Kontakt oss

Digitale løsninger

Digitale løsninger som forenkler hverdagen

I et borettslag eller sameie er det viktig at kommunikasjon og løsninger på tvers av styret, beboere og eksterne leverandører og partnere går så strømlinjet som mulig. Ved å benytte dere av Sefbos tjenester for borettslag og sameier vil dere få tilgang til en rekke praktiske digitale løsninger som gjør den daglige driften enda litt enklere.

I dagens samfunn er vi blitt mer og mer vant til at det finnes digitale løsninger for en rekke behov og tjenester. Driften av et borettslag eller sameie er heller intet unntak fra dette. Både dere i styret og beboerne er nok vant til at mye av den daglige driften og gjøremålene kan fikses digitalt.

Vi i Sefbo har et stort digitalt fokus når det kommer til våre tjenester og løsninger. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe dere som borettslag eller sameie med å drifte selskapet på best mulig måte, enten om det er snakk om vaktmestertjenester, vedlikehold eller økonomistyring. Det er også derfor vi til enhver tid jobber for å utvikle flere digitale løsninger for våre kunder. Dette for å gjøre både oss, styret og beboerne mer tilgjengelig for hverandre, og for at våre tjenester skal være mest mulig brukervennlige for dere som borettslag og sameie.

Vi gjør hverdagen enklere for både styret og beboerne i deres borettslag og sameie. Ta kontakt med oss for å høre mer om våre digitale løsninger.

Praktiske digitale løsninger for borettslag og sameier

Når man drifter et borettslag eller sameie er det mange personer som er innvolvert i den daglige driften. Boligselskapet består av beboere og styremedlemmer, og alle har sin innflytelse på hva som skal skje. For å sikre en oversiktlig og strømlinjet drift på tvers av boenheter og mennesker er digitale løsninger og tjenester svært viktig.

Derfor har vi i Sefbo en rekke digitale løsninger tilgjengelig sammen med våre tjenester. Et eksempel på praktiske løsninger i et borettslag er digitale løsninger for bestilling av nøkler. Det kan også være elektronisk regnskapsførsel og opplasting av fakturaer og bilag, samt oppbevaring av viktige dokumenter. Dette er med på å sikre en god kommunikasjon både mellom styremedlemmer, beboere og eksterne regnskapsførere og forretningsførere. På denne måten kan man sikre at driften av deres borettslag og sameie blir så effektivt som mulig.

Sefbo er et moderne og fremtidsrettet konsern som er opptatt av å gjøre hverdagen enklere både for våre ansatte og for kundene.

Sefbo er et moderne og fremtidsrettet konsern som er opptatt av å gjøre hverdagen enklere både for våre ansatte og for kundene.

Digitale løsninger som en del av tjenesten

Vi i Sefbo tilbyr alt et borettslag og sameie måtte ha behov for av tjenester. Uansett om det handler om vaktmestertjenester, administrative oppgaver eller vedlikehold av eiendommen. Det betyr at vi har et bredt spekter av tjenester og løsninger som kan gjøre deres daglig drift mye enklere.

Sefbo er et moderne og fremtidsrettet konsern som er opptatt av å gjøre hverdagen enklere både for våre ansatte og for kundene. Alle våre ansatte benytter moderne og praktiske verktøy som gjør arbeidet mer effektivt og oversiktlig. I tillegg bestreber vi oss på å være så brukervennlig og løsningsorientert som mulig for kunden. Derfor har vi en rekke praktiske digitale kundeløsninger som kommer som en del av tjenesten.

Så uansett om dere benytter oss til regnskapsførsel eller vaktmestertjenester, vil dere få tilgang til våre digitale løsninger for å sikre best mulig tilgjengelighet, kommunikasjon og brukervennlighet.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss