Kontakt oss

Håndverkertjenester

Dyktige håndverkere og fagfolk med yrkesstolthet

I et borettslag eller sameie er det alltid noe som kan ha behov for utbedring eller vedlikehold. Da kan det være godt å vite at hos oss kan dere enkelt få hjelp til å utføre alle slags håndverksoppdrag dere måtte ha behov for – uansett størrelse. Skulle det være behov for spesiell kompetanse av erfarne fagfolk har vi også medarbeidere og samarbeidspartnere innen alle slags bransjer. Vi stiller på kort tid for å hjelpe dere med å få utført arbeidet raskt og effektivt.

Fagfolk og håndverkere dere kan stole på

Som totalleverandør av tjenester til borettslag og sameier har vi sørget for at vi har erfarne fagfolk i alle slags bransjer tilgjengelig til å hjelpe dere. Har dere behov for bistand fra elektriker, rørlegger eller heismontører så trenger dere kun å ta kontakt med deres kunderådgiver i Sefbo. Vi tar på oss både små og store håndverksoppdrag dere måtte ha behov for i deres borettslag eller sameie. Vi kan f.eks bistå med utskifting av dører og vinduer, diverse snekker- og monteringsoppdrag som nye boder, dørpumper, postkasser, låsesystemer etc. Vi er sertifiserte for branntetting som man ofte kan ha behov for litt ekstra hjelp til å håndtere. Har dere problemer med skadedyr eller ønsker å iverksette forebyggende tiltak har vi eksperter innen skadedyrbekjempelse som kan bistå med dette. Mulighetene er mange, og vi er her for å hjelpe dere.

Vi bistår også med enkeltoppdrag for alle som måtte ha behov våre tjenester. Ta kontakt for en uforpliktende befaring og pristilbud.

Sefbo utfører alle slags små og store håndverksoppdrag

Sefbo utfører alle slags små og store håndverksoppdrag

Vi utfører alle slags håndverkertjenester i deres borettslag eller sameie

Våre vaktmestere kan bistå med det meste dere har behov for i deres borettslag eller sameie. Noen ganger er det allikevel nødvendig med bistand fra andre håndverkere og fagfolk i forskjellige bransjer. Vi har flere dyktige fagfolk innad i selskapet i tillegg til gode avtaler med en rekke samarbeidspartnere.

Vi kan stille med:

Sefbo har lang erfaring og kompetanse innen utskifting av alle slags dører og vinduer

Sefbo har lang erfaring og kompetanse innen utskifting av alle slags dører og vinduer

Et bredt utvalg av tjenester

I et borettslag eller sameie er det ofte behov for å utføre en eller annen form for reparasjon, vedlikehold eller håndverkeroppdrag. Vi har tilgjengelig mannskap innen en rekke serviceyrker som kan rykke ut på kort varsel for å utføre nødvendige utbedringer. Enten dere har behov for fagfolk med spesialkompetanse, eller kun noen som kan hjelpe dere med å få utført et enkelt håndverkeroppdrag så er vi klare til å hjelpe.

Har dere oppdrag dere ønsker å få utført i deres borettslag eller sameie? Fortell oss hva dere ønsker hjelp med, så kommer vi på en gratis, uforpliktende befaring.

Utskiftning av dører og vinduer

Å forbedre inneklimaet og minske energibruken er en god grunn til å skifte ut gamle dører og vinduer. En annen viktig grunn kan være at det bidrar med å forlenge levetiden på overflater og materialer ellers i boligen.

Våre engasjerte medarbeidere har lang erfaring innen utskifting av dører og vinduer. Vi utfører arbeidet med høy grad av profesjonalitet og yrkesstolthet. Vi har spesialkompetanse på utskiftning av brann og lyd-tette dører og vinduer og kan utføre alle slags oppdrag. Alle våre håndverkere jobber etter svært gode rutiner og retningslinjer og har et svært høyt fokus på kvalitet og service.

Her kan du lese mer om hvorfor det kan lønne seg å bytte dører og vinduer i dag.

Snekker- og monteringstjenester

Det er mange forskjellige oppdrag vi kan bistå med innen snekker- og monteringstjenester. Et borettslag eller sameie har ofte behov for å få bygd nye boder eller søppel- og sykkelskur. Vi er behjelpelige med å få i stand kostnadseffektive og plassbesparende løsninger som beboerne blir fornøyd med. Vi monterer alle slags postkassesystemer, enten dere ønsker et stativ utendørs, eller et system innebygd i veggen for å spare plass i oppgangen. Noen ganger kan det også være behov for å montere nye lekestativ, eller planlegging og bygging av helt nye lekeplasser. Har dere behov for å få noe bygget eller montert i deres borettslag eller sameie kan dere ta kontakt med oss.

Maletjenester

Vi bistår med alle slags malingsoppdrag, både innvendig og utvendig. Våre malere har lang erfaring i malerfaget og har god kompetanse på både moderne og gamle overflateteknikker. På denne måten kan vi levere et utmerket resultat uansett hva slags overflate, belegg eller struktur som skal males.

Maling av fasaden er et ekstremt viktig vedlikeholdstiltak og beskytter bygningen mot vær og vind. Våre profesjonelle malere sørger for grundig forarbeid og planlegging før ethvert maleoppdrag. Vi garanterer høyeste kvalitet på vårt arbeid og benytter kun de malingsproduktene som er best egnet til deres bygg og bygningsmaterialer. Vi kommer på befaring, utfører analyser og gir gode råd og veiledning til hvordan oppdraget bør utføres.

Tekniske installasjoner

Vi kan bistå med alle slags tekniske installasjoner. Behovet for spesiell kompetanse fra fagfolk varierer, men vi kan uansett koordinere alle slags oppdrag. Vi henter inn nødvendig kompetanse fra våre samarbeidspartnere der det er behov for dette. Vi har lang erfaring og kompetanse innen montering og vedlikehold av dør- og låsesystemer, samt montering av porttelefoner for borettslag og sameier. Har dere behov for hjelp med heissystemer eller ventilasjons- og sentralvarmen i byggene kan vi stille med nødvendig mannskap på kort varsel. Vi har ekspertkompetanse innen rens og vedlikehold av ventilasjonssystemer og er autorisert kjelepasser med lang erfaring innen drift og vedlikehold av forskjellige typer sentralvarmesystemer. Vi har også 24t vakttelefon som kan rykke ut ved vannlekkasjer eller andre hendelser med fare for skade på personer eller materiell.

Oppussing av fellesarealer og boenheter

I et borettslag eller sameie er det uunngåelig at det blir behov for et oppussingsprosjekt fra tid til annen. Vi hjelper dere med alle slags oppussingsprosjekter dere måtte ha på fellesområdene. Det kan være snakk om utbedring av trappeoppganger med stein- og flislegging, eller utbedring av kjellerrom og boder. Noen ganger trenger man bare å gi nytt liv til et gammelt og slitt inngangsparti. Uansett er det viktig for boligselskapet å få utført et arbeid som opprettholder en sunn vedlikeholdsøkonomi i lang tid fremover. Våre profesjonelle håndverkere gir gode råd til hvordan oppdraget kan utføres best mulig. Med et stort nettverk av fageksperter vil vi sørge for at dere tar en godt informert avgjørelse på hva som skal utføres i bygget.

I forskjellige typer oppussingsarbeider er det behov for bistand fra forskjellige typer fagfolk. Det kan være krevende dersom styret selv må koordinere oppdraget mellom alle parter. Vi har god erfaring med slike prosjekter og tar på oss hele oppdraget på vegne av styret. Vi sørger for å skaffe tilveie alt av nødvendig materiell og koordinerer arbeidet slik at alt blir utført riktig, og til avtalt tid. Vi sørger for klare retningslinjer og god kommunikasjon med styret slik at arbeidet blir utført i tråd med budsjett og forventninger.

Vi kan også bistå med oppussing av boenhetene på oppdrag fra beboerne selv.

Fasaderehabilitering og restaurering

Noen ganger kan det være behov for å få utført mer omfattende arbeid på eiendommens bygninger. Skal dere i gang med rehabilitering og restaurering av bygg er det mye man må ta hensyn til. Vi tilbyr en totalløsing som dekker alle behov og områder. Vi sikrer en strømlinjet tjeneste som sørger for at alle nødvendige krav, forskrifter, fagpersoner og tillatelser er på plass. Vi kan bistå med rehabilitering og restaurering av alle typer bygg og bygningsmasse.

 

RELEVANTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss