Kontakt oss

Regnskapsførsel

Full kontroll på økonomi og regnskap

Regnskapsførsel og økonomistyring i borettslag og sameie er en stor del av det å sitte i styret. Det er på mange måter en bedrift, og man står med ansvaret for å sikre en sunn økonomi, noe som påvirker alle beboere og fremtidige beboere. For mange styrer er dette en utfordring, og vi i Sefbo kan derfor hjelpe styret med den økonomiske forvaltningen av foreningen.

Som styreleder eller økonomiansvarlig i et styre er det mange ting å holde styr på. Man skal sikre at pengene kommer inn, regninger blir betalt og at regnskapet blir korrekt oppført. En sunn økonomi i et borettslag, sameie eller bedrift er viktig for driften, og for beboerne. Derfor er også regnskapsførselen en svært viktig del av det å være i styret.

Men regnskapsførsel og økonomistyring er tidskrevende. For en som ikke har erfaring med profesjonell regnskapsførsel er det også mye å sette seg inn i. Vi i Sefbo tilbyr muligheten for styret til å sette ut regnskapet til oss eksternt.

Vi kan hjelpe dere på veien mot en sunn økonomi, og dermed også en økonomisk trygghet for alle beboere og eiere i borettslaget.

Få hjelp fra et autorisert regnskapsselskap

Vårt selskap innen regnskapsførsel er autorisert med godkjenning fra Finanstilsynet. Våre regnskapsførere har derfor den faglige tyngden, kunnskapen og erfaringen som skal til for å kunne bistå med regnskapsføring. Uansett om det er for et borettslag, sameie eller en bedrift.

Ved å benytte dere av våre tjenester vil dere få en profesjonell regnskapsfører som tar ansvaret for økonomistyringen. Vi bistår med utarbeidelse av budsjett og regnskap, og sørger for å overholde alle krav og tidsfrister. Gjennom en god dialog og detaljert rapportering til styret, vil dere alltid ha det økonomiske overblikket som skal til for å kunne ta gode avgjørelser på vegne av beboere og eiere.

Vi kan bistå med alt innen økonomi og forretningsførsel for borettslag og sameier. Vi tilbyr styret profesjonell rådgivning, juridisk bistand og forhandler frem gode avtaler på lån og forsikring. Som totalleverandør av alt av tjenester innen drift, forvaltning og vedlikehold av borettslag og sameier er vi det sikre valget når dere skal finne en samarbeidspartner til deres boligselskap.

Vi skreddersyr våre løsninger tilpasset deres behov og ønsker. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan tilby nettopp dere.

Profesjonelt regnskap for borettslag og sameie

Det er dere i styret som har ansvar for borettslagets drift og økonomi. Beboere og eiere i borettslaget eller sameie har tillitt til at styret sørger for en sunn økonomi, og dette er derfor et stort ansvar å ha. Innkreving av fellesutgifter og betalinger, betaling av regninger, regnskapsføring og budsjettering i et borettslag tar mye tid, da det også i de fleste tilfeller er mange ting å holde styr på.

Våre regnskapsførere har den faglige tyngden, kunnskapen og erfaringen som skal til for å holde styr på regnskapet – uansett om det er for et borettslag, sameie eller en bedrift.

Våre regnskapsførere har den faglige tyngden, kunnskapen og erfaringen som skal til for å holde styr på regnskapet. Vi bistår både borettslag, sameier og bedrifter.

Dette kan for mange føles både overveldende og forvirrende. Som styremedlem har man kanskje ikke en profesjonell bakgrunn når det kommer til regnskapsførsel, og det tar mye tid bare å sette seg inn i hvordan økonomien til et borettslag skal styres. Vi i Sefbo kan spare dere for mye tid og krefter ved å ta hånd om både forretningsførsel og regnskapsføring for dere.

Med regnskapsførsel fra Sefbo vil dere til enhver tid ha en oversiktlig og ryddig økonomi i deres borettslag, sameie eller bedrift.

Hvordan kan vi hjelpe dere med regnskapet?

Vi tilbyr styret rådgivning og tjenester tilpasset sameiet eller borettslagets organisasjonsform. Tjenestene blir utført slik at vår kompetanse skal være en viktig ressurs for styret. Vi vil alltid sørge for full gjennomsiktighet og konstant dialog med dere i styret, slik at dere kan føle dere trygge på at vi forvalter deres økonomi på en god og effektiv måte.

Regnskapsførsel for bedrifter

Som et autorisert regnskapsselskap kan vi i tillegg til regnskapsførsel for borettslag og sameier, også bistå med regnskapsførsel for bedrifter. Dersom deres bedrift har behov for profesjonell regnskapsføring kan vi bistå med all slags økonomisk håndtering dere måtte ha behov for. Alt fra budsjettering til håndtering av lønn til deres ansatte.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss