Kontakt oss

Tjenester

Alt på ett sted

Sefbo er det sikre valget for de som kun ønsker ett selskap å forholde seg til. Hos oss får dere all bistand dere har behov for innen drift, forvaltning og vedlikehold av borettslag og sameier. Alt på ett sted.

Som totalleverandør av drifts- og vaktmestertjenester har vi høy kompetanse innenfor en rekke fagfelt. Her kan dere se og lese mer om de forskjellige tjenester vi utfører for borettslag, sameier, næringseiendommer og offentlige bygg.

Se tjenester
Boligforvaltning

Boligforvaltning

Med boligforvaltning fra Sefbo vil styrehverdagen i deres borettslag eller sameie bli enklere, ryddigere og mer effektiv. Vi bistår styret med de viktige oppgavene i den daglige driften og sørger for at dere har full kontroll på regnskap og økonomi
Les Mer
Vaktmestertjenester

Vaktmestertjenester

Som totalleverandør av tjenester innen drift og forvaltning av boligselskaper, er vaktmestertjenester en naturlig del av vårt tjenestetilbud. Vi leverer vaktmestertjenester til borettslag, sameier, offentlige bygg, bedrifter og næringseiendom. Vi utfører alle slags tjenester innen drift- og vedlikehold av bygninger og utearealer på deres eiendom.
Les Mer
Renholdstjenester

Renholdstjenester

Rene overflater gir et godt inntrykk, øker trivselen og gir fornøyde beboere, besøkende, ansatte og kunder. La oss ta oss av renholdet i borettslaget eller bedriften din. Vit at jobben blir utført til avtalt tid og slik du forventer, slik at du kan bruke tiden på andre ting.
Les Mer
Hage & Gartnertjenester

Hage & Gartnertjenester

Våre vaktmestere utfører regelmessig vedlikehold av grøntarealene rundt borettslag og næringsbygg. Vi har også yrkesutdannede gartnere med ekspertise innen stell og vedlikehold av fellesområdene på deres eiendom. Sammen setter vi opp en skjøtsels- og frekvensplan etter deres behov, som sørger for at deres grøntarealer er pene og velholdt fra vår til høst.
Les Mer
Vintertjenester

Vintertjenester

Vi utfører tjenester innen snømåking, strøing og salting og andre oppgaver innen vintervedlikehold for borettslag, sameier, offentlige bygg og næringseiendom. Vi holder veier og utearealer fri for snø og is og sørger for god adkomst og trygg ferdsel på veier, gangveier og p-plasser.
Les Mer
Feiing & Garasjevask

Feiing & Garasjevask

Når snøen forsvinner er det på tide med vårrengjøring av utearealene. Sefbo AS tilbyr alt av tjenester innen feiing, spyling og rengjøring av gater, veier, trapper, fortau og garasjer.
Les Mer
Servicetjenester

Servicetjenester

Sefbo er et selskap i sterk vekst og utvider stadig med flere virksomheter i flere deler av landet. Samtidig har vi økt vår kompetanse og tjenestetilbud slik at vi kan være leverandør av en rekke forskjellige tjenestetilbud for borettslag, sameier, bedrifter og det offentlige.
Les Mer
Håndverkertjenester

Håndverkertjenester

I et borettslag eller sameie er det alltid noe som kan ha behov for utbedring eller vedlikehold. Da kan det være godt å vite at hos oss kan dere enkelt få hjelp til å utføre alle slags håndverksoppdrag dere måtte ha behov for - uansett størrelse. Skulle det være behov for spesiell kompetanse av erfarne fagfolk har vi også medarbeidere og samarbeidspartnere innen alle slags bransjer. Vi stiller på kort tid for å hjelpe dere med å få utført arbeidet raskt og effektivt.
Les Mer
Bygg & Anleggsarbeid

Bygg & Anleggsarbeid

Sefbo tilbyr en rekke tjenester innen bygg og anleggsarbeid. Vi utfører innvendig og utvendig rehabilitering og restaurering av bygg og andre fellesanlegg for borettslag og sameier. Vi tar på oss både små og store prosjekter innen bygging av garasjer og parkeringsanlegg, asfaltering, anleggsarbeid og entreprenørtjenester.
Les Mer
Lukk X

Kontakt oss

Send en melding
mail icon Mail oss phone icon Ring oss