Christiania Forvaltning & Eiendom AS

Din partner innen eiendomsutvikling, forvaltning og salg

Christiania Forvaltning & Eiendom forenkler hverdagen for styret i borettslag og sameier. Vi bistår med de viktige oppgavene i den daglige driften og sørger for at dere har full kontroll på regnskap og økonomi.

Christiania Forvaltning og Eiendom ble stiftet i 1999. Vi spesialiserer oss på forvaltning, drift og utvikling av eiendom i tillegg til regnskap og rådgivning for borettslag og sameier. Vi forenkler hverdagen for styre i boligselskaper og sørger for ordnet økonomi og trygghet for borettslagets eiere og brukere.

Vi bistår borettslag og sameier med full kontroll på drift, forretningsførsel og styrearbeid. Vi ønsker at din hverdag som styreleder, styremedlem eller eier skal være så enkel og oversiktlig som mulig. Alle boligselskap er forskjellige og har forskjellige behov, derfor tilpasser vi våre tjenester deretter. Noen ønsker kun bistand med regnskap og økonomi, mens andre ønsker bistand i alle ledd av den daglige driften. Våre rådgivere har kompetansen som skal til for å hjelpe dere uansett hva dere måtte ha behov for.

Se hvilke tjenester vi kan tilby nederst på siden.

Egen rådgiver til deres styre

Våre rågivere har lang erfaring og høy kompetanse til å bistå med alt av styrearbeid, drift og forretningsførsel i boligselskapet. Hos oss kan dere få deres egen faste rådgiver og kontaktperson til å bistå med alt fra regnskap og administrasjon til praktisk drift av borettslaget. Hva våre rådgivere skal bistå med avtales etter deres ønske og behov. Som en del av Sefbo konsernet har vi tilgang på en rekke tjenester og fordelaktige avtaler som kan komme deres boligselskap til gode. Når dere inngår en avtale med oss kan våre rådgivere opptre som bindeleddet mellom dere og alle ulike tjenester tilgjengelig gjennom Sefbo konsernet. Vi har også tilgang på gunstige samarbeidsavtaler med andre aktører som kan kalles inn ved behov for spesialkompetanse. Dette kan for eksempel være bank, forsikring og juridisk bistand.

Økonomi, administrasjon og regnskap for borettslag og sameier

Regnskapsføring i borettslag og sameier kan være utfordrende for mange. Det kan være mye å sette seg inn i for å være sikker på at regnskapet blir rapportert etter gjeldende lovverk. Christiania Forvaltning & Eiendom sørger for at alt blir gjort korrekt og bistår med å gi styret og beboere den økonomiske tryggheten dere trenger. Vi har lang erfaring og dyktige fagfolk som bistår med de økonomiske og administrative oppgavene i den daglige driften. Med oss som deres partner vil dere ha full oversikt over de økonomiske forholdene slik at dere kan ta gode beslutninger. Spesielt når det er behov for å utføre nødvendige utbedringer på deres eiendom.

Les mer om våre tjenester innen regnskap og forvaltning eller ta kontakt med oss for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deres boligselskap.

Tjenester

Vi tilbyr

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss