Kontakt oss

Er ditt borettslag forberedt på ny sesong

7 Nyttige tjenester for borettslag og sameier om våren

Våren er en travel tid for mange borettslag og sameier. Etter en lang vinter med snø og kulde, er det på tide å forberede eiendommen for den kommende sommersesongen. Her er syv nyttige tjenester fra Sefbo som kan hjelpe borettslag og sameier med å få eiendommen klar til ny sesong.

  • Maskinfeiing
  • Spyling & rengjøring
  • Garasjevask
  • Fasadevask
  • Vindusvask
  • Vask av avfallsbeholdere
  • Dugnadstjenester

Våren er en perfekt tid for å sørge for at borettslag og sameier får den nødvendige vasken og vedlikeholdet de trenger for å sikre et trygt og trivelig utemiljø for beboerne.

Maskinfeiing – Vi rengjør veier og uteplasser på deres eiendom

Maskinfeiing er en av tjenestene som kan være spesielt nyttige for borettslag og sameier om våren. Etter en lang vinter med mye snø og is, kan veiene og fortauene ofte være fulle av grus og skitt. Maskinfeiing er en effektiv og miljøvennlig måte å få bort all skitten på, og sørge for at områdene rundt boligen blir rene og fine igjen.

Sefbo har moderne utstyr for maskinfeiing, og våre erfarne ansatte sørger for at arbeidet blir gjort på en effektiv og grundig måte. Vi benytter oss av maskiner som er spesielt utviklet for å håndtere forskjellige overflater og forhold. Dette sikrer at jobben blir gjort så effektivt som mulig. I tillegg bidrar vi til å forlenge levetiden til belegningsstein, asfalt og betong. Ta kontakt med oss for et tilbud eller mer informasjon om våre tjenester.

Spyling og rengjøring – Friskt og rent på hele eiendommen

Spyling og rengjøring er spesielt nyttig for områder som ikke kan nås av feiebiler eller andre maskiner. Dette inkluderer mindre gangstier, trapper og inngangspartier. Disse områdene kan ofte samle opp mye skitt og smuss som kan være vanskelig å fjerne. Ved å benytte seg av spyling og rengjøring, kan man effektivt fjerne dette smusset og gi området en skikkelig rengjøring.

Sefbo bruker moderne utstyr og teknikker for å sikre at spyling og rengjøring blir gjort på en effektiv og grundig måte. Vi tilpasser tjenesten etter deres behov og ønsker, og sørger for at området blir rent og ryddig etter at jobben er gjort. Med våre tjenester kan borettslag og sameier sikre at fellesområdene forblir rene og innbydende gjennom hele året. Kontakt oss i dag for å få mer informasjon om våre spyling og rengjøringstjenester, og for å motta et uforpliktende tilbud.

Garasjevask – Vi gir garasjen en oppfriskning etter vintersesongen

Garasjevask er en viktig tjeneste som borettslag og sameier kan dra nytte av om våren. Med profesjonelle maskiner for alle typer underlag, med eller uten sluk, kan vi effektivt fjerne smuss, oljesøl, grus, støv og annet skitt som kan samle seg på gulvet i garasjen. Vi sørger for grundig rengjøring av hele garasjeanlegget, og tilbyr også fjerning av graffiti og andre merker på veggene.

Våre erfarne ansatte har den nødvendige ekspertisen og utstyret for å utføre jobben raskt og effektivt, slik at beboerne kan nyte godt av en ren og ryddig garasje. Med jevnlig garasjevask kan man også forlenge levetiden på gulvet og forebygge skader. Vi tilbyr også fleksible avtaler og tilpasser våre tjenester til de spesifikke behovene til hvert borettslag og sameie.

Med vår garasjevask kan man være trygg på at man får en kvalitetsbehandling av garasjen. Vi vedlikeholder bygningsmassen og sørger samtidig for et rent og ryddig utseende.

Fasadevask – Gi bygningsmassen en ny start

Om våren er det spesielt gunstig å utføre en fasadevask. Vinteren kan føre til opphopning av skitt og smuss på fasaden, som kan skade overflaten over tid. Fasadevask om våren vil derfor ikke bare fjerne skitten og gi fasaden et nytt utseende, men også forlenge levetiden til fasaden ved å beskytte mot skader.

Hos Sefbo utfører vi fasadevask med høytrykksspyling, en effektiv og skånsom metode for å fjerne smuss, alger, mose og annen forurensning. Vi bruker skånsomme rengjøringsmidler som er skreddersydd for hvert enkelt bygg og overflate, slik at vi sikrer at fasaden blir ren uten at det går utover kvaliteten på overflaten. Vi har erfaring med å vaske fasader av ulike materialer, som murstein, betong, tre og glass. Vi har også kompetanse på å ta hensyn til eventuelle skader eller sprekker i fasaden, og kan tilpasse vaskeprosessen etter dette.

En grundig fasadevask om våren kan ikke bare gi bygningen et nytt og friskt utseende, men også bidra til å forlenge levetiden til materialene.

Vindusvask – Når solen kommer ser man også behovet for en vindusvask

Med våren kommer også solen, og da vil det være ekstra viktig å ha rene vinduer. Etter en lang vinter med mye smuss og skitt på vinduene kommer dette ekstra tydelig frem når solen skinner. Derfor kan det også være en fordel å utføre vindusvasken om våren, da det gir bedre lysinnslipp og en friskere atmosfære i boligene.

Vi tilbyr vindusvask både innvendig og utvendig, slik at borettslaget eller sameiet kan nyte den fine vårsolen gjennom rene og klare vinduer. Vi bruker kun miljøvennlige produkter for å utføre vindusvasken, og våre profesjonelle vindusvaskere har alt av nødvendig utstyr for å utføre en grundig og effektiv vask, uansett størrelse eller tilgjengelighet.

Vask av avfallsbeholdere – Klargjør dunkene for en ny sesong

Vask og vedlikehold av avfallsdunker kan være nyttig å utføre om våren. Våren er starten på en ny sesong, noe som kan bety at det er mer avfall og rusk som skal kastes. Man har kanskje heller ikke gjort så mye med disse gjennom en lang vinter, og det har samlet seg opp søppelrester og væsker inne i dunkene over tid. Med varmen vil dette føre til en ubehagelig lukt som også kan tiltrekke seg skadedyr og insekter.

Vi sørger for at avfalldunker, containere og avfallsrom blir vasket og vedlikeholdt, noe som vil bidra til å eliminere problemene med skadedyr og opprettholder et pent og ryddig utemiljø på deres eiendom. Vask og vedlikehold av avfallsbeholdere er et godt bidrag til økt trivsel og komfort for beboerne og skaper et mer tiltalende område å bo i.

Vask og vedlikehold av avfallsdunker er en viktig tjeneste som kan bidra til å redusere dårlig lukt og hindre spredning av skadedyr og sykdommer i nabolaget.

Dugandsstjenester – Gjør vårrengjøringen til en hyggelig felles aktivitet

Dugnadstjenester kan være en uvurderlig ressurs for borettslag og sameier, spesielt om våren når mange ønsker å få utendørsarealene klare til sommeren. Selv om dugnadsånden ofte er sterk i slike fellesskap, kan det være en utfordring å organisere og koordinere en dugnad med mange beboere. Derfor kan det være lurt å få hjelp fra profesjonelle.

Våre dugnadstjenester inkluderer blant annet bistand med planlegging og organisering av dugnaden, utleie av container for avfallssortering og utlån av utstyr som verktøy, hansker og annet nødvendig utstyr. Vi kan også bistå med å koordinere dugnadsaktiviteter og sikre at alt blir utført på en effektiv måte. På denne måten kan beboerne i borettslaget eller sameiet nyte godt av en renere og mer trivelig uteplass, uten å måtte bruke unødvendig mye tid og krefter på organisering og logistikk.

Våre ansatte kan også bistå med selve dugnadsarbeidet, med alt fra rydding og planting av blomster til fjerning av søppel og avfall. Ved å bruke Sefbo til å hjelpe med dugnadsarbeidet, kan borettslaget eller sameiet spare tid og sikre at arbeidet utføres på en profesjonell og effektiv måte.

Med en serviceavtale er dere alltid forberedt!

Hvis borettslaget eller sameiet ønsker å sikre at eiendommen er i god stand gjennom hele året, kan Sefbo tilby en serviceavtale. Serviceavtalen gir borettslaget eller sameiet muligheten til å bestemme hvilke tjenester de ønsker og hvor ofte de ønsker at de skal utføres. Dette kan være alt fra vaktmestertjenester til vedlikehold av uteområder gjennom hele året. Ved å inngå en serviceavtale med Sefbo, kan borettslaget eller sameiet være sikre på at eiendommen er i god stand gjennom hele året og at alle nødvendige oppgaver blir tatt vare på.

Kontakt oss i dag for å motta et tilbud på våre tjenester og for å avtale en serviceavtale for borettslaget eller sameiet. Sefbo står alltid til tjeneste for å hjelpe til med alle behov innen drift og forvaltning av deres eiendom.

Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss