesarealer enn tidligere. Både beboere i borettslag og ansatte i store kontor- og servicebygg må tilpasse hverdagen etter nye krav til renhold og smittevern. Med oss som deres renholdspartner trenger dere ikke tenke på å holde følge med nye krav og retningslinjer ift. renhold. Vi holder oss oppdatert for dere og sikrer at alt av desinfisering og renholdsarbeid utføres riktig.

Vi har god erfaring med både desinfeksjon og smittevask. Vil tilbyr både akutte og gjentatte desinfeksjonstiltak som komplementerer rengjøring og minimerer tilstedeværelsen av bakterier, smittestoffer og virus. Vi kan hjelpe dere med å skape et sunt miljø der alle kan føle seg trygg på at deres helsemessige sikkerhet er ivaretatt.

Les mer om våre tjenester innen smittevask og desinfeksjon.

Innvendig og utvendig vask av vinduer

Nye og moderne bygninger bygges stadig med større vindusoverflater. Dette kan være pent å se på, men kan også kreve en annen type renhold for å se bra ut til enhver tid.  Enten det er behov for vindusvask i borettslag og sameier, næringsbygg eller privat enebolig, så er vi her for deg. Vi utfører innvendig og utvendig vindusvask av bygninger i alle størrelser. Med et stort team av renholdseksperter med lang erfaring med vindusvask, sørger vi for at jobben blir utført perfekt hver eneste gang.

Les hvordan vi kan håndtere vindusvask for alle typer bygg.

Vi utfører innvendig og utvendig vindusvask av bygninger i alle størrelser.

Vi utfører innvendig og utvendig vindusvask av bygninger i alle størrelser.

RELEVANTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss