Kontakt oss

Sefbo blir en del av PHM Group

Starten på et nytt år og en ny æra - Sefbo blir en del av PHM Group

Vi i Sefbo ønsker å dele noen spennende nyheter med dere. Vi er stolt av å kunne annonsere at Sefbo på slutten av fjoråret ble en del av PHM Group, et skritt som markerer begynnelsen på et nytt og spennende kapittel i vår historie.

Siden oppstarten i 2019, har Sefbo vokst til å bli en ledende aktør innen eiendomstjenester i Norge. Med PHM Groups oppkjøp tar vi et stort skritt mot å utvide og forbedre våre tjenester. Denne utviklingen er i tråd med vår ambisjon om å være den foretrukne partner for borettslag og sameier, ved å levere et bredt utvalg av kvalitetstjenester og dedikert støtte. Oppkjøpet til PHM Group er ikke bare en milepæl for oss som selskap, men også en anerkjennelse av våre ansattes dedikasjon og innsats. Med en omsetning på NOK 730 millioner i 2022 og et team på omtrent 560 ansatte, har Sefbo etablert et solid fundament i det norske markedet. Vår suksess er bygget på en strategi som omfatter både organisk vekst og nøye utvalgte oppkjøp, en tilnærming som har gjort oss i stand til å tilby et bredt utvalg av tjenester og topp service gjennom en unik kombinasjon av bransjeerfaring og lokal forankring.

Tommy Fredriksen leder PHM Group Norge videre

Vi er svært stolte over at Sefbo sin administrerende direktør Tommy Fredriksen trer inn i rollen som CEO og Country Manager for PHM Group Norge. Denne endringen reflekterer PHM Groups tillit til Fredriksens lederskap og ekspertise.

Tommys har en solid bakgrunn i å lede og utvikle virksomheter i ulike bransjer, inkludert tidligere ledende roller i Tess AS, Biltema Group, og Birgma International SA. Hans rolle som CEO i Sefbo har gitt verdifull erfaring og innsikt i eiendomstjenestebransjen. Dette har vært avgjørende for Sefbo sin vekst og suksess, og gir han utmerkede forutsetninger for å vokse og utvikle PHMs virksomhet i Norge. Vi ser frem til å fortsette vår reise med Tommy ved roret.

Fremtiden med PHM Group

PHM Groups ekspertise og ressurser vil gjøre det mulig for oss å utvide vår geografiske rekkevidde og tjenestetilbud, og dermed bedre møte de unike behovene til våre kunder i hele Norge. Dette partnerskapet gir oss også muligheten til å tilby enda bedre tjenester, videreutvikle våre digitale løsninger, og utforske nye muligheter for vekst. Som en del av PHM Group er vi godt posisjonert til å kunne møte og overgå våre kunders forventninger, og fortsette å være en pålitelig partner og ressurs for boligselskaper over hele Norge.

Vi er veldig fornøyde med at Sefbo blir en del av PHM Group. Jeg mener bestemt at sammenslåingen med PHM Group vil gi oss bedre forutsetninger for å fortsette å levere og utvikle tjenestene våre videre.

Tommy Fredriksen, CEO i PHM Group Norge

Sefbos vekst og PHMs strategi

Sefbo har opplevd hurtig vekst og utvikling, og har blitt Norges ledende totalleverandør av tjenester til borettslag og sameier. PHM Groups oppkjøp av Sefbo er strategisk viktig, da det styrker deres tjenestetilbud og geografiske tilstedeværelse i Norge. Ville Rantala, administrerende direktør i PHM Group, ser oppkjøpet som en mulighet til å utvide og utvikle virksomheten.

Oppkjøpet vil befeste posisjonen vår i Norge og gi utmerkede forutsetninger for videre utvikling og utvidelse av driften vår, både lokalt og som konsern.

Ville Rantala, CEO PHM Group

Dedikasjon til kunder og ansatte

I denne overgangsfasen vil Sefbos engasjement for våre kunder og ansatte forbli uforandret. Selv om vi nå blir en del av PHM Group, vil det fortsatt være de samme menneskene som vil fortsette å levere topp service og dedikert støtte. Vi ønsker å benytte muligheten til å takke alle våre ansatte og samarbeidspartnere for det enestående arbeidet med å løfte selskapet til nye høyder. Vi ønsker også å takke alle våre kunder for deres tillit og støtte og ser frem til å fortsette samarbeidet videre under PHM flagget.

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss