Kontakt oss

Vakttelefon

Beredskap 24 timer i døgnet

Sefbo tar ansvar overfor sine kunder, enten det er behov for rådgivning, inspeksjon eller utrykning ved uforutsette hendelser.

Vi er opptatt av at kundene våre skal føle seg trygge på vår tilgjengelighet. Skulle noe uforutsett oppstå skal du være sikker på at vi er å få tak i, uansett når på døgnet uhellet er ute. Alle Sefbo sine kunder får automatisk tilgang til vår 24 timers vakttelefon.

Umiddelbar utrykning for å begrense skade på personer og materiell

Dersom uhellet er ute er Sefbo lette å få tak i. Vi kan bistå med rådgivning over telefon og vil også rykke ut dersom det er nødvendig å utføre inspeksjoner eller reparasjoner av kritiske tekniske installasjoner. Dersom det oppstår situasjoner med fare for skade på personer og materiell er vi raskt på plass for å begrense skaden og vil tilkalle nødvendig bistand dersom det er behov for dette.

Bistand ved vannlekkasjer og feil på kritiske installasjoner

Vannlekkasjer kan gjøre stor skade for borettslag, sameier og bedrifter. I verste fall må bygget eller deler av bygget stenges. Har man opplevd omfattende vannlekkasje én gang, forstår man viktigheten av å ha en vaktmestertjeneste som kommer straks man ringer. Vaktmesterne i Sefbo har både kunnskap og erfaring i å stanse, eller i det minste, begrense skadeomfanget i påvente av fagpersoner.

Sentralvarmeanlegg er en kritisk del av de tekniske installasjonene i et borettslag. Ved regelmessig inspeksjon og vedlikehold vil vi sørge for at anlegget er i topp stand. Skulle det allikevel oppstå komplikasjoner er vaktpersonell raskt ute for å bistå. Enten borettslaget har satset på radiatorer eller vannbåren gulvvarme er det viktig at det finnes noen som raskt og effektivt kan stanse lekkasjer eller foreta reparasjoner for å begrense skade. Skulle sentralfyren streike er det bare å ringe. Vi har erfaring i å håndtere biokjele, gasskjele, elektrokjele, oljekjele, varmeveksler for fjernvarme og varmepumper.

Sefbo har alltid god bemanning og høy beredskap for sine kunder. Hos oss får dere automatisk tilgang til vår 24 timers vakttelefon. Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet for en gratis befaring og pristilbud på våre tjenester

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss