Kontakt oss

Renhold og desinfeksjon reduserer risikoen for virus

Hvor viktig er renhold og god hygiene for å forebygge smitte?

Godt og riktig renhold er ekstremt viktig. Les hvorfor og se hvordan Sefbo kan bidra for å unngå smitte i deres borettslag eller bedrift.

I forbindelse med koronaepidemien har grundig renhold og god hygiene blitt et viktig tiltak for å begrense smitte i befolkningen. Covid-19 smitter hovedsakelig via dråpe- og kontaktsmitte der en syk person overfører viruset fra luftveiene videre til en annen person. Avstand og hostehygiene er avgjørende, men for den enkelte er god håndhygiene viktig for å hindre indirekte kontaktsmitte.

Koronaviruset kan overleve på ulike typer flater fra timer og opp til flere dager. Dette er avhengig av type overflate, temperatur, sollys, luftfuktighet m.m. I hverdagen er det vanskelig å unngå å komme i nærheten av overflater som andre har vært i kontakt med. Grundig renhold og desinfeksjon av ofte berørte områder der folk ferdes har derfor blitt viktigere enn noensinne.

Vi bistår med profesjonell smittevask og desinfeksjon for våre kunder

Når bakterier og virus sprer seg, kan det ha store konsekvenser for både mennesker og virksomheter. Det å få desinfisert et kontorbygg eller borettslag etter at det er påvist koronasmitte hos en person eller familie som har oppholdt seg i lokalene er særdeles viktig.

Smittevask utføres ved at alle overflater som berøres av mennesker blir vasket grundig ned.

Vi er svært stolte av våre dyktige og engasjerte medarbeidere som tar renhold på alvor og utfører grundig arbeid etter svært gode rutiner og retningslinjer. I forbindelse med utbruddet av Corona ble vi nødt til å justere på våre rutiner og forbedre vårt tjenestetilbud for å møte etterspørselen ute hos våre kunder. Vi har opparbeidet oss god erfaring og kompetanse med både desinfeksjon og smittevask, og tilbyr både akutte og gjentatte desinfeksjonstiltak som komplementerer rengjøring og minimerer tilstedeværelsen av bakterier, smittestoffer og virus.

La oss hjelpe dere med å skape et sunt miljø der alle kan føle seg trygge på at de rette tiltakene er gjort for å forbedre deres helsemessige sikkerhet. Les mer om våre renholdstjenester på våre tjenestesider.

Hvordan utføres smittevask?

Smittevask utføres ved at alle overflater som berøres av mennesker blir vasket grundig ned. Det er spesielt viktig med fokus på bl.a

  • Dørhåndtak
  • Rekkverk
  • Heisknapper
  • Lysbrytere
  • Postkasser
  • Bord
  • Stoler
  • Skapdører

Det samme gjelder for eksempel felles avfallsrom eller sykkelboder.

Etter en god vask med riktige rengjøringsmidler til rett formål, blir de samme områdene sprayet med desinfiserende midler. Det brukes ulike metoder og ulike desinfeksjonsmidler utfra hva som egner seg best til forskjellig inventar og flater.

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss