Kontakt oss

Maling av fasade

Er det på tide å male fasaden?

Er det på tide å male fasaden på deres borettslag, næringsbygg eller deres private eiendom? Ta en snakk med oss og få en befaring på hva trengs å gjøres. Vedlikehold og maling på fasaden er viktig for å beskytte bygningen mot slitasje over tid. Vi stiller med alt som er nødvendig, og gjør vårt ypperste for en god opplevelse for alle involvert.

En flott fasade gir et godt inntrykk. Men en bygning vil også over tid bli utsatt for mye slitasje som går utover bygningens fasade. Vær og vind kan ha en stor påvirkning på bygningens fasade og slitasje. Spesielt her i Norge hvor vi har et så skiftende vær. Det er riktignok ikke bare været som kan ha innvirkning på fasaden. I bygninger der det oppholder seg mange mennesker på samme tid vil det daglige bruket av bygningen ha betydning. Dette blir spesielt synlig i for eksempel næringsbygg, borettslag og sameier.

Dette kan vi hjelpe med! Våre profesjonelle malere har lang erfaring og kompetanse på utvendig maling uansett type materiale det skal males på. Våre malere er stolte av sitt fag og kan garantere høy kvalitet på arbeidet. Vi kommer gjerne på en befaring for å gi dere gode råd om hvordan malingen av deres fasade burde utføres.

Hvorfor er det viktig å male fasaden?

Det er ikke noe tvil om at en nymalt fasade ser veldig fint ut. Førsteinntrykket har mye å si, og det gjelder uansett om dere driver et borettslag, næringsbygg eller har en privat eiendom. Beboere, besøkende, ansatte og kunder vil i stor grad påvirkes av førsteinntrykket når de kommer til en ny bygning.

Men det er ikke bare for en penere fasade at man velger å male. En god malejobb beskytter bygningen mot ytre faktorer som sliter på bygningen, og kan dermed ses på som en god investering. En beskyttet fasade vil altså ta bedre vare på bygningen, og kan på sikt spare deg for større reparasjoner og ytterligere vedlikehold.

Hva kan vi hjelpe med?

Vi og våre profesjonelle malere kan hjelpe dere med den utvendige malejobben av deres bygning. Uansett om det er snakk om et næringsbygg, privat eiendom eller et helt borettslag har vi kompetanse og kapasitet til å utføre jobben. Våre erfarne folk vil ta en grundig gjennomgang av nødvendige materialer, planlegging og forarbeid som er nødvendig på akkurat deres bygning.

Når dere velger oss vil vi først komme ut på en befaring hvor vi utfører analyser og skaffer dere en oversikt over hva som burde gjøres. Dersom fasaden deres har slitasje utover maling, sørger vi naturligvis også for nødvendig overflatebehandling i forkant av arbeidet. Vi sørger for nødvendig forarbeid på betong og bygningsmasse, samt eventuell murpuss som måtte være nødvendig. Vi vil også sørge for en svært grundig vask av hele fasaden før vi går i gang med malearbeidet som det siste.

Vi sørger for alt fra A til Å

Når dere velger oss til å gjøre deres fasadevedlikehold, gjør vi absolutt hele jobben for dere. Vi sørger for alt av nødvendig utstyr og materialer. Vi er opptatt av å bruke materialer av høy kvalitet og som også bevarer både miljø og bygningsmaterialer på best mulig måte.

Det skal være en god opplevelse å bruke oss til deres vedlikehold og maling av fasaden.

I tillegg er vi opptatt av å gjøre prosessen så strømlinjet som mulig. Vi vil derfor alltid sikre oss at vi tar vare på omgivelsene mens arbeidet pågår. Vi sørger for å varsle beboere og koordinerer med relevante personer som kan bli påvirket av arbeidet slik at vi er til minst mulig bry i perioden. Vi vet at renoveringsarbeid i et borettslag eller på en arbeidsplass kan være forstyrrende for mange, og vi gjør derfor alltid vårt beste for at alle ivaretas og at prosjektet blir ferdig til avtalt tid og budsjett.

 

RELATERTE TJENESTER

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss