Kontakt oss

Renhold av fellesarealer

Vask av fellesarealer med hensyn til renhet og miljø

Det kan ofte være en utfordring å sette opp en liste for trappevask i borettslaget. Enkelte har ikke mulighet av helsemessige årsaker, mens andre er alt for opptatte i hverdagen for å tenke på slike ting. Derfor blir det mer vanlig at slike gjøremål tilsidesettes og glemmes over lengre perioder. Vi tar oss av alt vedlikehold du trenger i fellesarealer av heis, trapper, gulv og vindu for å sikre et godt innemiljø.

I borettslag og sameier så er det viktig å holde fellesareal som trapp og ganger ryddig og rent. Dette øker trivsel for alle beboere, og sørger for å redusere vedlikeholdskostnader. Det er ikke uvanlig at gulv og trapper blir fortere slitt om dette ikke vaskes jevnlig. Men det er ofte vanskelig for sameier å planlegge vask og lage dugnadslister for slikt arbeid, og det er sjeldent slike gjøremål er populære blant beboere. I tillegg er det krav og retningslinjer som skal følges i forhold til miljø og sikkerhet for beboere når det gjelder vask og vedlikehold av fellesarealer. Så la en ekspert heller hjelpe deg med jobben- vi gjør det til avtalt tid og pris.

Fokus på trivsel og miljø

Velger du oss, så ser vi bestandig på muligheter og ikke begrensninger. Det viktigste for oss er at fellesarealer som inngangsparti, trappeoppganger og korridorer holdes godt vedlike for at beboere skal trives. For hver enkelt kunde så ser vi på totalbehovet og skreddersyr en pakke med tjenester, slik at du trenger færre aktører å forholde deg til når det gjelder vedlikehold av ditt borettslag eller sameie. Våre tjenester inkluderer- men er ikke begrenset til:

Heis-/trappevask

Vi fjerner skitt og asfaltstøv som kan ødelegge steintrapper og lamineringer. Jobben blir utført med miljøvennlige såper og kjemikalier som ikke er helseskadelige å puste inn. I heisen er det viktig å vaske gelender og heiseknapper for å fjerne eventuelle smittekilder som bakterier og virus. Les gjerne mer om våre smitteverntiltak her.

Boning/Skuring

For å forebygge slitasje og riper, så er det viktig at gulvet bones i jevne mellomrom. Stein- , laminat-, vinyl-, og linoleumsgulv blir langt vanskeligere å rengjøre om ikke boning gjennomføres. Ved boning legges et beskyttende lag av olje eller voks som forhindrer ytterligere slitasjeskader, og gjør overflatene glattere slik at ikke skitt graves ned i groper og sprekker. Da blir det mye enklere å utføre renhold av gulv når skitt og støv ikke fester seg like godt.

Vindu og Dører

Vi sørger for at sola skinner inn i fellesarealene ved å fjerne alt støv og møkk fra vinduer i fellesarealer. I tillegg vedlikeholder vi lister og karmer for å sørge for at disse er tette og ikke forringes for tidlig. Særlig i oppvarmede trappeoppganger så er dette viktig for å holde energikostnadene nede.

Støvsuging/Feiing

Både kjeller, loft, og korridorer holdes støvfrie til bestemte tider for å sørge for et godt innemiljø for beboerne.

Tepper og Matter

På tepper og matter i fellesarealer lagres det mye støv og skitt som er viktig å få fjernet. Spesielt om de er i inngangspartier eller oppholdsrom hvor beboere oppholder seg over lengre tid. Vi utfører støvsuging, vask, og rens etter behov slik at bakterier ikke får grobunn i dine matter og tepper. Vi tilbyr også mattetjeneste og kan jevnlig bytte ut tepper og matter slik at dere alltid har fine, rene og tørre matter i inngangspartier eller korridorer. Dette kan være spesielt nyttig å få utført ofte på høst, vinter og vår, når det er vått ute og man drar med seg mye vann og skitt inn i bygningen.

Fjerning av søppel og rask i oppgangene

Enkelte ganger er det både sjenerende og farlige gjenstander som legges igjen i trappeoppganger eller ganger. Dette kan være alt fra leker som folk snubler og slår seg på, eller maling og kjemikalier som beboere kan ha glemt i forbifarten. HMS og sikkerhet er en viktig del av vår jobb, så vi er ikke kun begrenset til mopp og bøtte om vi ser ting som bør fjernes fra oppganger for ivareta bomiljø og sikkerhet. Våre vaktmestere fjerner søppel og gjenstander som står i veien for at beboere skal kunne bevege seg i gangene, og spesielt gjenstander som blokkerer nødutganger og kan være en fare for helse, miljø og sikkerhet.

Vi tilbyr en totalpakke- ikke bare vasketjenester

Jevnlig vask av fellesarealer som gulv, vindu, og trapper er viktig for å forhindre tidlig forringelse av materialer. Men av og til er det nødvendig å skifte ut, eller utbedre områder som har blitt slitt og ødelagt over tid. Våre håndverkere kan bistå med alt dere måtte trenge av utbedringer i deres borettslag eller sameie. Vi bistår med å beskytte bygningsmassen og kan utføre nødvendig vedlikehold og restaureringsarbeid etter deres ønske. Vi utfører både vask og maling av fasade og innvendig i fellesområdene i deres borettslag eller sameie. Som kunde av Sefbo har dere kun en profesjonell part å forholde dere til når dere trenger eventuelle oppgraderinger i og utenfor bygget. Som totalleverandør av tjenester for borettslag og sameie kan være behjelpelig med alt dere måtte ha behov for.

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring hos dere for å se hvordan vi kan hjelpe dere på best mulig måte. Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet i dag.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss