Kontakt oss

Lån og forsikring

Forsikring og finansiering til markedets beste priser

Som et borettslag eller sameie er det svært viktig at man er tilstrekkelig forsikret. Det kan også fra tid til annen være behov for å ta opp lån til større og mindre prosjekter i boligselskapet. Vi i Sefbo kan tilby bistand, rådgivning og forhandling til å finne de beste avtalene for deres boligselskap, til markedets beste priser.

Lån og forsikring er en stor og viktig del av et boligselskaps økonomi. Som en del av styret til deres borettslag eller sameie er dere ansvarlige for å få de beste avtalene til de beste prisene på vegne av alle beboere og eiere i boligselskapet. Men det finnes mange som tilbyr disse tjenestene på markedet. Det kan være både vanskelig og tidskrevende å finne frem til de beste avtalene for akkurat deres behov.

I Sefbo har vi den faglige kompetansen, erfaringen og nettverket som skal til for å innhente, vurdere og etablere avtaler som sikrer gode løsninger til deres behov.

Lån til borettslag og sameie

Fra tid til annen kan det være behov for å gjøre større eller mindre oppgraderinger i borettslaget. Dette kan være i form av nye vinduer, balkonger som skal settes opp eller andre nødvendige vedlikeholdsprosjekter. Ved å ta opp et lån i fellesskap slipper beboerne å måtte gå ut med en egenbetaling, og man kan heller i fellesskap betale ned lånet via felleskostnadene.

I tillegg til dette vil et felles lån i boligselskapet følge med boligen og ikke beboerne personlig. Dersom en beboer selger leiligheten sin, så blir lånet igjen i boligen for de nye eierne, istedenfor å følge tidligere beboere videre. Av den grunn er lån den beste måten å finansiere vedlikeholdsprosjekter i et borettslag eller sameie.

Vi i Sefbo kan bistå med å finne de beste lånemulighetene for deres boligselskap. Det finnes mange låneinstitusjoner som tilbyr lån til borettslag og sameier. Vi kan hjelpe dere med å få de beste vilkårene i form av renter og nedbetalingstid. I tillegg kan vi også hjelpe med å se om det kan være mulig å refinansiere eksisterende lån for å senke felleskostnadene. Vi kan også bistå med individuelle nedbetalingsløsninger (IN-ordning) dersom det er ønskelig.

Vi i Sefbo kan tilby bistand, rådgivning og forhandling til å finne de beste avtalene for deres boligselskap, til markedets beste priser

Vi i Sefbo kan tilby bistand, rådgivning og forhandling til å finne de beste avtalene for deres boligselskap, til markedets beste priser

Forsikring til borettslag og sameie

Som et boligselskap er det også viktig at dere har deres forsikringer i orden. Det finnes en rekke ulike forsikringer for borettslag og sameier. Noen er helt nødvendige, mens andre er fornuftig å ha. Det er mange grunner til å ha gode forsikringer, som kan dekke for eksempel:

  • Personskader og ulykker ved dugnader, arbeidere eller barn som leker
  • Bekjempelse av skadedyr
  • Bygningsskader som følge av vannlekkasjer eller brann
  • Ansvarsforsikringer

Vi i Sefbo vet hvilke forsikringer et boligselskap burde ha, og vi har også en bred kunnskap om hvilke tilbydere av forsikring som vil passe best for dere. Vi kan derfor bistå dere både i rådgivning og valg av forsikringsselskap. Vi sørger også for å forhandle frem de beste avtalene som sikrer riktig dekning til markedets beste priser.

Hvorfor velge Sefbo til lån og forsikring?

Når dere som boligselskap skal forhandle om avtaler for lån og forsikring, vil dere kunne dra nytte av vår kompetanse og erfaring på feltet. Vi i Sefbo er totalleverandør av drift- og vedlikeholdstjenester til borettslag og sameier, og vet hva som skal til for å drifte et vellykket boligselskap. Vi har et stort nettverk av samarbeidspartnere og leverandører på en rekke områder. Vi er også et selskap i sterk vekst og har et stort antall kunder med behov for tilsvarende løsninger. Dette gir oss gode forutsetninger for å forhandle frem svært gunstige avtaler på vegne av våre kunder. Uansett hva dere har behov for vil vi gi dere gode råd og veiledning til å velge de beste avtalene til deres behov.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende snakk om hva vi kan hjelpe dere med, og for å høre mer om våre tjenester.

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss