Kontakt oss

Trenger du hjelp til å male? Vi kan hjelpe deg!

Vi bistår med maleoppdrag innendørs og utendørs

Våre dyktige malere har lang erfaring og kompetanse til å bistå med alle slags maleoppdrag. Les mer om hva vi kan gjøre for dere.

Har dere behov for maletjenester? Som en stor aktør innen boligforvaltning vet vi hvor viktig det er å holde bygninger i god stand. Et godt vedlikeholdt borettslag skaper trivsel for beboere og besøkende og skal være en god investering som skal vare i mange år frem i tid. Våre profesjonelle malere har lang erfaring med utvendig og innvendig rehabilitering og maling av fasader. Vi bruker maling, utstyr og overflateteknikk som gir dere de resultatene dere ønsker.

Vi utfører alt av oppdrag fra maling av lister, karmer, vegger og tak til full rehabilitering av garasjeanlegg, trappeoppganger, blokk og næringsbygg. Vi er stolte av tjenestene vi leverer og har alltid høyt fokus på kvalitet og pålitelighet.

Maling av fasade

Ved fasadearbeid er det viktig med godt fokus på riktig type materialer og maling som er tilpasset underlaget. Våre erfarne medarbeidere sørger for at utstyret, malingen og arbeidet er av utmerket kvalitet slik at dere som kunde får et resultat som beskytter eiendommen og gir god vedlikeholdsøkonomi i lang tid fremover.

Utvendige fasader er blant de mest krevende oppdragene rent malerteknisk. Det krever også nøye planlegging og koordinering. Vi utfører grundig befaring, planlegging og analyse av oppdraget slik at vi er godt forberedt før vi setter i gang. Vi sørger også for at nødvendig varsling blir gitt til beboere ved behov og koordinerer arbeidet på en måte som minimerer forstyrrelsene og sikrer at prosjektet er ferdig til avtalt tid og budsjett.

Innendørs maling

Enten jobben skal utføres i private hjem eller innvendige fellesområder, kontorbygg, lager eller lignende, har våre malere det nødvendige utstyret og ferdighetene som skal til for å løse oppgaven. Vi forstår hva som kreves av overflateteknikk og malingstype på alle slags beleggvarianter. Våre medarbeidere beskytter alle overflater som ikke skal males og utfører arbeidet raskt, effektivt og profesjonelt. Vi rydder alltid opp grundig etter endt oppdrag og sørger for at alt avfall leveres på miljøstasjon.

Vårt team er klare for å hjelpe deg med ditt malerprosjekt. Ønsker du å snakke med en rådgiver eller bestille en gratis befaring kan du benytte kontaktskjemaet eller sende oss en e-post på kontakt@sefbo.no.

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss