Kontakt oss

Vi skifter dører og vinduer i deres borettslag

Klar til høst og vinter?

Er det på tide å bytte dører og vinduer? Våre dyktige håndverkere står klare til å hjelpe til før kulda setter inn. Les mer om hvorfor dere bør bytte dører og vinduer i dag.

Nå som høsten og vinteren nærmer seg kan det være lurt å forberede seg på en lang periode med lave temperaturer og høye strømpriser. Eldre vinduer og dører har en atskillig dårligere isolasjonsgrad enn dagens modeller og varmetapet kan utgjøre omtrent halvparten av bygningens totale varmetap gjennom ytre flater. Nye vinduer og dører kan derfor være en smart investering som kan gi store økonomiske fordeler for borettslag og sameier, bl. a. i form av besparelser på energibruken og ikke minst høyere boligverdi og bedre energimerking på bygningen. I tillegg kommer fordelene med jevnere inneklima og bedre støyisolering som bidrar til økt trivsel blant beboere.

Hvorfor burde man bytte dører og vinduer?

Å forbedre inneklimaet og minske energibruken er en god grunn til å skifte ut gamle dører og vinduer. En annen viktig grunn kan være at det bidrar med å forlenge levetiden på overflater og materialer ellers i boligen. Dårlig isolasjon og lav U-verdi på rutene kan føre til fuktighet og problemer med dugg. Dette kan igjen føre til råte som ødelegger trevirke og monteringsmaterialer i vinduer og karmer. Det er derfor fordelaktig å bruke lavenergivinduer med lav U-verdi da disse ikke har duggproblemer.

Eldre vinduer har også ofte problemer med kaldras og luftlekkasjer. Kaldras skjer når luft blir nedkjølt på vindusflaten av et dårlig isolert vindu. Den nedkjølte luften synker og gjør at det blir kaldt på gulvet. Ved luftlekkasjer kommer uteluften direkte inn og da er det fordelaktig å bytte til et flerlags lavenergivindu for å redusere problemet og få ned energikostnadene.

Våre dyktige håndverkere monterer alle typer vinduer og dører

Våre engasjerte medarbeidere har lang erfaring innen utskifting av dører og vinduer. Vi utfører arbeidet med høy grad av profesjonalitet og yrkesstolthet. Vi har spesialkompetanse på utskiftning av brann og lyd-tette dører og vinduer og kan utføre alle slags oppdrag. Alle våre håndverkere jobber etter svært gode rutiner og retningslinjer og har et svært høyt fokus på kvalitet og service.

Gratis befaring og personlig oppfølging

Vi vet at god kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi er fast bestemt på å gi dere en enestående kundeopplevelse. Kvalitet og pålitelighet er alltid førsteprioritet hos oss og vi er svært stolte av tjenestene vi leverer. Når dere bestiller et oppdrag fra oss kan dere være trygge på at jobben blir gjort korrekt og til avtalt tid.

Når vi mottar et oppdrag om å bytte dører og vinduer i borettslag eller sameie vet vi at det er mye som skal koordineres. Hos oss får dere en egen prosjektkoordinator som kommer på en gratis befaring for å se på deres behov og ønsker. Vi kommer sammen frem til en løsning som er skreddersydd etter deres behov og budsjett. Vår koordinator setter opp en fremdriftsplan, sørger for at alt av materiell er på plass og at arbeidet utføres på rett sted til rett tid. Vi koordinerer også oppdragene med beboere og sørger for at alle er informert.

Dører og vinduer av høy kvalitet til en god pris

Vi har gode avtaler med leverandører som kan gi dere en god pris på alt nødvendig materiell. Moderne vinduer og dører gir bedre støy- og isolasjonsgrad enn for bare ti år siden, og i dag har man også mulighet for tilleggsegenskaper som solskjerming, UV-beskyttelse og innbruddsikring. Det finnes mange alternativer å velge mellom, men det er viktig å velge riktig løsning. Å skifte dører og vinduer i et borettslag eller sameie er en stor investering som skal vare i mange år frem i tid. Vår prosjektkoordinator kan bistå med å vurdere hva som er de rette løsningene for dere. Vi ønsker at våre kunder får en løsning som gir økt trivsel og økonomiske besparelser i lang tid fremover.

Ta kontakt med oss om du ønsker gratis befaring eller mer informasjon om våre tjenester. Du kan lese mer på våre tjenestesider eller sende oss melding via kontaktskjema eller per epost – kontakt@sefbo.no

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss