Kontakt oss

Renholdstjeneste for bedrifter

Et rent kontor eller næringslokale skaper trivsel hos ansatte og kunder

Det er mange detaljer å huske på for å holde kontorlokaler rene og hyggelige å oppholde seg i. Enkelte trenger en totalpakke av renhold og ryddetjenester, mens andre trenger ukentlig vask av gulv og pulter. Våre tjenester kan tilpasses alle ønsker og behov av renhold for bedrifter som kan innbefatte utvendig og innvendig vask, smittevern, sanering og søppelfjerning på avtalte tidspunkt.

God og jevnlig rengjøring er viktig for både vedlikehold og miljø. Våre dyktige og engasjerte medarbeidere tar renholdet på alvor og utfører grundig arbeid etter svært gode rutiner og retningslinjer. Vi er godkjent renholdsbedrift hos arbeidstilsynet, og våre arbeidere følger alle HMS-regler. Velger du Sefbo som din renholdspartner vet du at du bruker et seriøst selskap hvor de ansatte har ordentlige ansettelsesavtaler og lønnsforhold.

Skreddersydde renholdstjenester etter deres behov

Forskjellige bedrifter og bransjer har også forskjellig krav til renhold. Derfor vil vi i samråd med oppdragsgiver etablere en detaljert renholdsplan som er skreddersydd etter deres behov. Vi er svært fleksible og har stor evne til å tilpasse oss bedriftens behov, som kan endre seg over tid. Vi holder god og jevnlig kontakt med våre kunder, analyserer fortløpende behovene og tilpasser om nødvendig.

I dag er det en stor sjekkliste norske bedrifter må følge i forhold til innemiljø for ansatte. Faste og gode renholdsrutiner spiller en svært viktig rolle for å øke effektiviteten og redusere sykefraværet på arbeidsplassen. Det forbedrer arbeidsmiljø, trivsel og helse for de ansatte og gir et profesjonelt inntrykk for besøkende. For å sørge for et godt inneklima, så er det viktig å ha fast og jevnlig renhold og vask av fellesarealer.

Vask og rydding av kontorlandskap

Her tar vi oss av alle overflater som jevnlig brukes på kontoret. Om ønskelig kan vi også rengjøre tastatur/mus, og annet kontorutstyr. Vi sørger for at vi ikke rører papirer og private gjenstander som ligger på pultene. Vi ønsker at deres ansatte skal oppleve at de kommer til en ryddig og ren arbeidsplass. Derfor setter vi blant annet alltid stolene pent på plass når renholdet er utført.

Vask av toaletter

Vi utfører grundig vask av toalett, servant og gulv. Vi vasker med miljøvennlige midler som både gjør rent og dreper bakterier. Vi er også opptatt av smittevern, slik at desinfisering av toalettsete og ofte berørte områder også utføres samtidig. Vi setter også på plass nytt tørk- og dopapir, samt fjerner søppel som ligger i bøttene eller på gulvet.

Renhold av kjøkken

Har bedriften et fellesområde for lunsj utfører vi grundig vask av gulv, kjøkkenoverflater og spisebord. Dersom det finnes forskjellige kjøkkenapparater så kan det også være behov for jevnlig vask av disse. Dette gjelder ofte mikroovner, kaffetraktere, toastjern osv. Om ønskelig kan vi rydde inn og ut av oppvaskmaskin o.l. Sammen med dere blir vi enige om hvilke oppgaver dere ønsker at vi utfører.

Vask og boning av gulv

Her tilbyr vi jevnlig vask etter frekvensplanen vi setter opp sammen. Forskjellige bedrifter har forskjellig behov, og om nødvendig kan vi vaske gulvet opptil flere ganger daglig. Her bruker vi miljøvennlig såpe som sørger for pene og rene overflater. En gang i blant kan det også være hensiktsmessig å utføre boning av gulvene, og dette kan vi selvfølgelig også utføre. Boning av gulvene bidrar til å redusere slitasje over tid. Dere velger selv hvor ofte dere ønsker dette utført, men som regel er dette noe man utfører en til to ganger i året.

Tømming av søppelbøtter

Daglig tømming av søppelbøtter er viktig for miljøet på en arbeidsplass. Vi tømmer og bytter søppelposer på hele arbeidsplassen og sørger for å behandle avfallet forsvarlig og miljøvennlig. Vi kan også være behjelpelig med å få på plass gode løsninger for kildesortering og annen avfallshåndtering dersom det er nødvendig i deres bedrift.

Vask av vinduer, lister og karmer

Vask av vanlige vinduer er ofte ikke en daglig rengjøringsrutine, men kan utføres jevnlig etter deres behov. Nye og moderne arbeidsplasser har ofte kontorer, møterom og åpne kontorlandskap som er inndelt med store glassoverflater. Disse kan ofte bli skitne av fingeravtrykk og støv. Der både kunder og ansatte beveger seg mye kan det fort være nødvendig med jevnlig renhold. Vi bruker profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler som er skånsomme mot miljø og inneklima. Vi sørger for å fjerne fettlag som danner seg på vinduer slik at støv og skitt ikke fester seg så lett på overflatene. Vi har også utstyr og kompetanse til å bistå med utvendig vask av vinduer på bygninger i alle størrelser.

Smittevask & Desinfeksjon

Grundig renhold og desinfeksjon forebygger smitte. Vi har god erfaring med både desinfeksjon og smittevask, og tilbyr både akutte og gjentatte desinfeksjonstiltak som kompletterer rengjøring og minimerer tilstedeværelsen av bakterier, smittestoffer og virus. Er det mange ansatte som skal inn og ut av fellesarealer i løpet av dagen, så er det mange berøringsflater folk er borti i løpet av en 8-timers arbeidsdag. Vi kan hjelpe deg med å skape et sunt miljø der alle kan føle seg trygge på at de rette tiltakene er gjort for å forbedre deres helsemessige sikkerhet.

Støvsuging og rensing av tepper

I åpne korridorer så er tepper viktige for å dempe støynivå og bidrar til å holde lokalene varme om vinteren. Ulempene er at de samler opp mye støv og skitt som allergikere ofte reagerer på. I tillegg kan de også være en smittekilde for bakterier i luften om de ikke rengjøres ofte. Vi kan bistå med både det daglige renholdet, og eventuelt sende de til rens når det trengs. Ved inngangspartier kan det slepes inn mye grus og asfaltstøv, og i de våte sesongene kan det ofte samle seg opp mye vann og skitt. Vi kan bistå med støvsuging og rensing av tepper og matter på deres arbeidsplass.

Noen har behov for å jevnlig bytte ut mattene på arbeidsplassen. Vi tilbyr også matteservice slik at vi regelmessig bytter til rene, pene og tørre matter ved inngangspartiene på deres bedrift.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss